Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 974
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
не, никой не знае, освен аз, таткото и сестра ми... знам, че трябва да мине време Wink засега тихо и спокойно си се наслаждавам и се опитвам да си представя през какво ще мина. Странното е, че днес не ми е мн гадно и се притеснявам...даже се чувствам добре...На гинеколог ще отида след 6 юли, за да направя 2 седмици закъснение, че дано да го видя и даже чуяяя... Heart

# 466
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Браво,че си сте решили да пазите тайната,че те белите бързо стават.Аз когато разбрах,че съм бременна момичетата тук ги съсипах със въпроси една вечер ама ме изтърпяха.Сега вече всичко е под контрол.Предполагам си наясно,че и при най-малкото зацапване трябва да отидеш на лекар.Лек ден.

# 467
Здравейте,дами! Laughing
Бихте ли ми казали кога е най-удачно да се посети зъболекар.Чувала съм,че най-удачното време е вторият триместър.По принцип имам проблемни венци и сега както с предишната ми бременност се очертава да се влоши положението със зъбите ми.В момента ме болят два едновременно и то от двете страни и трудно дъвча.
Благодаря ви предварително! Peace

# 468
Ако вече имаш болки, отиди веднага.

# 469
deyzi, моят зъболекар също ми каза, че най-подходящия период за сериозни намеси е втория триместър. Но пък ако е нещо неотложно, наистина по-добре отиди веднага. Аз си бях записала час за почистване на зъбен камък още от преди за разбара ,че съм бременна и при прегледа ми откриха едно малко кариесче,та по този повод ми обясниха, че щом не е нещо спешно по-добре е да го оставим за 4-тия месец.

# 470
Благодаря,Алексче! Peace
Dulcita,болят ме само като дъвча.С предишната бременност се измъчих,но проблема възникна в последния триместър и зъболекарят ми каза,че нищо не може да направи преди да родя.Жабурках се със "Сандрин",смрадлика и лайка.Стигах дори до жабурене с ракия за да намаля болката. ooooh!
Направо летях към кабинета на зъболекаря след раждането,но за съжаление впоследствие загубих зъба.

# 471
  • София
Благодаря,Алексче! Peace
Dulcita,болят ме само като дъвча.С предишната бременност се измъчих,но проблема възникна в последния триместър и зъболекарят ми каза,че нищо не може да направи преди да родя.Жабурках се със "Сандрин",смрадлика и лайка.Стигах дори до жабурене с ракия за да намаля болката. ooooh!
Направо летях към кабинета на зъболекаря след раждането,но за съжаление впоследствие загубих зъба.
Paradontax. Вярно ,че води до позиви за Sick, но много ми помогна Peace

# 472
Може би е било редно да потърсиш и друг зъболекар. Бременността не е причина да се губи зъб, нито пък период, в който трябва геройски да понасяш болка. Не позволявай да се случи отново. А силните болки по време на бременност могат да причинят известни проблеми.

# 473
Може би е било редно да потърсиш и друг зъболекар. Бременността не е причина да се губи зъб, нито пък период, в който трябва геройски да понасяш болка. Не позволявай да се случи отново. А силните болки по време на бременност могат да причинят известни проблеми.
Благодаря. PeaceАз тогавашният си зъболекар го смених.Утре ще посетя зъболекарят си.
nanu4e,щом е подходяща при бременност ще си я купя. Peace

# 474
Мами кажете с какво да се мажа гърдите,че ми ги разрани ужасно и много боли докато суче  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 475
  Аз използвах Гермастан останах доволна, но той се отммива преди кърмене.

# 476
  • София
klavdiq7777, Гармастана е с отмиване. Без отмиване е Лансинох.
Използвала съм и двете, не мога да кажа кое е по-добре. Може би Лансиноха.
Като гледам цените във Фрамар Лансиноха като, че ли е по-изгоден.

Цитат
ГАРМАСТАН гел 20 гр Цена:  15.00 лв.
ЛАНСИНОХ крем 56 гр. Цена:  27.20 лв.

# 477
  • Berlin
Благодаря ви! Simple Smile

Понеже сте на тема Лансинох - как се отмива това нещо? Имам чувство, че с вряла вода трябва...

# 478
  • София
не трябва да се отмива, не съм и чувствала нужда да го отмивам по по-особен начин, ти да не би да слагаш прекалено, иначе за мн лансиноха е в пъти по-добър от гермастан...

# 479
  • София
Аз не съм го отмивала преди кърмене. Иначе с вода и сапун. Не съм забелязвала да остава някакъв филм.

Общи условия

Активация на акаунт