Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 52

• 38 886
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Аз пък си мисля,че привличането между Бехлюл и Бихтер беше твърде силно и не можаха да му устоят.Истината е,че няма значение кой направи първата стъпка,защото нямаше как да се избегне това,което се случи.Флуидите направо си прехвърчат между тях.

Peace!Не знам дали съзнателно си използвала сегашно време , но е много вярно ! Peace
Да съзнателно го използвах,още от началото на филма се усещаше и сега продължава да е така.Лошото е,че именно това ги унищожава и физически и психически.

# 631
Нещо , което много ми хареса ! Peace

"Да говориш за Любовта е също толкова вълнуващо. Само дето истинската Любов е безмълвна. Сърцето, когато обича истински не мълви много слова, а усеща и то в главозамайващ трепет. Тогава се преминава в едно друго съпреживяване на реалността, когато думите са излишни, когато шлупките са излишни, защото същността е вече „обелена”. Тогава съществува докосването. Любовта е докосване, не думи, нито букви, нито обяснения, нито очаквания, нито клетви, нито обещания – само докосване и само в този миг.

Този, който наистина се е отдал на Любовта няма необходимостта да я категоризира, нито да я слага в рамката на едно словесно определяне. Това е, всичко което е. Любовта е. Тя няма нужда от излишни думи, дори и да са възвишени, епични и вдъхновяващи. Всъщност Любовта забравя за думите. Тя е като транс. Тя е състоянието в което Умът е толкова тих, че се губи потребността за изказ. Любовта е изживяване – под хладните капки пролетен дъжд или в тихата сенчеста стая се преоткрива докосването на двя свята, които забравят своите рамки, за да се слеят в едно и това е най-красивото и прелестно спомняне на Душата – оная общата
...Всъщност Любовта не може да съществува, ако човек е забравил да усеща. Тогава може да се изживява една представа на Ума за Любовта, но това е само представа. Тя не идва от Душата, а от колекционера на факти, знания, информация, възгледи, норми, всичките старателно пренесени и съхранени чрез думи.

Любовта е Усет. Любовта е Докосване. Любовта е Изживяване. Любовта е Тишина. Любовта означава, да си безгрешен в словото си и да изричаш само тези думи, които са абсолютно изчистени от критериите за полярност на Ума. А кои думи са абсолютно чисти и святи? Нужни са само две думи, не повече, само две ."

Пожелавам ви Любов !  И лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 632
И аз мисля,че флуидите между Бехлюл и Бихтер се усещат и сега. Докато между Бехлюл и Нихал няма нищо такова.

# 633
Аз пък си мисля,че привличането между Бехлюл и Бихтер беше твърде силно и не можаха да му устоят.Истината е,че няма значение кой направи първата стъпка,защото нямаше как да се избегне това,което се случи.Флуидите направо си прехвърчат между тях.

Peace!Не знам дали съзнателно си използвала сегашно време , но е много вярно ! Peace
Да съзнателно го използвах,още от началото на филма се усещаше и сега продължава да е така.Лошото е,че именно това ги унищожава и физически и психически.

Абсолютно съм съгласна ! Peace

# 634
И аз мисля,че флуидите между Бехлюл и Бихтер се усещат и сега. Докато между Бехлюл и Нихал няма нищо такова.

Бехлюл обича Нихал .
Обичал е и Седеф и при срещата им се усеща...
Само желание и страст  са флуидите между БиБ,
които от огън са останали жарава,която скоро ще е пепел

# 635

Бехлюл обича Нихал .
Само желание и страст  са флуидите между БиБ,

Чета темите  , без да публикувам мнение / не че нямам такова / . Обаче смятам и с четенето да спра , защото вече взе да ми става тягостно от постовете ти Силвия . От както чета тук , ти постоянно говориш едно и също . Основното е за кекса м/у Б и Б  Stop Моля те кажи нещо по - различно , стига с тази "изтъркана" плоча и изписване на постовете ти  с големи букви .

# 636
Според мен и за Бехлюл и за Бихтер любовта между тях беше първата и единствена любов в живота им.Характерите им обаче не позволиха на тази любов да се развие,бяха прекалено големи индивидуалисти и егоисти.Не оцениха това,което имат и въобще не се опитаха да го съхранят.Сега някой може да каже,че Бихтер се е опитала.Но аз мисля,че тя просто изискваше и поставяше условия.А можеше да се опита да разбере страховете на Бехлюл и да му помогне да ги преодолее,да му отвори очите един вид.За Бехлюл да не говорим,абсолютен страхливец.Но ако аз бях на неговото място и имах насреща си човек като Бихтер,също не бих рискувала-не мога да имам доверие на човек,който лъже и манипулира толкова добре.

# 637

Бехлюл обича Нихал .

