Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 695
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
В нашия район Приморски има доста места,да се надяваме че догодина няма да има проблем да ни приемат най-късно септември,че нали ще подавам док януари...

# 511
  • Варна
Мда, за район Младост почти няма да има прием в яслите до края на годината, а след това ще е чак на пролет  Sad
А защо чак напролет? Ние също кандидатстваме за Младост полудневно и целодневно...
И друго..не мога да проверя в системата подаденото от нас заявление по входящ номер. Подадохме документите миналият месец на 20.10, сега се опитвам да въведа номер, ЕГН и телефон, но нищо не ми излиза? Rolling Eyes

# 512
Ами защото няма да се изписват деца. Ще се пускат места само ако някое дете, бъде отписано от майката, примерно заради трудна адаптация, често боледуване...

# 513
А за район Одесос има "цели" 7 свободни места- направо да се чудиш какво да правиш с тях !!!
Вчера се запознах с една майка от нашият район, която накрая се е принудила да запише детето си в яслата в кв. Аспарухово, поради липса на свободни места в нашият район. Каза, че е много доволна от всичко. И аз се замислих по този въпрос, ако не стане до пролетта, може да прибегнем и до този вариант1

# 514
Здравейте,ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРИЕТИ!
Ще Ви бъда много благодарна ако някой сподели отзиви за яслите в район Приморски - за ДЕТСКА ЯСЛА № 7 "РОЗА", ДЕТСКА ЯСЛА № 8 "ЩУРЧЕ", ДЕТСКА ЯСЛА № 2- САНАТОРИАЛНА, за ДЕТСКА ЯСЛА № 4 "ПРИКАЗЕН СВЯТ" ми стана ясно за там нямаме и никакъв шанс.

# 515
Ще Ви бъда много благодарна ако някой сподели отзиви за яслите в район Приморски - за ДЕТСКА ЯСЛА № 7 "РОЗА", ДЕТСКА ЯСЛА № 8 "ЩУРЧЕ", ДЕТСКА ЯСЛА № 2- САНАТОРИАЛНА, за ДЕТСКА ЯСЛА № 4 "ПРИКАЗЕН СВЯТ" ми стана ясно за там нямаме и никакъв шанс.

И аз ще се радвам на отзиви Simple Smile

Да попитам приема в яслите на лотариен принцип ли е че две мами се опитват да ме убедят в това а аз доколкото съм прочела е подред на номерата newsm78

# 516

Да попитам приема в яслите на лотариен принцип ли е че две мами се опитват да ме убедят в това а аз доколкото съм прочела е подред на номерата newsm78
Лотариен е принципа за прием в яслени групи към ОДЗ-та, за които само пролетта се подават документи. За чистите ясли е по пореден номер и документи се приемат целогодишно. Peace

# 517
Здравейте, не съм следила темата, тъй като правихме планове да се местим в друг град, но се провалиха. Подала съм документи преди повече от година, район Одесос, като за участие в класиране съм заявила 10.2011г. От яслата, в която съм подала документи казаха, че сме 5та резерва. Въпроса ми е дали има шанс да ни приемат преди 05.2012 г. Знам, че сега изписват по-малко деца, но в други ясли вече приемат номера 5..., а ние сме 3... Малко е объркан поста ми, за което се извинявам, но не съм много наясно с приема в яслите, а вече съм и безработна и се надявам да ни приемат по-скоро на ясла.

# 518
Благодаря ти много aniTakova  Hug
tuti_fruti битрябвало да ви приемат,но нищо не е сигурно защото във вашия район се освобождават мн малко места.Нека се изкаже някой по-запознат. Peace

# 519

Здравей! Искаше мнения за някои ясли. Не знам завсички, но ако Приказен свят е до Чаталджа -не съжалявай не съм чувала добри неща за нея. Моята дъщеря беше в Санаториалната -чудесно отношение на екип, директор, персонал.

# 520

Ние сме в Санаториалната ясла от 2 месеца,нямам оплаквания освен, че малко са намусени 2 от леличките и не спряха да натякват че взимаме детето последно в 18.00 ....мрън мрън.

# 521
Работното им време е до 7. Naughty
А аз друго не разбирам .Как в 8 сме по4ти винаги първи  в яслата и  в 17.304аса  по4ти последни?
Кога работите и къде бе хора? Rolling Eyes

# 522
Как в 8 сме по4ти винаги първи  в яслата и  в 17.304аса  по4ти последни?

Това все едно аз съм го писала  Wink, но нашите госпожи са разбрани и досега не са се оплаквали. Имало е случай и в 18 без малко да отида. Обаче на мен все ми е неприятно да го взимам последен, но на младежа му е готино в яслата и колкото по-късно го взема, толкова по доволен е  Mr. Green!

# 523
Работното им време е до 7. Naughty
А аз друго не разбирам .Как в 8 сме по4ти винаги първи  в яслата и  в 17.304аса  по4ти последни?

Чудна работа наистина Thinking Тази седмица за първи път се случи да вземем малкия около 17:30 и беше последен Shocked Иначе нашата ясла е до 18:00 или поне през лятото беше до тогава, но се съмнявам че сега има промяна на часа. Става дума точно за Приказен свят и тъй като в предишен пост се изказаха негативни коментари за нея да споделя че съм изключително доволна от условията в яслата - от обстановката, персонала, грижите които се полагат за децата и отношението към родителите Grinning Малкия ходи там от началото на август и като изключим един конюнктивит, който отмина за два дни не се е разболявал Praynig Дано и занапред сме така  Praynig
Успех на утрешното класиране на чакащите го Peace
tuti_fruti, с номера който имате мисля че е почти сигурно че ще ви приемат преди 05.2012 г. Наистина за район Одесос се освобождават много малко места и положението в идващите месеци няма да става по-добро, но все се пуска някоя и друга бройка. Казваш, че сте 5-та резерва в района - ако това не е много стара информация при наличието на 7 свободни места мисля че имате шанс дори на това класиране в случай че кандидаствате разбира се за въпросните две ясли  Grinning

# 524
  • ВАРНА
От 8 до 17:30 е един доста дълъг ден за едно дете в яслена възраст.
Когато дъщеря ни тръгне на ясла, ще завъртя баби, дядовци, детегледачка и ще направя всичко възможно детето да си тръгва от яслата около 16ч.

Общи условия

Активация на акаунт