Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 31 575
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
kilimiotlista, браво на вас, много се радвам!  Hug Да ти е жива и здрава дъщеричката!  Heart Eyes Heart Eyes

# 226
  • София
Момичета и ние вече сме двечки. Родих дъщеричката си без секцио, напълно естествено. Благодаря ви от сърце за помощта и подкрепата  Hug

Браво! Чудесна новина! Да ви е жива и здрава малката госпожица Party  bouquet

# 227
Според вас дали два пъти в седмицата преглеждането с ехограф е вредно? Защото тази седмица ми се наложи два пъти да ме гледат. И другото, което искам да попитам нормално ли е в началото на петия месец често да ми се ходи до тоалетната?

Последна редакция: нд, 19 юни 2011, 18:57 от tina1

# 228
  • София
когато има нужда, тя е по-важна...може и всеки ден да те гледат, ако състоянието ти или това на бебето го изисква. Не се тревожи.

# 229
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета имам проблем-чувствам си,изтръпнал десния крак,но отгоре от коляното надолу до пръстите на крака.Отзад на прасеца не е така,но отпред......Това е от вчера.На какво се дължи,на какъв лекар да отида?Благодаря ви.

# 230
Благодаря ви  Hug
Тина на мен също ми се е случвало - не се притеснявай. И до тоалетна е съвсем нормално да ти се ходи.

# 231
  • варна
Не е спирало да ми се ходи до често тоалетната  Peace
Случвало ли ви се е стъпалата да ви горят ,направо не мога да спя стана вече една седмица ,ставам по 3-4 пъти и си ги поливам с студена вода.Какво да правя незнам вече?

# 232
На мен не.

# 233
  • София
Момичета имам проблем-чувствам си,изтръпнал десния крак,но отгоре от коляното надолу до пръстите на крака.Отзад на прасеца не е така,но отпред......Това е от вчера.На какво се дължи,на какъв лекар да отида?Благодаря ви.
Здравей, Иви!
Да ти кажа само, че е аз бях така. Може да са най-обикновени крампи, може и да е нещо....по-така.Аз, например имах същото изтръпване, но в последствие на целият крак Confused Оказа се прищипан нерв, който за съжаление се обади и след раждането. Обади се на следящият ти бременността и му кажи, какво те притеснява Peace Може да е проста липса на магнезий или друг метал Laughing или наистина да е физиологично. Но, още утре се обади Peace

# 234
Някой знае ли дали се пълнее от феро-фолгама?

# 235
  • София
Някой знае ли дали се пълнее от феро-фолгама?
За мен е мит, че се пълнее и от Матерната Rolling Eyes Ако спазвате целесъобразно меню, с много плодове, зеленчуци, белтъци, бавно разграждащи се въглехидрати- няма място за притеснение Peace
Друг е въпроса, че аз нищо от това не правих Mr. Green Mr. Green

# 236
  • Berlin
kilimiotlista, честито! Жива и здрава да ви е!   bouquet
Аз отдавна не съм се включвала с въпроси, обаче вече като минах 36та седмица и ще се ослушвам.  Mr. Green Идвам да ви питам за аронията - тя за какво беше, в миналата тема май нещо се спомена?
Гърбът и мен ме боли, от 2 дни много, но нямам контракции, т.е. не ми се стяга корема. Предполагам, че е от седенето по цял ден.

# 237
kilimiotlista, прекрасна новина! Да ви е жива и здрава бебка!   bouquet

# 238
  • Добрич
Вълнуват ме няколко въпроса: след като родя,ще ми дадат ли бебето да си го кърмя през целия престой в болницата? Въпроса ми е продиктуван от това,което бях чела,че някои майки получават бебетата си чак когато ги изписват  Shocked  С какво ще се храни бебето няколко дни,ако и в местната болница практикуват това? Колко време след раждането ще ми тръгне кърмата?
Благодаря на отзовалите се!

# 239
  • варна
От вчера имам бодежи във влагалището от бреме на време на какво могат да се дължат?

Общи условия

Активация на акаунт