Чета темите  , без да публикувам мнение / не че нямам такова / . Обаче смятам и с четенето да спра , защото вече взе да ми става тягостно от постовете ти Силвия . От както чета тук , ти постоянно говориш едно и също . Основното е за кекса м/у Б и Б  Stop Моля те кажи нещо по - различно , стига с тази "изтъркана" плоча и изписване на постовете ти  с големи букви .

Това ли да пиша всеки ден като фенките?

hahahaБихтер много обича и затова я разбирам  #Crazy.
 hahahaБехлюл обича Бихтер за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 638
pufi80-съгласна съм с последния ти пост.Също смятам,че и за двамата това беше Любовта,както и че характерите им се оказаха пречка да са заедно,но само донякъде.Те нямаха времето и свободата,за да развият наистина тази връзка.Бихтер,за мен поне,направи много компромиси за него-то не беше изневяра,зарязване,изчезване и какво ли не-направи каквото можа,за да му покаже,че го обича и държи на него.Нетърпението й,желанието й всичко да стане веднага,припряността и избухливостта й й пречат,но и той се постара доста с нерешителност,колебливост и изоставяне всеки път,когато стане напечено.Така че ,да,обичат се,но не са еднакво смели,за да поемат изцяло този риск.Смелият в тази връзка е само един,а сам не може да направи нищо.  За мен Бих оцени и разбра ,че това е Любовта в нейния живот,затова се бори и до края  Peace

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 00:16 от charovnica

# 639

Бехлюл обича Нихал .

Подрепям! Аз съм прочела 5 страници макс, но постовете на Силвия наистина са много дразнещи!  Close Важното е да е в опозиция на харесващите Бихтер. Целта е да бъдат подразнени последните...  Tired

# 640

Бехлюл обича Нихал .

Това ли да пиша всеки ден като фенките?

hahahaБихтер много обича и затова я разбирам  #Crazy.
 hahahaБехлюл обича Бихтер за ВЕЧНИ ВРЕМЕНА

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
    По скоро ти говориш едно и също . Не съм сляпа и мога да чета . Останалите момичета дискутират , анализират и предполагат /без да натрапват на чия страна са / . Но в твоите постове виждам само едно и също . Повтаряш като развален грамофон единственото си мнение от самото начало  #Crazy #Crazy #Crazy Само това ли те вълнува , не разбирам ?Не виждаш ли че доста от списващите , вече игнорират постовете ти  Rolling Eyes
 Доколкото разбрах доста потребителки са се отказали да влизат в темата заради теб . Може би и аз ще спра да го правя .
Лека вечер на всички  Peace

# 641
Ооооо не!  ooooh! Туко що изгледах серията и понеже много харесвам Бихтер и всячески се опитвам да я разбера и защитя,точно сега съм бясна заради сълзите на Бюлент!  smile3511 Това е непростимо,първо заради Фирдевс,която не зачита никакви ценности и второ за Бихтер,че дори не се опитва да скрие вече лошите си мисли към всички! Държанието спрямо Мадмоазел и Бюлент е повече от грубо и обидно!  Crossing Arms

Хареса ми само момента,в който каза на Бехлюл,че тя няма какво да губи,да му мисли той!  Heart Eyes
А отговора на Бехлюл,че даже няма да се сещат за нея беше породен от яд!Искаше да я нарани!

Не ми дават сега да пиша,че ми клопа клавиатурата  #Cussing out ,ама утре ще довърша!  Naughty Лека нощ!

# 642
  • Пловдив

Добро утро...

# 643
pufi80-съгласна съм с последния ти пост.Също смятам,че и за двамата това беше Любовта,както и че характерите им се оказаха пречка да са заедно,но само донякъде.Те нямаха времето и свободата,за да развият наистина тази връзка.Бихтер,за мен поне,направи много компромиси за него-то не беше изневяра,зарязване,изчезване и какво ли не-направи каквото можа,за да му покаже,че го обича и държи на него.Нетърпението й,желанието й всичко да стане веднага,припряността и избухливостта й й пречат,но и той се постара доста с нерешителност,колебливост и изоставяне всеки път,когато стане напечено.Така че ,да,обичат се,но не са еднакво смели,за да поемат изцяло този риск.Смелият в тази връзка е само един,а сам не може да направи нищо.  За мен Бих оцени и разбра ,че това е Любовта в нейния живот,затова се бори и до края  Peace
 bouquet
Мислих си за самоубийството на Бихтер ,че и се е предало по гени. Нали майка и на 2 пъти когато беше в безисходица не търсеше начин за спасение а се опита да се самоубие?
В този филм най-трезво мислеща е Мадмоазел. Започна да ми става все по-симпатична .
А Бихтер като разчисти къщата от всички какво ще прави  ми е много интересно. То сега е голяма скука там а като остане сама незнам.
Затова че Берен прави страхотна игра спор няма ,  дори и Силвето-Мария я е намразила заради ролята и във филма Crazy

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 08:03 от ivana27

# 644
Добро утро. Hug

Общи условия

Активация на акаунт