Испански филми

• 176 577
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • Ямбол
Гледах и този " Tesis sobre un homicidio"не е лош,но можеше и повече.

Особено откъм финал.  Peace

# 571
 Поздрави за темата...Сега я открих..bouquet Верен любител съм на испанските сериали, филми - любов звинаги Simple Smile Започвам с удоволствие да чета и да чепя ценно инфо. 

# 572
  • Ямбол
Гледах Volver . Прекрасен филм! Толкова чисто човешки, трогателно и непретенциозно поднесен, че за миг си помислих- не може да е реално, такива взаимоотношения не съществуват. Велик е Алмодовар!

Последна редакция: вт, 05 ное 2013, 02:25 от DimiLoca

# 573
Е...и на мен ми се иска! Но сигурно го няма с БГ субтитри...Dominica. .  нали ще дадеш сигнал, ако се появят, че и аз съм мераклия😊

# 574
Дими, ще се гледа Volver

Иначе нямам търпение да излязат Вещиците. Мисълта за Уго и Марио заедно Heart Eyes Като бонус и Мариано( не знам името на актьора).

# 575
  • Ямбол
Е...и на мен ми се иска! Но сигурно го няма с БГ субтитри...Dominica. .  нали ще дадеш сигнал, ако се появят, че и аз съм мераклия😊

Филмът отдавна е качен в Замунда с бг субтитри.  Peace

И аз чакам Вещиците. Търсих инфо за премиерата му в България, но не открих нищо.  Confused

п.п. Мариано се казва Пепон.  Laughing

# 576
 Нааай-случайно някой знае ли дали могат да се намерят субтитри за "Que se mueran los feos"???..А мини-сериала Ромео и Жулиета с Мартиньо Ривас - и някое отзивче, ако някой е гледал ... Simple Smile

# 577

Филмът отдавна е качен в Замунда с бг субтитри.  Peace

И аз чакам Вещиците. Търсих инфо за премиерата му в България, но не открих нищо.  Confused

п.п. Мариано се казва Пепон.  Laughing
 DimiLoca, Благодаря! Дърпам в момента от Замунда newsm10 И аз чакам Вещиците с нетърпение - наистина толкова хубавци на едно място #Crazy

# 578
  • Ямбол
Нааай-случайно някой знае ли дали могат да се намерят субтитри за "Que se mueran los feos"???..А мини-сериала Ромео и Жулиета с Мартиньо Ривас - и някое отзивче, ако някой е гледал ... Simple Smile

Оттук : http://DMCA-removal-from-Google/index.php?s=fcaa3aee1a3b3fdb56d3479caf9a2172&

Идвам да ви кажа, че излезе "Влюбеният скорпион"/"Alacran enamorado" с бг субтитри. Може да си го изтеглите оттук: http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrent-details&a … 597656b51779433d6. Има го също и в Замундите.  Peace

Аз го изгледах, но не ме впечатли особено. Тематиката е спортна, драматична, и с няколко романтични сцени за фон. Поучителен филм като цяло, а и актьорската игра е на ниво.  Peace

В момента се превежда "Вещиците от Зугарамурди" ( с Марио, Уго и Пепон).  Grinning

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 04:47 от DimiLoca

# 579
  • London
Този за Аларкан тъкмо се чудех да го свалям ли. Викаш, Дими не е лош, а и аз обичам спортни и драматични в комбинация. Ще го дръпна. Peace После ще коментирам. Mr. Green

# 580
  • Ямбол
Този за Аларкан тъкмо се чудех да го свалям ли. Викаш, Дими не е лош, а и аз обичам спортни и драматични в комбинация. Ще го дръпна. Peace После ще коментирам. Mr. Green

Не е лош, смислен филм е, сваляй. Айде после ще го обсъдим.  Simple Smile

# 581
  • София
аз съм на 4 серия на Los Protegidos и съм супер зарибена
бавно върви, защото и детето го гледа, а субтитрите се четат бавно във втори клас  Laughing

ще ви следя

# 582
  • London
Много хубав беше филма за Скорпиона. Peace Само малко финала някак безизразно свърши, но като цяло филма е доста поучителен, въпреки че малко само от едната страна са демонстрирали нещата как стоят. Все пак за да има скинари има и ответни прояви, които са предизвикали появата им. Мисля, дори, че черни бяха убили брата на Скорпиона, но го бяха оставили загатнато. И самия Скорпион ми напомни на мойто мъжле та много ми харесаааааааааа Blush Blush бих гледала този левент и в др. продукции. Дали участва на др. място.

# 583
  • Ямбол
Радвам се, че ти хареса! А ти гледа ли сцените във финалните надписи?

Скорпиончето играе в "Combustion", препоръчвала съм го тук. Алекс отново е много готин във филма. Heart Eyes

Гледах "Тръпка" - http://www.imdb.com/title/tt0896927/. Държи в напрежение през цялото време, страхотен е. Препоръчвам!  Peace

# 584
  • London
Combustion, го имам свален от доста време. Явно е дошло време да се гледа както и мъжлето се навърта и пита за филм май ще е този. Все пак е екшън и се надявам да му допадне. Mr. Green

Втoрия откъде може да се изтегли? Без Замунда знаеш...? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт