Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 893
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Аз например съм от хората,които допреди няколко серии се опитваха да разберат Бихтер.Но напоследък вече разбирането ми се изчерпва.Просто не мога да си обясня как един човек-Бихтер може да се държи толкова лошо,на моменти даже гадно със заобикалящите я и те и всички останали трябва да анализират ,да и влязат в положението а да  тя да тъпче и мачка и да и се прощава.Явно не съм толкова добра или съм тясноскроена или кон с капаци но не мога да я разбера.Ама той Тодор Колев пееше с неговите иръпшъни навремето "То беше любов,то беше чудо'

# 601
Колкото и да се мъча да не я съдя строго колкото ида се опитвам да разбера подбудите и понякога не мога. Как да разбереш човек които всичко прави на пук как да не го съдеш в момент когато най невинния в целия филм Бюлент плаче заради нея. Само него не беше наранила само него не засегна досега е сега и това направи
Тогава ще трябва да съдиш и Бехлюл и Нихал и Аднан............. със своето държание, безволие и предателство от страна на Бех който е за него като брат го нараняват накрая още по-вече. От моят поглед те са по-виновни защото наистина го обичат(Бюлент) а не забелязват в каква среда расте  Peace
Не я оправдавам Бихтер , напротив в тази и предната серия ми направи много лошо впечатление особено по отношение на Бюлент Peace

# 602
Ами да ви кажа ли защо е така. Бихтер е попаднала на човек /Аднан/ тих и възпитан та позволи двете да му се качат на главата. Трябваше да ги изгони и двете доста по рано та да ги видим тогава дали щяха да стоят да му разбиват семейството да си плетат интригите. Нека останеха на улицата без средства да видим дали щеше да им е до интриги Да разбира се че осъждам и другите и най вече Бехлюл но засега той все още не се е проявил иначе съм съгласна че и той е толкова виновен колкото бихтер

# 603
pufi80 ,  Peace разбира се , че не го приемам така ! но не съм съгласна , че Бихтер няма никакви положителни качества от самото начало . А начинът , по който е израснала и е възпитана няма как да не влияят върху поведението и - тя е получила твърде жесток урок - наранявай , за да не бъдеш нараняван ! Нито оправдавам подобно поведение , нито го разбирам на моменти , но за мен това е една от многото причини за държанието и ! А и да бъдеш лош и да не те е страх да го демонстрираш - също се изисква сила , макар че абсолютно се съмнявам , че тя влага подобни идеи за момента ! Тя вече отдавна е включила програмата си за самоунищожение ,  наистина няма какво да губи и не я интересува кого ще повлече след себе си ! Това е моето мнение ! Peace

# 604
pufi80 ,  Peace разбира се , че не го приемам така ! но не съм съгласна , че Бихтер няма никакви положителни качества от самото начало . А начинът , по който е израснала и е възпитана няма как да не влияят върху поведението и - тя е получила твърде жесток урок - наранявай , за да не бъдеш нараняван ! Нито оправдавам подобно поведение , нито го разбирам на моменти , но за мен това е една от многото причини за държанието и ! А и да бъдеш лош и да не те е страх да го демонстрираш - също се изисква сила , макар че абсолютно се съмнявам , че тя влага подобни идеи за момента ! Тя вече отдавна е включила програмата си за самоунищожение ,  наистина няма какво да губи и не я интересува кого ще повлече след себе си ! Това е моето мнение ! Peace

newsm78Е хайде кажи кое е и към кого?....

# 605
Здравейте. Чета Ви и мислех да не пиша но не се сдържам. Какво означава, че като си израснал в разбито семейство, с потъпкани семейни ценности, трябва да нараняваш, за да не бъдеш наранен. Не знам вече в коя тема беше, тук ли или в друга, беше пуснат клип с едно момче израсло от 5 годишен на улицата. Сблъскал се с неустоите на живото, но никого не е наранявал, нито пък е искал да наранява. За грубото и поведение към всички, няма оправдание. Човек, когато иска да стане човек, неимоверно ще го постигне без да наранява, стига обаче да иска това. Бихтер не желае да се промени, няма уважение към никого и най-вече към себе си.

# 606
И моето.  bouquet
И все това казвам, че Бихтер е чужда в тази къща нямаше време за да обикне този и онзи ,освен племенника Laughing тъй че наистина тя търси спасение за душата си и потъва точно защото няма никой  Sad
Ако това беше който и да е друг в този филм все щеше да има някой който да му каже" стига, спри се......" и да му помогне, но при нея какво? има една майка която видяхме как реши да и помага(нямам думи).

