Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 55 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
Някой да се похвали дали е приет?Ние не сме ,то в нашите 2 желания или няма обявени места или са приети с предимство Simple Smile
То и ние сме така.Надявам се до началото на лятото да ни приемат, нали тогава ще има повечко места Praynig
дано и 2те имате късмета да приемат децата на класирането на 20ти   bouquet

Честит 8ми март   bouquet Бъдете всички здрави, обичани и много щастливи  Heart Eyes

# 706
Честит осми март момичета
И аз се надявам на големите класирания юни-септември.
tania-martin вие къде сте подали,на нас първо ни е Роза,да не би и вие така и заедно да ни приемат Grinning

# 707
Изненада ме класирането от 8.03, но за съжаление и този път не сме от класираните. Вече 11 мес чакане и вече загубих всяка надежда, че ще ни огрее за ясла. Дано поне в градината да имаме успех с приема!!

# 708
  • ВАРНА
DeiziL , извинявам се за любопитството  Embarassed и също така ако вече си разказвала, но не си спомням  Embarassed Защо така се получава, че чакате вече 11 месеца? Това е ужасно дълго време. От кога участва детето в класирането? От момента на подаване на документите или от по-късна дата? За яслите от кой район участвате? Стискам ти палци скоро всичко да се нареди  Simple Smile

# 709
прасунчо, документи подадох в началото на април 2011 в Иглика, р-н Младост. Предполагам, че не сме приети заради по-късното подаване на документи. Други майки от района, които подадоха през януари, приеха децата им август-септемви. Аз се забавих, защото имах да плащам данъци за предишни години, за да мога да взема бележка. После разбрах, че е можело да си взема номер от яслата и чак после да събирам необходимите документи!
Дано скоро да се реализира идеята за достатъчно ясли  и да могат всички деца да бъдат обхванати.

# 710
Здравейте,

искам да попитам някоя от вас, ако е запозната: Как стои въпроса с прехвърлянето на детето от една ясла в друга? Има ли изобщо шанс това да се случи? На ново ли трябва да кандидатствам или може и по вътрешен ред? Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение.  Hug

# 711
Здравейте,

искам да попитам някоя от вас, ако е запозната: Как стои въпроса с прехвърлянето на детето от една ясла в друга? Има ли изобщо шанс това да се случи? На ново ли трябва да кандидатствам или може и по вътрешен ред? Ще съм благодарна, ако някой сподели мнение.  Hug
Доколкото знам не е нужно да кандидатствате на ново, а трябва друго дете прието в желаната от вас ясла също да желае да бъде преместено във вашата пък  ясла.Просто децата да се разменят, мисля че със заявление до директорките става това.Някой по запознат да каже, защото пък това може да са ми го казали  само за градините ли? Thinking

# 712
12.03.2012- Резултати от класиране за полудневно отглеждане
http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm

# 713
прасунчо, документи подадох в началото на април 2011 в Иглика, р-н Младост. Предполагам, че не сме приети заради по-късното подаване на документи. Други майки от района, които подадоха през януари, приеха децата им август-септемви. Аз се забавих, защото имах да плащам данъци за предишни години, за да мога да взема бележка. После разбрах, че е можело да си взема номер от яслата и чак после да събирам необходимите документи!
Дано скоро да се реализира идеята за достатъчно ясли  и да могат всички деца да бъдат обхванати.
Само Иглика ли си писала или всички в квартала?
Ние също кандидатстваме за Чуден свят, Иглика и Русалка..
11 месеца.. ти направо ме скапа.. Мислих ,че няма такива случаи..

# 714
  • Варна
A няма Simple Smile Аз съм подала за Звънче май месец 2011. Стигнаха до към 4300, нашия номер е 45... Добре, че си бях наясно и такива са ми плановете за юни някъде. Тоест реално след около година ще са ни приели. Вярно по другите ясли в района стигна номера до нас, но аз си исках само нея. Така че мили дами не правете кардинални изводи, зависи от района, от частта на годината в коята се подава, броя на яслите и т.н. и разбира се от късмета какви бройки пускат.

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 20:24 от Lady V

# 715
  • ВАРНА
DeiziL , Lady V , стискам ви палци и на двете и дано в големия прием юни-септември да имате вече място  Simple Smile

# 716
  • Варна
Моите наблюдения са, че в Младост най-бавно вървят номерата. Ние сме подали март 2011, номера ни е с 43..., а сега още приемат с номера започващи с 3.... Вече една година чакаме  Thinking

# 717
  • Варна
Здравейте, може ли да ми разясните приема в ОДЗ-тата как става-по пореден номер или с томбола (като в детска градина)?

# 718
Здравейте, може ли да ми разясните приема в ОДЗ-тата как става-по пореден номер или с томбола (като в детска градина)?
В ОДЗ-тата е с томбола,заедно с детските градини,при подаване на документите имаш право на 4-ри желания,като някои от тях може да са ОДЗ-та, други ЦДГ. В самостоятелните ясли е по входящ номер- чакаш си реда.

# 719
  • Варна
tania-martin   Hug

Общи условия

Активация на акаунт