Отговори
# 165
Дали не стана време за кафе?

И Демир заедно с кафето!

# 166
# 167
Рина, благодаря за кафето и прекрасните гифчета с Мурат newsm51 newsm51

# 168
Кафе и Демир  Shocked, веднага си взимам, Демир си е довел и компания
Рина   bouquet

# 169

И аз акто туркините вече се вълнувам с какво ще е облечена Туба в петък???? Дано заложи на черното.....

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 16:58 от elma

# 170
По  fashion Tv даваха интервюта с актриси и продуценти, но хванах малко. Сега има реклами. Ако имате този канал в пакета от програми отворете го.

# 171
По  fashion Tv даваха интервюта с актриси и продуценти, но хванах малко. Сега има реклами. Ако имате този канал в пакета от програми отворете го.

Вече си пуснах този канал по телевизията - Рина, благодаря  newsm51

# 172
Рина, благодаря за кафето и тортата!
От мен една песен към кафето - Светла Иванова - Любов и кафе

# 173
  • Пловдив
Гледам,че днес сте на вълна кой е по по най то двамата newsm78Да си кажа и аз мнението-за филма са толкова равни,че по-равни няма накъде NaughtyТова ми е единствения филм,в който за мен няма по-добър ,абсолютно равностойни!!!!Такова сливане на артист с роля аз лично в никой друг филм не съм усетила,а и толкова подходящи един за друг партньори!Харесва ми Джани като Оджата,но изобщо не усетих тази спойка м/у двамата както е в Аси.Няма спор,че са страхотни  артисти,но просто ми липсва усещането от Аси EmbarassedЕдинственото сравнение за този филм,което ми  идва на ум е като за колите-Мерцедес и всички останали-Аси и всички останали!!!!!Умът ми взеха   тия хора,дано на тях пък им се върне акъла  и проумеят какво сътвориха!

ПП Ринка,благодаря ти за следобедното кафенце  bouquetМного навреме дойде Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 7 нови отговора. Вай бе,непишем,непишем,ама като почнем  .... Joy Joy Joy     

# 174
# 175

Цитат
Гледам,че днес сте на вълна кой е по по най то двамата Да си кажа и аз мнението-за филма са толкова равни,че по-равни няма накъде Това ми е единствения филм,в който за мен няма по-добър ,абсолютно равностойни!!!!Такова сливане на артист с роля аз лично в никой друг филм не съм усетила,а и толкова подходящи един за друг партньори!Харесва ми Джани като Оджата,но изобщо не усетих тази спойка м/у двамата както е в Аси.Няма спор,че са страхотни  артисти,но просто ми липсва усещането от Аси Единственото сравнение за този филм,което ми  идва на ум е като за колите-Мерцедес и всички останали-Аси и всички останали!!!!!Умът ми взеха   тия хора,дано на тях пък им се върне акъла  и проумеят какво сътвориха!

newsm10 newsm10 newsm10

Злати, знаеш че, тук никога не сме ги делили двамата - те са едно за нас  Hug

# 176
# 177
Ето какво е написала хърватката dejana84, по  повод скандалната статия

Of course, he knows Murat from Asi, not from Ask ve Ceza.

# 178
# 179

Общи условия

Активация на акаунт