Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 57 789
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
даа май наистина доста ще почакам.

# 631
  • Варна
Аз днес звънях в яслата да попитам защо не ми излизат данните по входящ номер и ми отговориха, че това ставало, понеже дъщеря ми все още не участва в класиране. Аз съм я писала да участва от юни месец, ама пък сега оставам с впечатлението, че и на дечица, които все още не участват, им излизат данните  newsm78 Тотално се обърках вече.

# 632
reiaa а,ти каква дата си писала за участие в класиране?Аз също искам да пусна дъщеря ми през юни ,начална дата за участие писах,когато подавах документите,т.е.24.01.2012.дали не емного рано детето да се върти в системата  ?

Ами писала съм 02.2012,така ми каза директорката,направо месеца да пиша.В коя ясла сте подали док.?
една приятелка ги приеха за няма и 3 месеца а са без предимство или познати в яслата,за раьон Приморски става дума,и те много се учудиха,ама то май си е горе-долу едно и също,дали ще променям или не Mr. Green

# 633
става въпрос за р-н Младост,но там май стават по бавно нещата.

# 634
  • Варна
Смайли обади се пак, моето дете ще участва от 01.04.2012 а още отпреди една година когато подадох си му излизаше всичко. Да не те баламосват, явно нещо не е наред. Рея приятелката ти да не ги приеха към края на лятото, тогава е голямото изписване и е възможно  по бързо да са ги приели Wink Не може нищо да се предполага, дори и като гледате номерата, понеже не знаете кой е подал още детето като е било много малко да участвяа примерно след година. Ето в моята ясла бяха стигнали до моя номер. И сега последните 3, 4 класирания се връщат около 1000 номера назад без предимство.

# 635
Здравейте момичета!
Темата ме вълнува много в момента, четох, четох  и все пак ми е такава каша в главата ...
Дъщеричката ми е на 1г. 7 месеца, нъвършва 2 години на 17 юни 2012.
Аз съм в майчинство, но имам много натрупана отпуска, в която излизам от 18юни и до 16 ноември съм вкъщи.
Ще подаваме документи в началото на април в ОДЗ, мислех и в самостоятелна ясла, но като чета май сме закъснели много ...
По лични карти и двамата със съпруга ми сме на адреса на старата квартира в гр. Варна, кв. Младост, сега сме в нова, но във Възраждане 1, което е над Младост и не е такъв проблем,
Когато подаваме документи каква дата трябва да пиша, от която да започне да участва в класиране и ако имаме някакъв късмет /защото разбрах че и е въпрос на късмет донякъде/ да я приемат поне от есента да започне ...
Имаме алтернативен вариант баща й може да си вземе неговата отпуска през декември за да я гледа до края на годината.
Извинявайте, че стана малко объркано, моля някои по-запознати от вас да ме посъветват дали си струва да подаваме документи за самостоятелна ясла, или само за ОДЗ?
Тази декларация за дължимите данъци бързо ли се изготвя? Ние нищо не дължим, нямаме нищо , само кола, която се води на майка ми .

Моя приятелка подаде в ОДЗ Делфинче миналата година на 1 март , детето го приеха на лотариен принцип на първо класиране и от 1 септември ходи на ясла. Дано повече дечица имат този късмет  Simple Smile

Благодаря ви предварително

# 636
 eli_ag , малко ти в объркан поста и не можах да разбера какво точно питаш за класирането. Ако кандидатствате за ОДЗ , там  не пишеш дата за участване, защото е на лотариен принцип. За чиста ясла се пише дата за участие. Не знам дали сте закъснели за там, може и есента да ви приемат , все пак има 7-8 месеца до тогава  Peace

# 637
Извинявам се отново, наистина е объркан поста, аз самата съм много объркана  Embarassed
nikolovi, много благодаря за отговора Simple Smile
Това, че за ОДЗ не се пише дата за участване не го знаех Embarassed
Сигурно ще подадем документи и за чиста ясла, нека да има Simple Smile

Надявам се тези дни най-после да успеем да отидем в най-близката ясла, от седмици се каня, но това отвратително време ни обърка плановете, всички се изредихме да боледуваме вкъщи, някои и по 2 пъти, не мога да изляза без детето, няма на кого да я оставя ... не че се оплаквам, но понякога много ми се иска да имам една баба на разположение  Confused

Някой знае ли дали в ДЯ №13 Русалка искат пълния набор от документи, или ще ни дадат номер само с акта за раждане на детето?

# 638
  • Варна
На мен в Русалка миналата година през юли ми дадоха номер само с Акт за раждане. Документи още не съм подала.
Младост и Възраждане са в един район.  Peace

# 639
Аз днес звънях в яслата да попитам защо не ми излизат данните по входящ номер и ми отговориха, че това ставало, понеже дъщеря ми все още не участва в класиране. Аз съм я писала да участва от юни месец, ама пък сега оставам с впечатлението, че и на дечица, които все още не участват, им излизат данните  newsm78 Тотално се обърках вече.
не е вярно, нещо те въртят. Трябва да ти излиза информацията в системата. Аз имам номерче, още не съм готова с другите документи и в системата ми излизат данните на детето. Писан е от април да се върти в системата. Отивай на място и говори с директорката

# 640
На мен в Русалка миналата година през юли ми дадоха номер само с Акт за раждане. Документи още не съм подала.
Младост и Възраждане са в един район.  Peace
и аз съм писала тази ясла, също и номер 5 и 11
документите ги подавах в ясла 5 , директорката беше много отзивчива и разбрана

# 641
Тази декларация за дължимите данъци бързо ли се изготвя? Ние нищо не дължим, нямаме нищо , само кола, която се води на майка ми ......

Аз миналата седмица ходих  за тази бележка за данъците.отидох до региона с/у "Лазур"- веднага да ти я издадът 10 лв.,за 7 дена - 3 лв.
Нищо непречи да си попадете док и за чиста ясла и за ОДЗ,за дата която да впишете и аз се чудя но за вашия случай може да пишете 09.2012.
За номер невиждам защо да не се даде с/у акт за раждане и лична карта,но до 15-16-то число на месеца в който искате да участва в класирания  детето трябва да се дадат и останалите док,иначе неучаства в класиране.Така ми казаха на мен в една ясла. Peace

# 642
Много ви благодаря! Значи стават бързо тези бележки, успокоихте ме Simple Smile Понеже ми бяха казали, че се чакало месец и били задължителни като отидеш за номер.

Мисля тези дни да отидем до яслата, ще пиша какво са ни казали и ще видим дали ще минем само с акта за раждане като начало Simple Smile

# 643
  • Варна
Аз днес звънях в яслата да попитам защо не ми излизат данните по входящ номер и ми отговориха, че това ставало, понеже дъщеря ми все още не участва в класиране. Аз съм я писала да участва от юни месец, ама пък сега оставам с впечатлението, че и на дечица, които все още не участват, им излизат данните  newsm78 Тотално се обърках вече.
не е вярно, нещо те въртят. Трябва да ти излиза информацията в системата. Аз имам номерче, още не съм готова с другите документи и в системата ми излизат данните на детето. Писан е от април да се върти в системата. Отивай на място и говори с директорката

Хм, направо ме хвърлихте в размисъл  newsm78 Само на мен ли не ми излизат данните на детето. Иначе като звънях ми цитираха имената на детето и яслите, които съм посочила в заявлението, ама и аз вече не знам какво правят и как ги въвеждат. Каза, че трябва да занеса бележка за платените данъци май месец, понеже искам да участва в класиране от юни и ми даде това обяснение, че понеже не участвала все още, най-вероятно затова не излизали данните. Много ми е чудно какво ли са направили и как са ми го дали този входящ номер. Мисля да ходя да си изкарам бележка за данъка и да отида на място, макар че тази работа не ми е на дневен ред (мислех към април, че все още не е платен данъка). А някой знае ли дали мога да звънна да питам и на друго място, да видя какво ще ми отговорят, просто за информация, дали от яслата не ме баламосва, а наистина практиката е такава.
За информация, подала съм документи в "Зайо Байо", ако някой има подадени в същата ясла, моля да ми каже дали излизат данните на детето  Praynig

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 00:05 от smile29

# 644
  • Варна
Не се притеснявай, детето не участва още в класирането, затова не излизат данните. Аз звъннах в яслата и питах директорката, така ми обясни тя. Другата причина е ако не са окомплектовани документите.

Общи условия

Активация на акаунт