Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 31 571
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
Aко сега почна да пия босилек в 39 г.с дали няма да предизвикам раждане?От 2 дни през ноща ме заболява корема и кръста така че все едно съм в цикъл,за малко но силно?Дали наближава раждането?

# 211
Босилека може да причини контракции и преждевременно раждане. Знам, че въпреки безспорните си качества не се препоръчва на бременни, но по гореспоменатата причина. Ако единствената причина за избягването му е това няма проблем да пиеш по един чай дневно. А, че раждането наближава е сигурно. В 39 седмица си все пак. Успех и леко раждане, бързо възстановяване и здраво, спокойно бебе ти пожелавам.

# 212
Мами нормално е вече в 39 седмица да ме боли корем и кръст така,че все едно съм в цикъл?Бебчето си мърда усещам го,сигурно ме боли защото се намества за излизане ? Hug Hug Hug

# 213
  • София
а на мен ми прилича на контракции...

# 214
а на мен ми прилича на контракции...

Да но днес ми няма нищо  Grinning явно на бебо още не му се излиза и ще си чака когато му е термина  Grinning

# 215
  • София
ами може и днес да се обади...през какъв интервал бехя болките...ако са през много големи, нищо чудно и след ден-два да станат редовни родови.
Ако пак те заболи може да отидеш на запис на тонове, да те кажат какво става точно.
Така или иначе менструални болки в кръст и корем са контракции, а ти си достатъчно близо до термин, за да очакваш скоро да почне раждане.

# 216
ами може и днес да се обади...през какъв интервал бехя болките...ако са през много големи, нищо чудно и след ден-два да станат редовни родови.
Ако пак те заболи може да отидеш на запис на тонове, да те кажат какво става точно.
Така или иначе менструални болки в кръст и корем са контракции, а ти си достатъчно близо до термин, за да очакваш скоро да почне раждане.

Болките бяха онази сутрин в 4 часа и по-минала пак по това време към 4 и 30 сутринта  Grinning Корема ми е твърд и ме боли кръст от време на време,но сигурно е от тежестта на коремчето ми  Grinning Grinning Grinning

# 217
  • София
не е от тежестта, щом ти е твърд корема...
някакви начални контракции са, но така и няколко дни може да си походиш.
ако не ти пречи иди на едни тонове...

# 218
не е от тежестта, щом ти е твърд корема...
някакви начални контракции са, но така и няколко дни може да си походиш.
ако не ти пречи иди на едни тонове...

Аз бях в понеделник на преглед и гинеколожката каза да ходя след 2 седмици то тогава ми е термина и ако не съм родила до тогава да ми сложи системи да предизвика раждане.Но не ми пречи сега в понеделник да отида до нея,а не другият понеделник  Grinning Grinning

# 219
  • София
не, бих дала системи на деня на термина да ми слагат, поне 1 седмица бих изчакала, естествено всеки ден на запис се ходи да се следи бебето.

иначе аз с такива като теб болки бях на термина, 2 дни по-късно със стягане и мноого далечни болки в кръста през няколко часа, отидох на редовният запис, не си бях взела и багажа, бях сигурна, че ще ме върнат отново, а те ми казаха - идеална родова дейност и 5-6 см разкритие....и след няколко часа бях родила...така че доста е относително..ако имаш някакви съмнения - иди на тонове, ако искаш почакай ден-два да видиш дали ще зачестят.

Ако усещаш бебето  да си мърда нормално, надали има проблем с него, така или иначе.

# 220
не, бих дала системи на деня на термина да ми слагат, поне 1 седмица бих изчакала, естествено всеки ден на запис се ходи да се следи бебето.

иначе аз с такива като теб болки бях на термина, 2 дни по-късно със стягане и мноого далечни болки в кръста през няколко часа, отидох на редовният запис, не си бях взела и багажа, бях сигурна, че ще ме върнат отново, а те ми казаха - идеална родова дейност и 5-6 см разкритие....и след няколко часа бях родила...така че доста е относително..ако имаш някакви съмнения - иди на тонове, ако искаш почакай ден-два да видиш дали ще зачестят.

Ако усещаш бебето  да си мърда нормално, надали има проблем с него, така или иначе.

Да усещам му движенията,не са като преди няколко седмици силни,но ми казаха че е от това че вече няма много място и затова са по-леки.Ще изчакам днес и утре ако не ще ходя в понеделник на преглед  Grinning Grinning Благодаря ти за отговорите  Hug Hug Hug

# 221
klavdiq7777, и аз мисля че няма нужда от система за предизвикване още в деня на термина - рано е, но ти ще си прецениш. Стискам палци, всичко ще е наред!   bouquet

# 222
Момичета и ние вече сме двечки. Родих дъщеричката си без секцио, напълно естествено. Благодаря ви от сърце за помощта и подкрепата  Hug

# 223
Браво!  Hug Честито, да сте живи и здрави, много радост ви желая!   bouquet

# 224
kilimiotlista, честито  bouquet Д ви е жива и здрава и много да ви радва! Радвам се, че всичко е минало добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт