Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 711
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Директорката на Щастливо детство е страхотна жена. Също така имам и лично впечатления от тази ясла, тъй като големият ми син ходи в нея. Много бях доволна. Исках и малкото да е там, но за съжаление не ни е по район.

# 436
Radina koi rajon ste?Tursj njakoj mama s kojato da se smenim!
Nie sme prieti v "6astlivo detstvo" i tursim njakoi ot "Levski" koito iska da se smeni!
Ot 3 sni zvunj na Georgieva i nikakva vruzka s nej:(((((((((  ne si vdiga telefona!

# 437
Pepsilight информация за номерата можеш да намериш тук http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm
Най- общо в "Щастливо детство" са около номер 44...., в "Зайо Байо "41..., в "Звънче" и те са около 4- ката. Но какво значи това като бройки деца незнам. Все пак номерата са единни за всички ясли и така само от класиранията не може да се направи извод затова колко "номера" има преди нашите.  Директорката на "Зайо Байо" също беше много мила и любезна, направи ми страхотно впечатление. Даже се закача с малкия  Flutter
Radina благодаря за тази информация. Много ме успокои, защото една приятелка пък ми разказва точно обратното за тази ясла и аз се бях наплашила и замалко да не я пиша сред желанията  ooooh! Което щеше да е голяма глупост, тъй като за район Одесос имаме избор между 3 ясли и ако не я бях писла, то какво остава само 2  ooooh! Whistling
Ние пък с мъжа ми имаме адресни регистрации в различни райони- той в "Одесос" аз в "Проморски", а живеем в "Одесос" и затова реших да подавам за тукашните ясли. По-близо са ни.

# 438
Здравейте, аз бих искала да ни приемат на ясла от август-септември догодина, бихте ли ми казали дали е ок да кандидатстваме още сега?

bouquet

# 439
  • Варна
Аз подадох документи август месец, ще участваме в класирането от януари 2012. Директорката каза, че сигурно май месец ще ни приемат. Но ние кандидатстваме и за полу-дневна, и целодневна.

# 440
Здравейте, аз бих искала да ни приемат на ясла от август-септември догодина, бихте ли ми казали дали е ок да кандидатстваме още сега?

Подай документи, за да си вземеш входящия номер, а в заявлението ще попълниш от кога искаш да започнете Peace

# 441
  • Варна

bouquet

Вземи си номер още сега, а в заявлението пишеш дата от която искате да участвате в класирането, а това кога ще ви приемат е Божа работа направо.

# 442
Да се запиша и аз в темата!Приеха ни в Щастливо детство,останах с много добри впечатления от директорката на яслата,сега остава и на детето   да му хареса и да се чувства добре там!

# 443
Я да ви проверя следите ли сайта всеки ден  Wink

Уважаеми родители ,
На 27.09.2011 г.  ще  се проведе извънредно  класиране по детски ясли, както следва:

http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm

# 444
I az ostanah s mnogo dobri vpe4atlenij ot direktorkata na "6astlivo detstvo"...ot 03.10 po4vame da hodim...mnogo i govorj na du6terj mi, kolko ste e hubavo...ama kolko razbira na 2g:)))...da vidim kakvo ste stane!

# 445
Taneto благодаря за информацията. Тъкмо мислех да гледам вчера в сайта и те прочетох  Peace
На приетите честито  Peace Гледам, че номерата в "Щастливо детство" доста напреднаха, което е хубаво, но в другите две ясли са си все още многооо назад  ooooh!

# 446
  • Варна
Гледам, че номерата в "Щастливо детство" доста напреднаха, което е хубаво, но в другите две ясли са си все още многооо назад  ooooh!

Това може само да ме радва. Има голям шанс да ни приемат догодина, та може другите желания да ги откажа. Simple Smile Ще изчакам на пролет и ОДЗ-то и до началото на юни ще мисля.

# 447
Честито на всички приети! ние сме в Щастливо детство..ако някой има информация какви документи за трябват за записването и иска нека сподели Simple SmileБлагодаря!

# 448
И ние сме от изненадащо приетите днес, в 'Роза'  Simple Smile
И аз се интересувам какви документи са нужни за записването, а също така и има ли някакъв срок след записването, в който детето трябва да започне да посещава яслата? Иска ми се да го позадържа вкъщи още няколко месеца, но май имам само около 40тина дни отпуска....

# 449
  • Варна
Щом искаш да го задържиш няколко месеца, защо от сега си пуснала да участва в класиране? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт