Прием в Детски ясли гр. Варна - 2010/2011 - 2 тема

• 55 970
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте,дами  bouquet
Може и да е обсъждано преди,за което се извинявам ,но имам следните питания и ще се радвам ако някой е запознат и ми отговори:
1.Подала съм документи за самостоятелна ясла,като съм писала три желания.Поради смяна на местоживеенето ми се налага просто да разменя последователността на желанията си(т.е яслите са едни и същи,защото ще се местим но в рамките на район Младост)-възможно ли е това?
2.Искам да подам документи и в 2 ОДЗ-та, та ми изникват следните въпроси:
-трябва ли да изваждам нови документи(бележките от работодателите и за платени данъци)тъй като съм оставила един такъв набор от документи, когато съм подавала в яслата?
-в заявленията имаш право на четири желания-това включва самостоятелните ясли и одз-та правилно ли съм разбрала?Т.е ако имаш 4 желания за самостоятелна ясла нямаш право да кандидатстваш в ОДЗ?
Опс малко дългичко стана Embarassed
Благодаря предварително на тези които ми отговорят  bouquet

# 721
nin4ето можеш да размениш подредбата на желанията си ако все още не участващ в класиране, т.е. до датата за участие в класиране можеш да правиш всякакви корекции в заявлението си.
ще трябва да си извадиш нови документи за кандидатстване в ОДЗ.
ОДЗ-тата и чистите ясли са различни структури и се кандидатства отделно за тях. Можеш да кандидатстваш за 4 ясли и 4 ОДЗ, ако в райно ви има по толкова.

# 722
nin4ето можеш да размениш подредбата на желанията си ако все още не участващ в класиране, т.е. до датата за участие в класиране можеш да правиш всякакви корекции в заявлението си.
ще трябва да си извадиш нови документи за кандидатстване в ОДЗ.
ОДЗ-тата и чистите ясли са различни структури и се кандидатства отделно за тях. Можеш да кандидатстваш за 4 ясли и 4 ОДЗ, ако в райно ви има по толкова.

Много ти благодаря SURF  bouquet

# 723
Момичета, страшно се извинявам за може би глупавият въпрос, но има ли почасови ЯСЛИ във Варна район Приморски? Съжалявам, може би е коментирано преди. Ходих днес до ДЯ 4 Приказен свят, но ме втрещи грубото отношение на директорката, та не посмях да задам въпросите си там!

Ако някой ми отговори, ще съм искрено благодарна!! Hug

# 724
здравей,до колкото знам има полудневно.Аз бях питала за полудневно в ДЯ Роза и директорката ми обясни че полудневното е до 12, най-късно до 12:30 и трябва да си го вземеш/бяз храна/.Но нямало много желаещи и непускали места.Така ми каза тя,за другите ясли незнам как е.

# 725
  • ВАРНА
glorybg, почасови ясли няма. Има полудневен прием. Специално за ДЯ4 директорката май не прави често такъв прием. Когато детето ти е прието, можеш да подадеш молба то да посещава до обяд. Такъв е нашият случай. Детето ми още 2 месеца ще ходи до обяд. В молбата изразих доводите си защо настоявам за това. Плащам таксата в пълен размер. Обядва в яслата и я вземам между 12:15-12:30.
Не се впечатлявай от директорката на ДЯ4. Наистина е малко странна, но си върши чудесно работата и вече започвам съвсем да й вярвам, че тази ясла е най-добрата във Варна  Simple Smile
Давай въпросите тук - може да успеем да ти отговорим  Simple Smile

# 726
Момичета, страшно се извинявам за може би глупавият въпрос, но има ли почасови ЯСЛИ във Варна район Приморски? Съжалявам, може би е коментирано преди. Ходих днес до ДЯ 4 Приказен свят, но ме втрещи грубото отношение на директорката, та не посмях да задам въпросите си там!

Ако някой ми отговори, ще съм искрено благодарна!! Hug
За полудневна ясла се кандидатства с отделен комплект документи, само заявлението е различно от този за целодневна ясла. Дори и да ви приемат в полудневна продължавате да участвате в класирането за целодневна ясла.Таксата със сигурност е по малка, но не знам колко е точно,директорката ни предложи да кандидатства ме и за полудневна, но аз отказах.

# 727
здравейте!видяхте ли че има класиране отднес!на приетите честито:)

# 728
Абе какви са тея схеми и чудеса...не мога да им хвана спатиите.За яслите нали уж имаш си номер и приемат подред на номерата ( изключая тези с предимствата). Гледам приетите.....от 3000номер до 6000.. как става това?Явно аз не съм схванала принципа на прием.

# 729
  • Варна
Всички с 6000 ... са с предимство в последното класиране.

И на мен са ми казвали за директорката в "Чуден свят", че е много нелюбезна и т.н., така че мисля да си го спестя ходенето при нея. Още не знам, как да си подредя яслите в "Приморски", а трябва да отида да си сменя заявлението тези дни.

Това за полудневното отглеждане за мен е вариант, ще подам и там документи. Дори си мисля, че е по-добрия вариант, ще си спинка детето вкъщи.

# 730
Аз не виждам някакво значение относно подредбата на желаните ясли,тук просто си чакаш реда, дойде ли ред за входящия номер детето го приемат в яслата в която първо е достигнато до този число,без значение поредността на желание,и автоматично отпада за всички останали ясли в списъка.Затова успех на чакащите, то и ние сме сред тях де! Grinning

# 731
 tania-martin , не е точно така. Номерата си вървят за всички ясли. Като ти дойде номера наред , ако няма свободни места в яслата , която ти е първо желание, ще ви приемат второто, а може и третото желание.

# 732
tania-martin , не е точно така. Номерата си вървят за всички ясли. Като ти дойде номера наред , ако няма свободни места в яслата , която ти е първо желание, ще ви приемат второто, а може и третото желание.
Може и така да е Peace, аз си оставих само две ясли като желания, че другите две са ни много далече.

# 733
а в "приморски кои детски заведения предлагат и полудневен престой? и това какво значи точно, 4е детето е там до към 12 часа и после го вземаме, нали? а следобеда пак ли се води в заведението??? newsm78 newsm78  малее толкова неясни са ми тези кандидатствания.....  ooooh!

# 734
Всички с 6000 ... са с предимство в последното класиране.

А знаеш ли защо това е така..?? За първи път го чувам това и ми стана интересно.
И аз от другия месец ще треперя с вас , дали е приет малкия или не  Grinning

Няма ли някоя да се похвали , че е прието детето и, да ме зарадвате , че има Шанс  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт