Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 31 565
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Да, сигурно е така, Алексче. А може и да е заради величайшето пренебрежение на следящия ме лекар по ЗК.  Laughing

# 196
И на мен не ми взеха и предположих, че е заради факта, че ще раждам оперативно. Док само пита дали се оплаквам от нещо.

# 197
  • Варна
Алексче, Рескю Ремеди преди или след операцията ще си пръскаш?

# 198
Да, сигурно е така, Алексче. А може и да е заради величайшето пренебрежение на следящия ме лекар по ЗК.  Laughing

И това не е изключено.  Laughing

sisi83, надявам се да не раждам с операция. Wink Като започне раждането, мисля да го взимам.

# 199
  • Варна
Оооо Алексче, извинявай  Embarassed останало ми е в ума, че ще бъдеш с операция, явно за друга мама се е отнасяло. Аз защото ще съм с операция и незнам кога, да не стане така, че преди операция си пръсна и да ми дойде силата, да не ме хване упойката  Laughing това последното в кръга на шегата.

# 200
Сиси, май няма такъв ефект.  Laughing Не съм го изпробвала лично, но доколкото знам, просто успокоява. Може примерно вечерта преди секциото да го вземеш.  Rolling Eyes

# 201
  • Варна
Във вторник съм на ЖК, където от притеснение вдигам много високо кръвно, още тогава ще ти кажа какъв е ефекта Simple Smile

# 202
# 203
Дали е нормално в 18г.с. коремът ми да става по-твърд?

# 204
Май е повече от нормално  Rolling Eyes

# 205
  • София
Май е повече от нормално  Rolling Eyes

Може да са Бракстън- Х контракции. Няма нищо обезпокоително, ако са безболезнени и спорадични Peace
Обикновено се появяват към края на бременността, въпреки, че е възможно да имате контракции още от самото начало на бременността. Бракстън-Хикс са нередовни контракции, които не са болезнени и могат да се появят безпричинно или при физическо натоварване.
Ако имате притеснения, звъннете на следящият ви лекар Peace

# 206
Здравейте мами  Grinning Grinning Grinning още много малко ми остана и бебо ще се появи на бял свят  newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 newsm32 Исках да ви попитам някоя от вас пиела ли е чай от босилек за по-лесно разкритие и от кога е почнала да го пие?Как се приготвя?Благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 207
Здравейте мами благодаря на всички за отговора! Предписаха ми нутри-маг. Някой от вас пил ли го е?

# 208
  • Варна
И аз от тези дни съм с втвърдяване на корема, но още в началото съм на Магнерот 3х2, и пак се втвърдява  Confused
За Нутримага съм чувала хубави отзиви, но е по-скоро май хранителна добавка незнам  newsm78

# 209
  • варна
Аз съм с нутри маг,доволна съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт