Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 734
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  И аз се шашках като идваше време за прегледа, защото имаше някои неща, които трябваше да се наблюдават и аз все си мислих най- лошото. Ако трябва опитай се да минеш без лакарства днес. Може да вземеш със себе си и в краен случай ги вземи. И успех, всичко ще е както трябва Hug

# 76
  • Варна
Благодаря Дес  Hug слагам го в чантата  Wink

# 77
  • София
И аз съм с обърната матка, няма за какво да се притесняваш  Peace.
Още повече с напредването на бременността тя заема правилната позиция.
За мен най-големият плюс беше, че също усетих бебо доста рано, 12-13 седмица усещах рибката в корема си Heart Eyes. Всички се чудеха възможно ли е, но си беше абсолютно възможно, голям кеф беше Heart Eyes.
Сега направо си ми размества корема, не ме гали hahaha.
Ааааа, точно, аз също тези седмици усещах потупване, дори беше осезаемо на външната коремна стена. Майка ми ме заклейми като луда и каза, че имам голямо въображение Mr. Green Като и поставих ръката на малката "ритаща" точица на корема, ревна и пи хапчета за кръвно Mr. Green
Така че, всичко е възможно

# 78
не намери подобна тема, но "бързи отговори " ми звучи много добре, за това ви питам: имате ли заглъхване на ушите /все едно говорите и се чувате под вода/ и как се справихте с това?

# 79
  • София
Може и от промяна на кръвното да е.
Посъветвайте се с УНГ специалист.

# 80
не намери подобна тема, но "бързи отговори " ми звучи много добре, за това ви питам: имате ли заглъхване на ушите /все едно говорите и се чувате под вода/ и как се справихте с това?

Аз съм така когато ми падне кръвното Simple Smile

# 81
sisi83, какво стана вчера?

# 82
  • Варна
Понеже не бях на консултация а при друг лекар, не са ми мерили кръвното, но мисля че не съм го вдигала /но за всеки случай си гъврътнах валерианчето/ Като се прибрах в нас си беше 110/70. Като излизах 130/70. Луда работа. Все едно хоро играе това кръвно скача пада...  Grinning

# 83
  Е,  барво това да се чува. Grinning Hug

# 84
sisi83, и аз бях така с кръвното и с прегледите, тъй като имам една неуспешна бременност преди това. Кръвното ми леко скачаше като ще тръгвам на лекар, а след това спадаше. Също и с пулса. Аз си пръсвах по малко Рескю Ремеди на езика преди преглед - хомеопатично е, но го ползвах рядко, само когато е много наложително. Сега съм в 36та седмица и вече съм много по-спокойна преди прегледа. Опитай се да се успокоиш и ако може да не вземаш валериан.  Знам че е трудно, но всичко ще е наред този път. Hug

Момичета, аз да питам случвало ли се е на някоя от вас да й изтекът водите докато е навън? Мен ме гони параноята че ще ми потече една кофа вода както си седя в средата на някой магазин например.  Simple Smile Дали да почвам да слагам превръзки като излизам?   bouquet

# 85
  • Варна
Лиска благодаря  Hug Ще прочета за този препарат.
Колкото до водите ако съдя по моите предния път - една превръзка никаква работа няма да свърши. В смисъл могат да изтекът целите или малко по-малко /в такъв случай може и да стане с превръзка/. Успех и не се шашкай каквото и където и да стане  Hug

Ехаа ей сега прочетох за Рескю Ремиди - супер ми звучи и пише че става за бременни. Можеш ли да ми кажеш ориентировъчна цена   bouquet
Има ли го в България обаче  newsm78

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:27 от sisi83

# 86
  Ако изтече оскъдно количество превръзката ще те спаси, но ако изтекът всичките определено и пакет няма да ти помогне Mr. Green Не се шашкай. И аз все това си мислех, но нямах такова приключение.

# 87
Да ви попитам какво правите за афти в устата, че на мен вече нищо не ми действа и полудявам от болки Sad

# 88
Има ли го в България обаче  newsm78

Тук в началото пише откъде могат да се поръчат Бахови капки.

Ето специално за Рескю ремеди.

# 89
  • София
Да ви попитам какво правите за афти в устата, че на мен вече нищо не ми действа и полудявам от болки Sad
Пробвахте ли с Дактарин, ако няма резултат, най-добре при личния Peace

Общи условия

Активация на акаунт