Испански филми

• 176 424
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
Днес изгледах La cara oculta, хареса ми Simple Smile Има го и с БГ субтитри, така че го препоръчвам.

Hug
И аз го гледах.Много е интересен.Страшен край, в началото не очаквах нищо подобно.

# 421
Днес изгледах La cara oculta, хареса ми Simple Smile Има го и с БГ субтитри, така че го препоръчвам.

Hug
И аз го гледах.Много е интересен.Страшен край, в началото не очаквах нищо подобно.

Да, аз също не очаквах нещо подобно в началото, по друг начин мислех, че ще се развие филма Simple Smile Хареса ми Simple Smile

# 422
  • The World
"Мъжете предпочитат грубиянки" го има качен в escape-bg.net.
Аз пък наскоро се запалих по един друг испански сериал - "Sin tetas no hay paraiso". Много реалистично е направен, но не знам, дали има български субтитри.
Подобно мога да ви препоръчам и още три сериала, по които се запалих, но те са латиноамерикански (не са сапунки, все пак): Donde esta Elisa (наскоро му направиха римейк в Турция), Alguien te mira и La casa de al lado.

# 423
Може ли да попитам  , някой гледал ли е  Tengo ganas de ti ? защото аз го гледах , но без субтитри  !  Sad и понеже прочетох по горните коментари  разбрах че  , Martina  е направила субтитри на първата част  ( Tres metros sobre el cielo ) та въпросът ми е дали ще   можеш да направиш субтитри и на втората част  ?  Филмът го има в замунда не е с хубаво качество  понеже е сниман от киносалон ,  но все пак го има    Party и затова ще ти бъда много   благодарна , ако успееш да направиш   субтитрите на втората част  ! Ще чакам с нетърпение да  ми отговориш  защото това е един уникален филм  и много бих искала да го гледам със субтитри !  Simple Smile Simple Smile Simple Smile 

# 424
Аз ще гледам филма този уикенд и едва след това мога да се заема със субтитрите. Първо, обаче, имам да довършвам последната серия на La fuga. Иначе аз от много време съм обещала да направя субтитри за филма. Има още едно момиче, което има желание да направи субтитрите и може би вече ги е започнала, прочети повече ако искаш в темата за 3MSC. Предполагам, че скоро ще се появят субтитри или от нея или от мен Simple Smile

# 425
Ами супер значи скоро ще очаквам субтитри !  Party  Благодаря  Simple Smile  Hug  Hug  Hug

# 426
  • Asenovgrad
здр...нека се впиша и аз.отскоро гледам испански филми.но сам голям техен фен....3MSC  е фаворита ми сред тях. Heart Eyes

# 427
# 428
Току що изгледах Grupo  7 и мога да кажа само едно: "ЕВАЛА!" на целия екип. Много добър филм , който препоръчвам на всеки.  Sunglasses Grinning

# 429
  • София, България
Ванката, мацката в подписа ти Катина ли е?

# 430
Ванката, мацката в подписа ти Катина ли е?

Да , актрисата Марина Салас е или също позната като Катина от 3MSC.  Simple Smile

# 431
  • España (Плевен)
Преди малко изгледах  La cara oculta - преведен "Тъмната страна".  Останах с много добри отзиви. Мога да кажа, че е страхотен филм. Гледайте го..   Peace

# 432
# 433

[REC]3 се оказа много добро филмче част от поредицата REC. Препоръчвам да се започне от първа и след това втора част.

XP3D също донякъде добър филм основно заради cast-а си.

Mienstras Duermes горещо препоръчвам да го подминете. Ненужно дълъг и безсмислен филм. Има субтитри за филма, но самите актьори говорят на католонски май.Naughty

И те това са филмите които съм гледал от изброените. Нека и други споделят мнение ако желаят.  Simple Smile

# 434
Преди малко изгледах  La cara oculta - преведен "Тъмната страна".  Останах с много добри отзиви. Мога да кажа, че е страхотен филм. Гледайте го..   Peace
        Наистина е много добър филм,препоръчвам го

Общи условия

Активация на акаунт