Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 14

• 30 886
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Танас, аз съм инж., но ще ви кажа "отидете на лекар".
По време на бременност няма "нормално" кръвотечение.
Аз имах леко кръвотечение в 8ма г.с. Отидох на лекар и ме прибраха в б-ца за две седмици. На много инжекции на ден.

# 616
аз бях в 6та седмица когато ми прокървя,но не чиста кръв,а само петна кафениково бледи точно на датата на цикъла ми...обадих се на док,той веднага ме вкара за 4 дни в болница по 2 пъти на ден но шпа и утрогестан...
при мен беше като при цветна бременност , нямах усложнения и отлепвания
вуйна ми вика , че док да се застрахова и ох да му кажеш ще те вкара в болница

но да отиде жената на лекар,всеки ще й го каже това

Последна редакция: пн, 11 юли 2011, 16:40 от Boten Mary

# 617
Troy, успокой се и се поспри. Това е последното ми обръщение към вас по този повод.
След това ще търсим друго решение.

Можеш да го вземеш още от сега !
И вземи прочети малко от къде идва проблема ! Аз си замълчах деликатно , но някои хора просто ги сърбеше да продължат с заяжданията ! Или има негласно правило че аз трябва да си мълча а те да говорят каквото си искат ???
И ще си позволя само да отговоря на господина ,чиято  съпруга страда от раздразнителност!
Преди мен една от формните участнички го каза много ясно но никой не и се обиди !И хайде да не си говорим за форумен етикет и елементарна култура...

Цитат
Е, драми, мелодрами.....всичко, ама в норми.....другото според мен е " синдрома на единствената бременна".На много такива съм се нагледала....

# 618
  • София
Няколко пъти помолих да се спре със спама.
Предполагам репликата на michelangela simoni е породена от постовете ви в темата "Бременност + Трихомони = ? Има ли сериозен риск? Споделете вашия опит и знания" и репликата ви тук към Танас.

Ако имате лични драми и спорове уредете ги на ЛС.

# 619
Няколко пъти помолих да се спре със спама.
Предполагам репликата на michelangela simoni е породена от постовете ви в темата "Бременност + Трихомони = ? Има ли сериозен риск? Споделете вашия опит и знания" и репликата ви тук към Танас.

Ако имате лични драми и спорове уредете ги на ЛС.

Ок спирам с спама Simple Smile Предложих който има нещо против да пише на ЛС но както виждаш на българина му дай хляб и зрелища Simple Smile

Лична драма са настроенията на някои бременни  след 8 седмица Simple Smile
И моите мнения да не мислиш че са ми дошли ей така от въздуха Simple Smile и те са породени от нечии изказвания Simple Smile

# 620
...
Лична драма са настроенията на някои бременни  след 8 седмица Simple Smile
И моите мнения да не мислиш че са ми дошли ей така от въздуха Simple Smile и те са породени от нечии изказвания Simple Smile

И все пак ние не разбрахме в коя седмица е бременна....

Целият този спор е безсмислен,ако въобще е такъв,защото в спора се ражда истината.А в този случай и да се е стигнало до нея,никой няма да я признае.

# 621
  • Добрич
Момичета докога се върти бебето седалищно/главично?
На мен сигурно ми е рано да го мисля ,но моето бебче е седалищно за сега,а искам нормално раждане.

# 622
  • София
Sneakers, няма конкретен отговор, през цялата бременност. Може да се обърне и преди раждането.
Моя син до средата на бременността беше седалищно.
Може би 24та-25та г.с. ходих на фетална ехокардиография и ми казаха, че се е обърнал. Тогава лекарят ми каза, че е имал пациентка подготвена за секцио. Малко преди операцията бебето се било обърнало. Не знам обаче дали е родила нормално.

# 623
Милички, благодаря Ви за отговорите! (Аз съм мамата с пъпките... Grinning) Таа, по същество. Проблема с пъпките за сега се овладя, но болките в корема не ме изоставят..... Исках да споделя и за да не е спам, и за да свърша работа на моя приятелка - Опасяват се, че белята е станала и ме попита кога най-рано може да разбере дали? Или...? Но за съжаление аз не знам със сигурност. Казах и да изчака деня на цикъла, но каза, че я гложди. Моля ви за отговор.

# 624
Момичета, не знам как точно да обясня какво ми е, но от 1 час много ме боли като се мести бебето. И много силно ме притиска долу в пикочния мехур, дебелото черво и кръста. Случвало ми се е от време на време да стане така, но за 5 мин. а сега изведнъж ме заболя и не спира. Не мисля че това са контракции, защото съм имала контракции с 1та бременност и би трябвало да ги позная. Все пак доста ме боли и натиска долу и вече ходих до тоалетна 2 пъти за 1 час. Дали е някакъв раннен признак за започване на раждане? Не знам дали го обясних както трябва. Благодаря предварително.   bouquet

# 625
  • София
Писка Лиска, най-добре да отидете в родилното. Да не се похвалите след това, че сте родили у дома Simple Smile
Леко раждане ви желае.

# 626
  • София
Момичета, не знам как точно да обясня какво ми е, но от 1 час много ме боли като се мести бебето. И много силно ме притиска долу в пикочния мехур, дебелото черво и кръста. Случвало ми се е от време на време да стане така, но за 5 мин. а сега изведнъж ме заболя и не спира. Не мисля че това са контракции, защото съм имала контракции с 1та бременност и би трябвало да ги позная. Все пак доста ме боли и натиска долу и вече ходих до тоалетна 2 пъти за 1 час. Дали е някакъв раннен признак за започване на раждане? Не знам дали го обясних както трябва. Благодаря предварително.   bouquet
Може да си се натоварила, болките да идват от там.Но, като гледам линийката.....стискам палчета Hug
Оставете Трой, какво пък толкова каза Rolling Eyes

# 627
  • Варна
Лиска и според мен трябва да отидеш ... това притискане е като напън предполагам, щом и до тоалетната ходиш често ... + това вече ти е време. Успех и леко раждане  Hug

# 628
Здравейте момичета.Аз съм в 2 месец,но лекаря ми каза,че ми липсва жълто вещество и ми изписа дуфастон които трябва да го пия 4-5 седмици без спиране.Искам да попитам дали някоя от вас е имала същия  проблем като мен и това  притеснително ли е.

# 629
Здравейте, момичета.
Искам да попитам дали някой е ползвал крем глико-А през бременността си? Това е крем за избелване на кожата и съдържа гликолова киселина.

Общи условия

Активация на акаунт