Испански филми

• 176 444
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
В сряда Антена 3 ще излъчи двата заснети финала на Защитените. Естествено ще се излъчи истинският окончателен финал , а след него ще е епизода-финал на сезона чрез който сериала е можел да се продължи за 4 сезон.

# 406
Само ще дразнят зрителите.Трябваше да има продължение.Можеше да измислят някоя дълга и заплетена история като в "Интернатът".

# 407
  • София
Препоръчайте ми някой хубав испански сериал,но без Интернатът,Хората на Пако,Ангел или Демон,Защитение,Корабът

# 408
  • София, България
Аз съм фен на "Мъжете предпочитат грубиянки" - Los caballeros las prefieren brutas, но той е колумбийски

# 409
  • София
Аз съм фен на "Мъжете предпочитат грубиянки" - Los caballeros las prefieren brutas, но той е колумбийски
В замундата не го видях  newsm78 от къде мога да го изтегля?

# 410
  • София
Препоръчайте ми някой хубав испански сериал,но без Интернатът,Хората на Пако,Ангел или Демон,Защитение,Корабът
Gran Hotel. Wink

# 411
Gran Hotel. Wink

Подкрепям с две ръце.  Sunglasses
Бих добавил и Luna : El misterio de Calenda , Toledo (донякъде става), La Fuga . И те това са по-запомнящите се и популярни сериали за които се сещам в момента. Simple Smile

# 412
  • София, България
В замундата не го видях  newsm78 от къде мога да го изтегля?

Аз го следях по телевизията, но има със сигурност серии във В-бокса. Не знам дали там всичко е качено и с какво качество е. Иначе за теглене не знам къде го има. Два сезона са - първият е двадесет и няколко серии, а вторият - четиридесет. Много свеж  Peace

# 413
  • София
t1n43t0 хубави отзиви има за този сериал,като гледам май и него ще подкарам  Whistling
TheVankata La fuga съм го пропуснала сред изброените,но и там съм се отчела  Crazy ,за другите които си предложила задължително ще ги погледна   bouquet
радос по БГ телевизия или по испанската си го следяла?Не,че е голям проблем,ако е без превод,ама като го мързи човек  Mr. Green

# 414
  • София, България
Амор, по АХН го даваха. Даже сега го повтарят в събота и неделя от 13-45 дават по две серии. Но вече са накрая - сега в събота ще дават 32 серия от втори сезон. Във В-бокс със сигурност е със субтитри (първите три серии са дублирани). Иначе трудно им се разбира на колумбийците. Това беше първия сериал на испански, който гледам. След него почнах Интернатът и ми беше значително по-лесно да разбирам какво се говори.

Може ли с по няколко изречения да резюмирате сюжетите на сериалите, за които сте писали (без разбира се да се разваля интереса от гледането)  Wink

# 415
  • София
Амор, по АХН го даваха. Даже сега го повтарят в събота и неделя от 13-45 дават по две серии. Но вече са накрая - сега в събота ще дават 32 серия от втори сезон. Във В-бокс със сигурност е със субтитри (първите три серии са дублирани). Иначе трудно им се разбира на колумбийците. Това беше първия сериал на испански, който гледам. След него почнах Интернатът и ми беше значително по-лесно да разбирам какво се говори.

Може ли с по няколко изречения да резюмирате сюжетите на сериалите, за които сте писали (без разбира се да се разваля интереса от гледането)  Wink

La fuga млада жена отива в затвора,като надзирател,за да измъкне мъжа си от там.
Angel o Demonio е филм за вечната борба между доброто и злото
El barco след катастрофа с ускорител на частици,единствените оцелели се озовават сами насред океана
Los hombres de Paco е за 1 полицай и неговия екип,които постоянно се забъркват в невъзможни бели  Laughing голяма комедия е  Peace
Los protegidos е за деца,надарени с най-различни дарби,много е интересен  Peace
другите не съм ги гледала все още

# 416
Някой може ли да ми помогне със субтитрите на Гран хотел?Мерси предварително!  bouquet

# 417
Излезна ли втората част на "Три метра над небето" ?

# 418
# 419
Днес изгледах La cara oculta, хареса ми Simple Smile Има го и с БГ субтитри, така че го препоръчвам.

Hug

Общи условия

Активация на акаунт