Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Нормално ли е да изпитвам дискомфорт или болка ниско в корема по време на бременност?
Какви са причините за болката ниско в корема по време на бременност?
Какви са препоръчителните стъпки за потвърждаване на бременност при закъснение и какви са опитът на други жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Нормално ли е да изпитвам дискомфорт или болка ниско в корема по време на бременност?
-
Какви са причините за болката ниско в корема по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните стъпки за потвърждаване на бременност при закъснение и какви са опитът на други жени?
-
Какви са нормалните стойности на СУЕ по време на бременност?
-
Какви изследвания и прегледи се извършват по време на бременност и кои от тях са покрити от здравната каса?
) за толает. Можеш да си го закърмиш веднага, аз така направих (всъщност след няколко часа, през които те чакат да им изтече секретче от нослето и устата, през което време не ги хранят с нищо), те само ти следят теглото му и ако има проблем ти изписват добавка, която ти можеш да дадеш, а можеш и да откажеш. Дават ти едно шишенце и ти го храниш с добавката, а не те. Няма да се разпростирам, защото излизаме от темата, не знам дали и в другите болници е подобно. Всяка майка и бебе имат индивидулен ржим обаче, койото зввиси от състоянието им. Това е в случай, че всикчо е протекло добре. Най-добре прочети възможно повече информация за кърменето и ще си отговориш на много въпроси. И аз сега се уча. Всичко ще е наред. И не се притеснявай

Освен при някакъв здравословен проблем, разбира се.
и от приятелки, а бебето ми донесоха 3-4 часа след операцията и веднага засука демончето.