Испански филми

• 176 556
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Е супер...Другата седмица ще гледаме Защитените.

# 376
Моля, харесайте БГ  newsm76страничката на Гран Хотел във Фейсбук Simple Smile

https://www.facebook.com/pages/Gran-Hotel-Bulgaria/326936054023588?sk=wall

# 377
Ооо, чакам с нетърпение "Защитените"! Снощи си изтеглих "Гран хотел", ама не можах да отворя субтитрите за първа серия, та тази вечер пак ще се мъча. Някакви идеи newsm78
Много искам да го гледам, особено ако прилича на "Интернатът", както някой писа.

Субтитрите тръгват без проблем с КМплеър  Wink

# 378
И една новина за феновете на 3MSC: тази нощ пускат първия трейлър на Tengo ganas de ti!!!

http://ww2.vbox7.com/play:m1bd210431  

Изоставих темата и от половин година не съм ви чела  Sad  но страшно се радвам на тази новина. За мен е новина  Simple Smile 
Трейлъра изглежда сякаш филма ще е по-добър и от първата част, което и на сън не съм мислила, че е възможно. Нямам търпение.  Simple Smile 

# 379
Не знаех, че 3MSC има продължение...22 юни...дано не се забави по торентите Peace

# 380
Има продължение И в него,
СПОЙЛЕР

Аче няма да бъде с Баби, а ще намери щастието с друго момиче. Тъпо!!!

# 381
Здравейте и от мен.Току що гледах Мentiras y gordas,но нещо не ми се получи с този филм.Неможа да ме грабне-незнам защо.А като се замисли човек действителността в днешно време е точно такава.От този филм  ме побиха тръпки,като се замислим за децата ни,че и те могат да попаднат в такава ситуация..... Cry

# 382
Здравейте !
Издирвам бг субтитри или епизодите с превод на български : 5,7 и 9 ти от 6 ти сезон на сериала Хората на Пако !
Както и 1 и 12 серия от 7 сезон !
Моля за помощ !

# 383
Този ми е любим, аз  старая да си намирам испанските филми с испански субтитри да се опитам да обогатя познанията си по испански език  smile3547 smile3529

http://www.imdb.com/title/tt0441909/

# 384
lo contrario al amor е много интересен филм

# 385
  • София, България
А някой гледа ли Мъжете предпочитат грубиянки, пуснах си отделна тема, ама никой не се включи, пък много си ме кефи сериалчето, и всеки ден си го зяпам с голям интерес.

Изтеглила съм също и Sexo con amor, гледал ли го е някой  newsm78

МилиВанили, това дето си го написала в спойлера - това е което отличава европейското кино от американското, то още накрая на първия филм си беше ясно, че тая история приключи

# 386
  • София, България
Знаете ли дали има начин в Замунда да дам някакъв критерий на търсене и да ми изкара само испански филми  newsm78

# 387
zdravei te az sa6to sam po4itetelka na ispanskite filmi i mnogo mi haresva el barco i tri metra nad nebeto.6te ima i 2 4ast premierata e na 22 iuni treilara na tozi film e mnogo hubav no v filma 6te ima mnogo neo4akvani momenti.

# 388
  • Варна
Здравейте и от мен.Току що гледах Мentiras y gordas,но нещо не ми се получи с този филм.Неможа да ме грабне-незнам защо.А като се замисли човек действителността в днешно време е точно такава.От този филм  ме побиха тръпки,като се замислим за децата ни,че и те могат да попаднат в такава ситуация..... Cry
И мен не ме грабна  Naughty

# 389
Martita, много работа си свършила по “Саrne de neon“.   bouquet И то доста добра.
Не усетих проблем в гледането-всичко си беше ок.
Явно имаш перфектен испански  Hug  bouquet,  имаше моменти, когато не чувах отделни думи, всичко беше като момотене. Явно такъв е образът на героите-хора от нишите прослойки...
Било е ад за превеждане...
Но те разбирам защо не ти е “залепнал“ филмът.
Току-що го изгледах и бързам да напиша впечатленията.
Много кървав филм.  Confused Много подробен в неща, за които по принцип извръщаш очи. Макар да е с лек хумор и от време на време да се хващаш как се смееш, изобщо не е лек и “приятен“ филм...
Бланка има “важна“ роля, но не може да покаже актьорска игра.
Но пък показа тяло  Mr. Green
Марио пак играе мачото, синът и т.н. Но не ми беше симпатичен като образ изобщо...
С една дума филмът като замисъл е доста по-различен от “Кораба“ или пък от “Три метра над небето“.

Като една заклета фенка на Бланка, то за мен беше важно да го гледам.
Не съжалявам изобщо и горещо ти благодаря за времето и труда ти, направили възможни гледането на филма от много хора, все незнаещи испански език!!!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Здравейте и от мен,аз съм нова-от скоро се запалих по испанското кино и съм все още боса,искам да попитам от къде свалихте Carne de neon,аз го търсих ама нищо,голяма фенка съм на Корабът и чакам с нетърпение 3 сезон,,,казват че има 15,16 серия на 2 сезон-на мен не ми се вярвя newsm78 newsm78 newsm78,,,,дано да го бъде скоро,че нищо след него не ми е интересно!!Сега чета темата и ще гледам филмите,които описвате.Доскоро

Общи условия

Активация на акаунт