Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 512
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Мами, никой не казва какво ще готви довечера, всички сте на вълна изследвания. Сигурно е нормално за този период от бременноста.  Rolling Eyes

А за черешите - на мен не ми действат, преди два часа изядох една чиния с череши и никакъв резултат, ама затова си имам и киви и довечера преди лягане ще си хапна едно.  Flutter

# 122
  • Beyond the Frontiers
Мами, никой не казва какво ще готви довечера, всички сте на вълна изследвания. Сигурно е нормално за този период от бременноста.  Rolling Eyes

А за черешите - на мен не ми действат, преди два часа изядох една чиния с череши и никакъв резултат, ама затова си имам и киви и довечера преди лягане ще си хапна едно.  Flutter

Пържени тиквички, кисело мляко с копър  Mr. Green Черешите ще и пробвам за десерт.

# 123
Ох аз ще пържа тиквички, картофи и пържолки ще правя от свински врат. А за десерт черешки! Абе момичета при вас още много скъпи тия череши, тука са по 2-3 лв. вече.

# 124

Пържени тиквички, кисело мляко с копър  Mr. Green

Оф, как обичам.  Simple Smile  Ще си ги сложа в менюто за другата седмица.   chef

# 125
С това ядене ме побърквате! Тихо!!! Joy

# 126
А!  Joy  И ние си направихме тиквички с кисело мляко, чесън и копър, ама печени, а не пържени...   Mr. Green Явно всички сме на една вълна...
Да ви кажа и мен последните 2-3 часа ме понаболява корема и то целия някак си, не на някакво конкретно място. Лежа си сега, ама странно ми стана де.. от какво може да е това. Може наистина да е от разтягане на матката или нещо подобно, както беше казала една мама

# 127
  • София
В тоя ред на мисли имате ли проблеми с яденето на месо? На мен ми мирише ужасно и не искам да го ям! Чак днес ядох едно пилешко в любимия ми ресторант, ама таратора им го върнах! Беше кисел!

Ах, побърквам се! Нищо не ми е наред. Зверски съм разконцентрирана и много ме е страх да не направя някое ПТП с моето шофиране. И как ми се повръща нощем! Мъкааа, няма заспиване.

Оплаках ви се Simple Smile

# 128

Ах, побърквам се! Нищо не ми е наред. Зверски съм разконцентрирана и много ме е страх да не направя някое ПТП с моето шофиране. И как ми се повръща нощем! Мъкааа, няма заспиване.

Съвсем нормално, след някоя и друга седмица ще се оправиш.

# 129
Страшно съвпадение Simple Smile
Тъкмо и аз ометох една чиния с тиквички и кисело мляко, даже ще се лиша от десерт, понеже ще се пръсна Grinning

# 130
ooooo,тиквички изобщо не ми се правят в Петък изпържих 2 кила и не ми се занимава повече въпреки че много обичам. На мен само череши са ми в главата спокойно си хапвам по кило на ден (въпреки цената) мога друго да не ям.
Абе мацки, много съм разсеяна Embarassed никаква концентрация на мисли вървя и си блея на работа не мога адекватно да си върша работата  Embarassed ще ми се карат.

Мен напоследък секса много ме вълнува  luvbed При вас как е? Мъжа ми каза че усеща промяната, а аз усещам нещата по-различно (повече ми харесва)

# 131
явно всички сме на вълна тиквички , защото и аз миналата седмица 2 пъти пеках тиквички със сос от копър и чесън  Mr. Green Mr. Green Mr. Green какъв е тоя мерак на всички към тиквичките.... много смешно ми стана  Mr. Green Mr. Green

# 132
А за десерт черешки! Абе момичета при вас още много скъпи тия череши, тука са по 2-3 лв. вече.
Ако става въпрос 2 дена бях в ст. загора и там на няколко места ги имаше по 1.50лв ,нз каква стока бяха защото бях на отсрещния тротоар,а тук в Гълъбово 4.50лв. ама като ни се ядееее Embarassed Rolling Eyes ще си хапкаме пък  bouquet
 А колкото до секса luvbed  Embarassed много ми се прави, а докторите ни посъветваха 1 седмица въздържание Crossing Arms така и беше но сега моя мЪЖ го страх нещо и не ми се навива newsm78 #Crazy ама ще го преластя няма де да идее smile3521

# 133
тиквички със сос от копър и чесън 
еее какъв е тоя сос от копър и чесън таничка, не ви ли е гаден тоя копър, но иначе и аз миналата седмица 2 дена подред пържих много ги уважавам ама смед тях става вс олиооо Embarassed Laughing Laughing

# 134
Стефи в Димитровград са черешите по 2-3лв. Но ние имаме една огромна черешова градина на около 5 км. и узреят ли там тук цените рязко падат.

Общи условия

Активация на акаунт