Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 789
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Уважаеми родители,
На 03.02.2012 г.  в  12,00  часа ще  се проведе извънредно  класиране по детски ясли, както следва:
ДЯ    Свободни места
ДЯ №1    0
ДЯ №2    0
ДЯ №3    0
ДЯ №4    5
ДЯ №5    0
ДЯ №7    0
ДЯ №8    0
ДЯ №9    15
ДЯ №11    4
ДЯ №13    3
ДЯ №14    8
ВСИЧКО    35

- Родителите до 14.02.2012 г. вкл. следва да потвърдят /откажат желанието си в детската ясла, където са приети;
-Ежемесечно  на всяко 20 число ще се провеждат  еднокръгови класирания в детските ясли при наличие на свободни места.
Продължава приема на документи за кандидатстване извън район за Детска ясла №9 „Детелина”.

# 616
значи в яслата в Аспарухово , може да кандидатства всеки без значение района така ли? Аз си мислех ,че това отпадна..
Да взема да я пиша и нея ако нещо стане и не ни приемат.. след като почне да се върти детето в системата може ли да се правят промени по документите- да включа и тази ясла?

# 617
  • Варна
Здравейте, искам да ви попитам дали при подадени документи за прием и получен входящ номер ви излизат данните в http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm . Днес случайно реших да проверя какво излиза като информация по входящия номер, който ми дадоха в яслата и въведох данните, но ми излезе, че няма намерени данни и се чудя какво, всъщност, става. Документи съм подала в края на август. Дали не ми излиза нищо, понеже съм писала да участва в класиране от месец юни  newsm78, ама според мен няма логика да е така, нали все пак са ми дали входящ номер и данните са въведени в системата. Моля ви, споделете при вас как е, дали да звъня в понеделник на директорката на яслата? Занесла съм всички необходими документи, без бележка за данъка, но за нея ми казаха, че може и май да се занесе, просто трябва да е преди желаната дата за участване в класиране.

# 618
Здравейте, искам да ви попитам дали при подадени документи за прием и получен входящ номер ви излизат данните в http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm . Днес случайно реших да проверя какво излиза като информация по входящия номер, който ми дадоха в яслата и въведох данните, но ми излезе, че няма намерени данни и се чудя какво, всъщност, става. Документи съм подала в края на август. Дали не ми излиза нищо, понеже съм писала да участва в класиране от месец юни  newsm78, ама според мен няма логика да е така, нали все пак са ми дали входящ номер и данните са въведени в системата. Моля ви, споделете при вас как е, дали да звъня в понеделник на директорката на яслата? Занесла съм всички необходими документи, без бележка за данъка, но за нея ми казаха, че може и май да се занесе, просто трябва да е преди желаната дата за участване в класиране.

WEB родител – обратна връзка
Доколкото аз разбирам е само за деца, които вече посещават детска ясла.Влез на проверка на заявление и там провери. На мене ми излизат данните.

# 619
  • Варна
Нещо линкът ми води към друго  Embarassed Точно на проверка на заявление проверявам и ми дава, че няма намерени данни.

# 620
  • Варна
И на мен нищо не ми излиза като дам проверка на заявление. Не знам защо Thinking

# 621
  • Варна
На мен ми излиза, свържете се с директорки да не са подали нещо грешни данни, трябва да си ви излиза в проверка на заявление, всичката информация.

# 622
  • Варна
Утре ще се обадя в яслата да попитам защо така се получава, при наличен входящ номер да няма никаква информация.

# 623
И на мен ми излиза информацията, да не би да въвеждате грешен телефон.По-добре звъннете и питайте директорката.Аз сигурно ще си променя датата за участие в класиране че по-рано от май-юни неискам да я давам да не звеме пък случайно да я приемат по-рано  Simple Smile

# 624
на мен също ми излиза инфото , а не посещаваме все още Peace

# 625
reiaa а,ти каква дата си писала за участие в класиране?Аз също искам да пусна дъщеря ми през юни ,начална дата за участие писах,когато подавах документите,т.е.24.01.2012.дали не емного рано детето да се върти в системата  ?

# 626
vesi m, освен ако нямате предимство бъди сигурна, че няма да бъдете приети толкова скоро, колкото се страхуваш.Една приятелка от май е подала, за да участват от 01,01,2012, а не са излезли в класиране. Аз декември подадох, за да участвам през април, но нямам надежда никаква, защото виждам, колко преди моя номер приемат сега тези, които нямат предимство.
А тези с предимство влизат веднага.Та се сещам как две мои познати ги уредиха в яслите преди две години. Сигурно директорките са ги писали, с предимство. Така че за сметка на тези, които имат предимство и тези, които имат връзки, ние ще си чакаме още достаааа време....

# 627
reiaa, а ти недей променя нищо, защото по-добре ако излезеш сега в класирането да си пазите мястото.Имай предвид, че следващото класиране ще е края на февруари, докато се потвърди и се подготвят документите за приема ще мине малко време и ще дойде пролетта.

# 628
lokum4e,благодаря за отговора.Не ,нямаме предимство.Всъщност ще кандидатствам и във одз ,та затова си мисля,дали не избързах.

# 629
vesi m, не си избързала, не се безпокой, разгледай резултатите от класиранията в сайта и ще видиш как вървят номерата http://kg.varna.bg/babyish/enter.htm

Общи условия

Активация на акаунт