Бешир е самотен и няма никой до себе си и постъпва по същият начин като нея  , самоубива се, с тази разлика че Бихтер  таи надежда до последно  че може би някой ден Бех ще е с нея. Това е единственото което я крепи засега, иначе би се самоубила още сега.
Този който немога да оправдая е Бехлюл, защото наранява най-обичаните си хора Close

# 607
И моето.  bouquet
И все това казвам, че Бихтер е чужда в тази къща нямаше време за да обикне този и онзи ,освен племенника Laughing тъй че наистина тя търси спасение за душата си и потъва точно защото няма никой  Sad
Ако това беше който и да е друг в този филм все щеше да има някой който да му каже" стига, спри се......" и да му помогне, но при нея какво? има една майка която видяхме как реши да и помага(нямам думи).

Бешир е самотен и няма никой до себе си и постъпва по същият начин като нея  , самоубива се, с тази разлика че Бихтер  таи надежда до последно  че може би някой ден Бех ще е с нея. Това е единственото което я крепи засега, иначе би се самоубила още сега.
Този който немога да оправдая е Бехлюл, защото наранява най-обичаните си хора Close
[/quote]

Ако обича Бехлюл ,защо той не усеща обич?
Тя желае да е неин -НЕ ГО ОБИЧА

Бехлюл е предал Аднан ,но само с изневярата.
Във друго отношение Бехлюл не е лош и зъл човек,като Бих

# 608
Малко за разхлаждане

http://

# 609
 Добър вечер,стана ми мъчно за Бюлент,не заслужава това той, Бихтер просто не знам,образът й  твърде много минава  границите-понеже й е криво прави всички луди,това ми идва в повече в нея и не ми харесва,макар че знам че човек,когато го боли сърцето и душата,може да обърне страницата в лоша посока.

# 610
Ако са оплаквали Бихтер ще означава,че нещо куца в ценностната им система.Според мен в образа и няма никакви положителни качества,разглезена фръцла със съмнителен морал,за която АЗ-а е на първо място и затова може да лъже,да интригантства,да наранява,да обижда и т.н.В тази серия отново се държа отвратително с Мадмоазел.Непростима е болката,която причини на Бюлент.А също така и участието в интригите на Фирдевс.Ей такива нагласени работи най-много ги мразя.Все се надявам,че в действителният живот няма толкова подмолни хора Rolling Eyes.

Самото сватосване на Бех и Них беше нагласено, също толкова, колкото и това с обаждането на Седеф  Peace Единственото ненагласено досега във филма си остава "забраненото залюбване" между БиБ, заради което е направен и самият сериал  Peace

# 611
Само че сватосването на Бехлюл и Нихал не нарани никой освен Бихтер макар че и тя допринесе затова. А сега за да се развали това сватосване а и благодарение на това че Бихтер не го приема страдат и са наранявани много хора. Или и нараняването и грубото отношение е нагласено

# 612
Ако са оплаквали Бихтер ще означава,че нещо куца в ценностната им система.Според мен в образа и няма никакви положителни качества,разглезена фръцла със съмнителен морал,за която АЗ-а е на първо място и затова може да лъже,да интригантства,да наранява,да обижда и т.н.В тази серия отново се държа отвратително с Мадмоазел.Непростима е болката,която причини на Бюлент.А също така и участието в интригите на Фирдевс.Ей такива нагласени работи най-много ги мразя.Все се надявам,че в действителният живот няма толкова подмолни хора Rolling Eyes.

Самото сватосване на Бех и Них беше нагласено, също толкова, колкото и това с обаждането на Седеф  Peace Единственото ненагласено досега във филма си остава "забраненото залюбване" между БиБ, заради което е направен и самият сериал  Peace

hahahaНенагласено Бихтер  му се навираше в стаята-да го лекува,да му навира косите си в лицето и да скъсява физическата дистанция -неморално-Фердефс и го каза....... Joy Joy Joy Joy

А това ,че БиН започнаха нагласено ,не означава ,че ако Бихтер я нямаше Бехлюл все някога щеше да забележи порасналата  Нихал .......

# 613
  Mисля,че в този филм се показва едно нещо доста силно-болката на нито един от персонажите не бива да се пренебрегва и да се казва този страда и нищо му няма,трябва да търпи,за да са щастливи другите.
  Когато градиш щастието си върху болката на друг-нищо добро не те очаква,важи за абсолютно всички. 
   Да,все някога...,кога ли  Mr. Green
  Лекуването не беше нагласено,ей за всичко в тоя филм само и единствено тя е виновна  Mr. Green

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 23:01 от charovnica

# 614
 Mисля,че в този филм се показва едно нещо доста силно-болката на нито един от персонажите не бива да се пренебрегва и да се казва този страда и нищо му няма,трябва да търпи,за да са щастливи другите.
  Когато градиш щастието си върху болката на друг-нищо добро не те очаква,важи за абсолютно всички.
   Да,все някога...,кога ли  Mr. Green

,ей за всичко в тоя филм само и единствено тя е виновна  Mr. Green

Щом е такава hahaha безкористна ЛЕЧИТЕЛКА-защо не лекува Бешир?
Ей ставате смешни #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт