Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 946
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Лансиноха, ако е един лилав, e номер 1 в Англия. Всички тук него ползват. От собствен опит не мога да кажа все още, но съм си го купила вече и ще го пробвам скоро, живот и здраве. Пише, че няма нужда да се отмива преди кърмене, абсолютно пречистен бил.  bouquet

# 481
  • София
същото лилаво е Wink

# 482
Имам чувството че качвам всеки ден по 100 грама ,това нормално ли ям предимно салати и супички Simple Smile А пък съм в началото на 3 месец Simple SmileЩе стана слон ако продължавам така  smile3506

# 483
  Всичко е индивидуално. Аз до 6м. качих близо 20кг. и после от само бе си спрях да качвам. Даже в началото на 9м. бях отслабнала с 2 кг. без да се ограничавам.

# 484
Момичета до коя седмица ви боляха гърдите ? Тази сутрин се събудих и имам много лека болка а до сега ме боляха доста .Много съм притеснена Sad

# 485
Момичета до коя седмица ви боляха гърдите ? Тази сутрин се събудих и имам много лека болка а до сега ме боляха доста .Много съм притеснена Sad

Е, няма страшно, защо да се притесняваш.  Simple Smile Мен май докъм края на първия триместър ме боляха, някъде там.

# 486
И мен все още ме болят,мисля че е нормално аз вече свикнах Simple Smile така са подути че все едно съм със силикон:))))

Всичко е индивидуално. Аз до 6м. качих близо 20кг. и после от само бе си спрях да качвам. Даже в началото на 9м. бях отслабнала с 2 кг. без да се ограничавам.

До сега не качвах нищо,даже както казваш свалих кило две,понеже сутрин много ми ставаше лошо.Но като че ли този период отминава и ми идва апетита,но се храня мисля не толкова калорично наблягам си на зеленчуци.Дори сладко не ми се яде,а преди съм си похапвала всеки ден сладко.Знам ли ще видим да съм качила към кило до сега от началото на бременността.Живи и здрави да сме пък после ще му мислим:)Понеже съм нисичка ще заприличам на кюфтенце хаха ....но няма как Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 11:38 от Boten Mary

# 487

Е, няма страшно, защо да се притесняваш.  Simple Smile Мен май докъм края на първия триместър ме боляха, някъде там.

Ох просто ме хвана страх да не е станало нещо Sad направо треперя докато пиша  Cry
Една приятелка ми каза че не е хубаво да спират болките и аз се панирах .
Както и да е до обед съм на работа и след това веднага ще тичам в болницата да ме видят .Стискайте ми палци .

# 488
  • Варна
wonderteddy , ти да не вземеш сега от страх да не напълнееш много да не се храниш. И аз съм ниска, предната бременност качих 12 кг,нищо не ми се ядеше на деня след раждането бях -10 кг.  Сега съм си казала ще ям дори и да не ми се яде до момента съм на +6. М/удругото нормално е в първите седмици да ти се хапва повече, аз в първите само тестяни изделия хапвах, само те ме засищаха, но сега нищо не ми се яде. Ям насила.

Troy спокойно, нормално. Някои момичета обратно на тебе се притесняват, че не ги болят гърдите.

# 489
За кг е много индивидуално, някой качват в началото, други поетапно, трети на края. Някои като мен например поради гадене отслабват в началото. Не се притеснявай, наблягай на здравословните храни - плодове, зеленчуци, млечни, месо. Може да изключиш сладко, тестени и подобни неща, които не ти носят нищо освен калории.
За болките в гърдите и при мен изведнъж изчезнаха и се побърках от притеснение, но да чукам на дърво, до момента всичко е наред. Така че това не е признак на нищо лошо, но за да си спокойна, най-добре наистина да отидеш на лекар.

# 490

Troy спокойно, нормално. Някои момичета обратно на тебе се притесняват, че не ги болят гърдите.

Аз се притеснявам че спряха да ме болят ! До сега ме боляха доста а тази сутрин съвсем лека болка , сякаш отшумява!

# 491
Една приятелка ми каза че не е хубаво да спират болките и аз се панирах .

И защо не е хубаво, каза ли? Липсата на болки в гърдите сама по себе си не виждам за какъв проблем може да е индикация, не си създавай излишно отрицателни емоции.  Hug

# 492
  • Варна

Аз се притеснявам че спряха да ме болят ! До сега ме боляха доста а тази сутрин съвсем лека болка , сякаш отшумява!

Embarassed ама че съм и аз  Simple Smile Ок тогава, ако това ще те успокои, мен нито един път не са ме заболели  Simple Smile

# 493
wonderteddy , ти да не вземеш сега от страх да не напълнееш много да не се храниш. И аз съм ниска, предната бременност качих 12 кг,нищо не ми се ядеше на деня след раждането бях -10 кг.  Сега съм си казала ще ям дори и да не ми се яде до момента съм на +6. М/удругото нормално е в първите седмици да ти се хапва повече, аз в първите само тестяни изделия хапвах, само те ме засищаха, но сега нищо не ми се яде. Ям насила.

А не ,не Smile.Аз дори да не искам да хапвам си изпитвам глад така че няма как Smile.Не съм седнала да пазя диети и дума да не става,просто се притеглям от две три седмици почти всяка сутрин и виждам че на 2-3 дни качвам по малко:)Но понеже не ходя често до тоалетна имам запек ,може и това да оказва влияние

# 494
  • Варна
Момичета, да питам, ако има някой в същата ситуация: понеже вземам доста лекарства и трябва между всяко едно да има пауза 2 часа поне, не ми остава време за желязото. Та въпросът ми е: мога ли да пия желязото заедно с витамините прегнакеър ?

Общи условия

Активация на акаунт