Юлчета, стойте по местата, с тате още бистрим имената!

• 27 233
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Добър вечер дами! Пак много сте писали. Не можах всичко да изчета!

Илиана, честито ти бебче! Да ти в живо и здраво и много да ви радва!

За козметиката: Ние сме с Веледа, защото е изцяло био козметика на основата на невен. Освен това баба ще прави мас с невен за д-то на бебока.

За памперсите се чудех какви да вземем. Оказа се че най-малката разфасофка на Памперс е 42 броя, а за болницата искат по 5 на ден, което за 5 дни са 25 броя. Не знам може ли да дам 25 и другите да си ги задържа или искат неотварян пакет?

Петя, ти си герой. Сега вече спокойно ще чакаш появата на бебка Simple Smile

Шишетата- взехме 2, малко и голямо на Др Браун'с, ако не греша марката.

Вчера взехме леглото, както и почти всичко, което трябваше да купим. Остана матрака, но него ще го доставят след сряда. Свеки ще купи още дрешки, мама- още чаршафчета и така. Като цяло като вземем матрака ще сме напълно готови. Пускам ви линк да ни видите покупките, както и моят тумбак, който вече върви 5 мин пред мен Joy

Утре следобяд съм при лекаря за раждането. Подготвила съм едни въпроси, дано има търпение човека да ми отговори... След прегледа ще ви пиша! Прегръдки на всички и лека нощ!

# 706
Леле, Петя, като прочетох всичко, което си спретнала и чакаш да ги посрещнеш с фанфари...голяма си перфекционистка, да знаеш!

Капризче, искат неотворен пакет. Аз взех най - малкият пакет на памперс - номер 2. Той е с 24бр. Взех го от дм за 8лв. и нещо.

Лека нощ!

# 707
АДИ, МИСЛЯ,че в Ойлатум има минерални масла....

# 708
tzveta33 мерси за инфото за Памперс. Ние ходихме в Метро в събота като си мислех, че там ще има всякакви видове и там ми казаха, че най-малкия бил 42 бр. Ще потърся такъв пакет, какъвто ти си купила. Мерси отново  Hug

За документите забравих да кажа: Моята лекарка по ЖК ми даде само 45-дневния болничен, а за другите документи каза да отида в 37 седмица, тогава се издавали. Обаче после сестрата ми записа час една седмица по-рано, защото и казах, че се притеснявам и искам всичко да ми е готово от по-рано... Но тя моята по ЖК е една шматка, както вече съм ви писала, така че тя не е критерий...

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 23:10 от Капризче

# 709
  • София
Как сте, сладурки  Hug

Мъжа ми отиде да мие колата, малкия спи и като се събуди, тръгваме към летището  dance Гледам до къде е стигнал самолета, в един сайт, следя го онлайн...вече са минали океана...та, самолета пристига- дано и баба и дядо да са вътре  Joy

А, аз за първи път от няколко дена насам, няма какво да правя  Laughing

# 710

Е, т'ва е! От скука ще родиш ти  Mr. Green , не от друго.

Девойки, следя ви от време на време, но не смогвам да пиша!
Гушкам всички огромни тумбаци!   bouquet

# 711
Как сте, сладурки  Hug

Мъжа ми отиде да мие колата, малкия спи и като се събуди, тръгваме към летището  dance Гледам до къде е стигнал самолета, в един сайт, следя го онлайн...вече са минали океана...та, самолета пристига- дано и баба и дядо да са вътре  Joy

Е крайно време беше да кротнеш  Hug Ще ми се дамога да кажа, че и аз нямам какво да правя, но дивана горкия още не си чака новия калъф, а прозорците седят неизмити... Чак ме е срам, като те четох ти какви чудеса свърши тези дни Simple Smile

# 712
Мона Сеньора, много се радвам да те мерна! Ако знаеш от колко време те дебя и се чудя къде сив изгуби! В началото беше толкова активна, после по едно време пак с е появи...та чак сега ! Simple Smile Айде ,че не остана писане в отчетните теми Simple Smile Скоро ще сме в маминските Stuck Out Tongue
А за поста на Калоянис, за спането аз май се опитвах нещо такова да напиша, но тя го е дала много точно и ясно, даже ако може Танчето като прави новата тема, да даде и едно линкче насам, за всички които искат да питат за този въпрос Simple Smile
Пете, весело посрещане на гостите Simple Smile
Айде ще ви пожелавам лека вечер, че да не изпиша темата Simple Smile   Hug

# 713
  • София
АДИ, МИСЛЯ,че в Ойлатум има минерални масла....
Това добро или лошо е?

# 714

Добро утро ! Аз пак вампирясах тази нощ Twisted Evil днес съм на преглед и да си взема 45 дневния болничен и от вълнение не мигнах. Хайде на кафе или чай и закуска и после всички пред компютрите!!! Успешна и без болежки седмица Hug

# 715
Добро утро, сладурки!

Нека веднъж и аз да ви сервирам сутрешното кафенце  Wink

Успешен ден!

# 716
Айде и аз да се цопна рано-рано. Не можах да спя от вълнение. Към 6.30 се събудих за тоалетна и се върнах пак в леглото както всеки ден да си доизкарам поне до 9. Но...какви ли не ванички ми главата, одеалца, памперси, и др. и др. и просто няма заспиване; от мерак вече  Mr. Green
Днеска съм на ЖК и следобед на курса за бременни.
Хладничко е днес

Еми приятен ден на всички  Hug
Танче ставай да пуснеш новата тема  Hug

# 717
Добро утро  smile3507

Отивам до поликлиниката да дам кръв и урина  Crazy После ще хапна една тортичка (заслужавам го за ранното ставане в първия ми неработен ден)  Blush Ще мина и през пазарчето за черешки и зеленчуци  Blush

Палчета за всички, които са на преглед днес  Hug

До по-късно   bouquet

# 718
Добро утро и от мен! Миленка, благодаря за хубавото кафенце, имам нужда  Wink

Joy Joy Joy Ади, и аз така напоследък, само я сънувам. Все разни бебешки работи са ми в главата...
Даже снощи сънувах, че ще е момче  #Crazy и сме го кръстили Симеон и на всичкото отгоре с мъжа ми се кахъряхме, че сме забравили да го изкъпем предната вечер  Joy Лелеее...

Хубав и усмихнат ден на всички!

# 719
Добро утро мамчета  Hug

Миленка благодаря за кафенцето   :bouque сега ще си допия моето и излизам по задачки

Хубав и прохладен ден мамчета и добри новини да носите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт