Отговори
# 150

Аз на М.Й. ще му следя всички проекти, защото го смятам за изключително талантлив, дори повече от Туба  Peace Не ми се сърдете  Hug Joy

Дидиса  Hug и аз така смятам Peace И не съм съгласна,че Туба е ракета-носител за партньорите си...просто с някои спойката се получава,а с други - не Peace...Може да не го харесвам Джанито, но съм съгласна,че е подходящият избор за ролята на Оджата...

А накрая със статуетката в ръце на сцената до принца Praynig Praynig Praynig / да му изпаднат очите при вида на Туба, ако дотогава не я е забелязал  Shocked/

Ти недей така,че на принца му се носи славата на женкар Whistling Вчера четох в едно клюкарско издание,че през живота му са минали около 200 жени Shocked Ама да върви клюката и списанийцето да се продава Whistling

# 151
МЙ е поканен в Хърватия и се срещна преди това с президента и съпругата заради ролята на Демир Доган в АСИ!

Да си поканен в Хърватия заради АСИ и в статията да се говори само за ЛиН и Езел...
АСИ пак е в девета глуха за някои.

# 152
Обхванала ме е предстартова треска  Joy Joy и забравих да пиша за 26 епизод

Преломна серия откъдето и да я погледнеш / не и за дедко Джамал  Joy, той не е за мислене - на СПА с младо гадже  hahaha Joy Joy Joy/

Срахотен Мерджан  smile3501 и невероятен сценарии - от едната крайност в другата .....как започна серията с много смях - Нериман и Фатма ще крадат покривката от Демир.....до дълбоката пропаст в която пропадна Сухи, и откъдето няма измъкване / за пореден път си казвам колко вярна е поговорката - човек, каквото сам си направи, и най злият му враг няма да успее!/
Но, определено отва беше серията на Туба и Мурат като изпълнение  newsm10, пак се питам как се изиграват тези погледи от страна на Мурат, а Туба дори се изчервяваше от тях......велики са

Не ме гладай така.

Ама как да не те гледа, като иска да те погълна с очи, да потъне и да не излиза от там????????

Не, Монте Карло, а не знам каква награда трябва да получат за тези изпълнения.....

- Обичам те!
- Ще останем тук. Няма да мърдаме. Така ще ни намерят. Прегърнати! Аси! Никога не съм обичал така! Ти! Аз! Земята! Небето! Морето! Всичко се преплете. Замаян съм. Сякаш сънувам. Не ме събуждай!
- Отдавна чаках да ми кажеш това!
- Първият ден, в който дойдох, ти излезе на пътя ми. Още тогава разбрах.
- Какво?
- Че ще се влюбя в теб. Че дори да упорствам и да се възпирам, няма да мога да избягам от теб. Всичко е било напразно, Аси. Сега вече знам, че няма да мога без теб. Никога няма да се откажа от теб.

Толкова беше карсиво.........ИГРА ЛИ БЕ ИЛИ РЕАЛНОСТ?????????

# 153
МЙ е поканен в Хърватия и се срещна преди това с президента и съпругата заради ролята на Демир Доган в АСИ!

Да си поканен в Хърватия заради АСИ и в статията да се говори само за ЛиН и Езел...
АСИ пак е в девета глуха за някои.

Пари, пари.......всичко се купува с тях  ooooh! ooooh! ooooh! само не акъл, а някои не се научиха че, каквото и да правят, няма да се забрави АСИ нито от феновете нито от Мурат и Туба  Wink

п.п. нямаше да си личи че, е поръчкова, ако не се споменаваше толкова и ЕЗЕЛ  Shocked Shocked Shocked / ама Бурча и ум са две невъзможни неща  Joy Joy/

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 16:03 от elma

# 154
I Believe in Love - Oskar Benton

# 155
Цитат
Ти недей така,че на принца му се носи славата на женкар  Вчера четох в едно клюкарско издание,че през живота му са минали около 200 жени  Ама да върви клюката и списанийцето да се продава

Бонобо, нека се огледа в нея, пък да вземе да им даде наградата, а Мурат да прелъща и да се пирбере при най-най   rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 156
Здравейте!
Гледам, че вече сте отишли в Монте Карло и дори сте разпънали червения килим  Joy Joy
Толкова ни се иска да са първи, че всеки друг край ще ни ядоса, но самият факт, че са там, вече е голямо постижение  Hug

# 157
Цитат
Ти недей така,че на принца му се носи славата на женкар  Вчера четох в едно клюкарско издание,че през живота му са минали около 200 жени...

Бонобо, нека се огледа в нея, пък да вземе да им даде наградата, а Мурат да прелъща и да се пирбере при най-най   rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Ако се загледа току виж им дал награда дори и без да спечелят Joy Joy Той Мурат дали ще успее да се прибере при най-най / тя нали е много заета актриса ooooh!/ , та може и сам да си преглъща  Mr. Green

# 158
Asi&Demir - Pencereme Ay Düşşe

# 159
Все се питам дали наистина през тези две години Туба и Мурат не са се срещали  newsm78 newsm78

Сама си задавам въпроса и не мога да си отговоря  Hug

# 160
Цитат
Ти недей така,че на принца му се носи славата на женкар  Вчера четох в едно клюкарско издание,че през живота му са минали около 200 жени...

Ако се загледа току виж им дал награда дори и без да спечелят Joy Joy Той Мурат дали ще успее да се прибере при най-най / тя нали е много заета актриса ooooh!/ , та може и сам да си преглъща  Mr. Green

Ако стигнат до сцената, голямо припотяване ще бъде  Joy Joy

# 161
Здравейте!
Гледам, че вече сте отишли в Монте Карло и дори сте разпънали червения килим  Joy Joy
Толкова ни се иска да са първи, че всеки друг край ще ни ядоса, но самият факт, че са там, вече е голямо постижение  Hug

ООО, не бих казала .......самото им присъствие там е достатъчно за мен, това че, уважиха труда си на фона на двегодишната амнезия е невероятно  Wink

# 162
Все се питам дали наистина през тези две години Туба и Мурат не са се срещали  newsm78 newsm78

Сама си задавам въпроса и не мога да си отговоря  Hug

Аз не вярвам че не са се срещали и не са говорили ....... / де не ме обвини веднага някой че, казвам че имат връзка, не, общуването не е връзка  Wink/

Помните ли на протеста на Коледа, бяха почти един до друг и се пишеше че, Туба била с Джансел и не му обърнала никакво внимание на Мурат...........е това няма как да е така, по простата причина че, тогава Джани е бил с гадже  Wink..........така че, никой не знае каква е истината  Hug

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 16:22 от elma

# 163
Asi&Demir - Unutulmaz

# 164
Asi&Demir - Pardonne - Moi Ce Caprice D'enfant

Общи условия

Активация на акаунт