Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 55 986
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
mar4ela ще съм благодарна ако попиташ дали може направо като ни приемат да дам бележката за данъците   bouquet
Нели, можеш и да не занесеш всичките документи, ако ги нямаш, но на класирането ще си накрая.Всеки документ ти носи някакви точки.
Мамчета, аз ви изоставих тука, че строим и се местим Sad и няма време, ама някой знае ли защо няма класиране? Thinking

# 676
  • Варна
Макси какви точки  #Crazy няма такова нещо, не подвеждай хората  Peace
А класиране няма от къде да има, няма причина да се отписват деца, както и предполагахме по това време на годината няма да има много движение.

# 677
Макси какви точки  #Crazy няма такова нещо, не подвеждай хората  Peace
А класиране няма от къде да има, няма причина да се отписват деца, както и предполагахме по това време на годината няма да има много движение.
Lady, не споря дали са точно точки, но фактът,че като не представиш някой от документите, изпадаш в крайна пазиция при класирането, значи има някакво изчисление.Поне така мисля Thinking

# 678
Да така е. Аз питах, и директорката ми каза, че няма свободни места този месец и затова няма и класиране.А относно документите- за да участва детето в класиране трябва да са занесени  пълен комплект с необходимите документи, а в последствие се носят нови бележки с актуална информация за дължими данъци и от местоработата.

# 679
  • ВАРНА
Какви точки, какви глупости на търкалета  ooooh! Извинявам се за грубия език  Peace
Пълният набор от документи се изисква при окончателното записване на детето. Т.е. ако в при подаване на заявлението някой документ липсва, не е фатално.
Голяма галимация, голямо нещо при някои. Аз нямам спомен чак толкова време да ни е било необходимо да си подготвим всички документи. Когато подадохме заявлението за участие в класирането, имахме всички документи. Когато детето беше прието, се занимавахме само с нейните изследвания.

# 680
Пълният набор от документи се изисква при окончателното записване на детето. Т.е. ако в при подаване на заявлението някой документ липсва, не е фатално.

И ти недей да заблуждаваш хората Simple Smile Въобще няма да допуснат детето да участва в класиране, ако липсва някой документ. Просто номерът на това дете ще бъде прескочен. Поне  за чистите ясли е така, за ОДЗ  не знам как е.

# 681
  • ВАРНА
SURF, може би си права. Не помня как точно беше/е. Ние при подаване на заявлението дадохме всички необходими документи.
Съжалявам ако съм заблудила някой  Simple Smile

# 682
  • Canada
Просто има промяна в Наредбата. Преди можеше да се допълва пакета документи, докато сега не може. Peace Тоест трябва всички документи да са изрядни към момента на подаване.

# 683
Ние освободихме едно място в Санаториалната ясла. Успех на всички чакащи  Hug

# 684
Така e аз подадох края на месец януари  док.Първо отидох с копие от личната карта и акта за раждане и директорката ни вкара в системата и ми даде номер,но ми каза ако искам да участвам в класиране до 15-то число някъде на февруари да подам и остатъка от док иначе детето остава накрая на списъка,направо неучаства в класиране.
Т.е по всяко време може да се подадът част от док и да се вземе номер но в месеца в който вече искаш да участва детето в класиране трябва док да са пълни.Това за чистите ясли.

Последна редакция: пн, 27 фев 2012, 09:54 от reiaa

# 685
Ами то и в Наредбата така е казано: "В самостоятелните ясли, в срок до 10 число на следващия месец от датата на подаване на заявлението, родителите се задължават да представят изискваните задължителни документи."

# 686
Така e аз подадох края на месец януари  док.Първо отидох с копие от личната карта и акта за раждане и директорката ни вкара в системата и ми даде номер,но ми каза ако искам да участвам в класиране до 15-то число някъде на февруари да подам и остатъка от док иначе детето остава накрая на списъка,направо неучаства в класиране.
Т.е по всяко време може да се подадът част от док и да се вземе номер но в месеца в който вече искаш да участва детето в класиране трябва док да са пълни.Това за чистите ясли.
Точно така . Иначе не отиваш в дъното на никакви опашки , а просто не участваш в класирането.
Моля пишете актуална информация, и който не е сигурен в нея да не изказва крайни мнения.. Или поне напишете след тях нещо да разберем ,че сами сте стигнали до този извод и интерпретация 

Peace  Peace  Peace

# 687
  • Варна
Може ли някой да ми каже отзиви за ОДЗ Лястовичка и по специално яслената група и как се казва директорката там? Благодаря ви много!!

# 688
Ние освободихме едно място в Санаториалната ясла. Успех на всички чакащи  Hug
Би ли споделила някакви отзиви за тази ясла, ние кандидатстваме за там, за персонала, за базата,за храната, общо взето за всичко.Благодаря!

# 689
Ние почти сме готови с документите, които трябва да подадем до 10 март.
На 9 февруари в Русалка ми дадоха номер само с акта за раждане.
Вчера отидохме в Изчислителния център, бележката ми ще бъде готова следващия понеделник. Можеше и веднага да ми изкарат удостоверението, но тъй като имам време, пък и сигурно щеше да е по-скъпо, не го направих експресно. Платих 3 лева.
Бележката от работа ми беше готова, отидохме да я вземем и нея.
След няколко опита, нещо ми запецваше сайта, най-после успях и да разпечатам попълненото заявление. Ама тия хора що не си оправят нещата, горе на заявлението годината е 2011, най-долу е 2010 ... Разпечатах и едно празно, за всеки случай. Wink
Та така  Simple Smile
Другата седмица ще отидем да подадем.

Общи условия

Активация на акаунт