Отговори
# 180
Ринка благодаря ти  Hug Hug  за следобедното кафе, сладичкото и студеното фрешче   bouquet  bouquet  bouquet  ,взимам си от всичко без да се страхувам за фигурата си   Joy Joy Joy
Благодаря на всички момичета които са се включили в дискусията за Туба и Мурат , всичко което мен ме ядосва сте го писали и коментирали , съгласна съм със всички че тази спойка  (съвпадането на енергийте ) м/у двамата екранни партньори не съм я виждала никъде в друг сериал или филм

Гледам,че днес сте на вълна кой е по по най то двамата newsm78Да си кажа и аз мнението-за филма са толкова равни,че по-равни няма накъде NaughtyТова ми е единствения филм,в който за мен няма по-добър ,абсолютно равностойни!!!!Такова сливане на артист с роля аз лично в никой друг филм не съм усетила,а и толкова подходящи един за друг[/size] партньори!Харесва ми Джани като Оджата,но изобщо не усетих тази спойка м/у двамата както е в Аси.Няма спор,че са страхотни  артисти,но просто ми липсва усещането от Аси EmbarassedЕдинственото сравнение за този филм,което ми  идва на ум е като за колите-Мерцедес и всички останали-Аси и всички останали!!!!!Умът ми взеха   тия хора,дано на тях пък им се върне акъла  и проумеят какво сътвориха!

.

smile3501 smile3501 smile3501  love001 smile3501 smile3501 smile3501

# 181
Tuba Buyukustun - I adore you / Обожавам те

# 182
Murat Yıldırım

# 183
# 184
# 185
Едно от нашите клипчета е направено с песента която е била освирквана на снощния концерт в София на площад Батенберг в изпълнение на Emre Aydin

Asi & Demir - Hoscakal

# 186
# 187
# 188
# 189
Елма това е специално за теб   bouquet  bouquet  bouquet

Аси и Демир - Ненаситен

с превод http://vbox7.com/play:4f9534ef

# 190
Аси и Демир - Запазено е във времето

с превод  http://vbox7.com/play:64198bf0

# 191