Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 55 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 690
Да експресно,т.е веднага да ти изкарат удостоверението е 10 лв.И аз можех да чакам и пуснах поръчката за 7 дена.
Ако някой има проблем със сайта имам ги копирани заявленията за чистите ясли и ОДЗ-тата,празни бланки Simple SmileЩе му ги пратя Peace

# 691
  • Canada
Моя грешка - поста ми се отнасяше за градините. Там не могат да се допълват документите.

# 692
Здравейте, ще подготвям документи за ДЯ и ОДЗ и имам следните въпроси на които, ако може някой да ми отговори ще съм много благодарна : като подавам заявление за ДЯ в моя район - изреждам всички ясли в тази, която ми е най-близо или подавам заявления във всяка една от тях? Ако приемат детето ми в яслена група към ОДЗ после ще я приемат ли автоматично и в групата за детска градина към същото ОДЗ?

# 693
  • Варна
изреждам всички ясли в тази, която ми е най-близо или подавам заявления във всяка една от тях?
Имаш право да запишеш 4 ясли и подаваш документи само в една от тези 4 , примерно в най-близката, като не е задължително тя да ти е първо желание.

Ако приемат детето ми в яслена група към ОДЗ после ще я приемат ли автоматично и в групата за детска градина към същото ОДЗ?
Да, автоматично се прехвърля в първа група на ДГ.

# 694
  • Варна
Здравейте!
Предварително се извинявам ако се е коментирало преди,поразгледах тук там но не видях отговора на моя въпрос Confused
Има ли някакъв краен срок за подаване на документите за  ясла или може абсолютно всеки месец през годината?

# 695
  • Варна
Здравейте!
Предварително се извинявам ако се е коментирало преди,поразгледах тук там но не видях отговора на моя въпрос Confused
Има ли някакъв краен срок за подаване на документите за  ясла или може абсолютно всеки месец през годината?

За ясли няма срок, целогодишно се подава.

# 696
  • Варна
Здравейте!

За ясли няма срок, целогодишно се подава.
Grinning мерси!!

# 697
Благодаря за бързия отговор Simple Smile
изреждам всички ясли в тази, която ми е най-близо или подавам заявления във всяка една от тях?
Имаш право да запишеш 4 ясли и подаваш документи само в една от тези 4 , примерно в най-близката, като не е задължително тя да ти е първо желание.

Ако приемат детето ми в яслена група към ОДЗ после ще я приемат ли автоматично и в групата за детска градина към същото ОДЗ?
Да, автоматично се прехвърля в първа група на ДГ.

# 698
Здравейте мами, честита баба марта на всички, много здраве и щастие.
Знае ли някои как стоят нещата с майките студентки, какъв документ трябва при записването в ДЯ. Благодаря предварително.

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 10:31 от vivi200

# 699
Здравейте мами, честита баба марта на всички, много здраве и щастие.
Знае ли някои как стоят нещата с майките студентки, какъв документ трябва при записването в ДЯ. Благодаря предварително.
Няма предимство , незнам защо ти е документ? И аз съм редовно- предимство има детето само при 2ма родители редовно обучение

# 700
  • Varna
Здравейте мами!
Току що говорих с зам.директорката на ОДЗ "П.Берон" относно автоматичното прехвърляне в градината след яслата.
Засега е така, но във връзка с настъпващите промени в закона за задължително посещаване на децата в детски заведения не е ясно дали догодина ще е остане.
При тях са 2 яслени групи и 1 градинска и не може да ми гарантира  догодина ,че детето ще бъде прехвърлено в градината.
На мен тази градина ми е най близо , но ще предпочета друго ОДЗ защото ми е важно да има гарантирано място в градината.
 Съветвам ви да се информирате за вашия конкретен случай ако разчитате на това предимство за градина.
 Успех!

# 701
Уважаеми родители,
На 08.03.2012 г.  ще  се проведе извънредно  класиране по детски ясли, както следва:

ДЯ Свободни места
ДЯ №1 3
ДЯ №2 8
ДЯ №3 1
ДЯ №4 0
ДЯ №5 1
ДЯ №7 0
ДЯ №8 3
ДЯ №9 6
ДЯ №11 5
ДЯ №13 6
ДЯ №14 6
ВСИЧКО 39

- Родителите до 16.03.2012 г. вкл. следва да потвърдят /откажат желанието си в детската ясла, където са приети;
-Ежемесечно  на всяко 20 число ще се провеждат  еднокръгови класирания в детските ясли при наличие на свободни места.

Ръководител филиал „ДЯ”
/ А.Георгиева/

# 702
Здравейте мами!
Току що говорих с зам.директорката на ОДЗ "П.Берон" относно автоматичното прехвърляне в градината след яслата. Засега е така, но във връзка с настъпващите промени в закона за задължително посещаване на децата в детски заведения не е ясно дали догодина ще е остане.
При тях са 2 яслени групи и 1 градинска и не може да ми гарантира  догодина ,че детето ще бъде прехвърлено в градината.

Здравей, това изказване ми напомни ето тази информация от преди време:

Вадят яслите от ОДЗ-та във Варна

# 703
Някой да се похвали дали е приет?Ние не сме ,то в нашите 2 желания или няма обявени места или са приети с предимство Simple Smile

# 704
Някой да се похвали дали е приет?Ние не сме ,то в нашите 2 желания или няма обявени места или са приети с предимство Simple Smile
То и ние сме така.Надявам се до началото на лятото да ни приемат, нали тогава ще има повечко места Praynig

Общи условия

Активация на акаунт