Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 453
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Болката е все едно си се стискал цял ден без да пишкаш и после като отидеш до  тоалетната как те заболява това чувствам и то само когато вървя, в седнало или легнало състояние не усещам нищо.
Да не би да е цистит - възпаление на пикочния мехур.Той е точно пред матката и я натиска допълнително. За друго не се сещам  newsm78

# 526
Ами честно казано няма да се учудя и да е това защото така или иначе си имам проблеми с бъбреците, а и цистит си имам. В такъв случай дали би могло да се пие цистон той нали е хомеопатичен

# 527
В такъв случай поискай от наблюдаващият те лекар да ти пусне микробиология на урина. Трябва да се уточни дали е цистит или контракции. Поведението е различно. За цистита има и билки, но първо да го докажат.

# 528
В такъв случай поискай от наблюдаващият те лекар да ти пусне микробиология на урина. Трябва да се уточни дали е цистит или контракции. Поведението е различно. За цистита има и билки, но първо да го докажат.

А парене усещаш ли при уриниране ? Добра идея е да пуснеш едно изследване на урина ... Лекарства сама не си предписвай дори и хомеопатични . Мисля ,че мечото грозде не беше препорчително за бременни ( без да съм 100% сигурна ) .

# 529

А парене усещаш ли при уриниране ? Добра идея е да пуснеш едно изследване на урина ... Лекарства сама не си предписвай дори и хомеопатични . Мисля ,че мечото грозде не беше препорчително за бременни ( без да съм 100% сигурна ) .
И аз се сетих за цистита,но не се е оплакала за парене,аз съм имала цистит и е различна болката...от това,което тя обяснява  Grinning

# 530
Момичета, моля, който може да ме впише и мен на първа страничка

термин Chip4e 08.12.2011г.

Вчера бях на преглед и доки, каза че бебенцето си расте и е добре.
niksha, опиши подробно къде и как точно те боли-ниско долу ли или към пъпа и т.н.
Има два вида контракции, които съм усещала - едните на Бракстън Хикс-те са като свивания, по време на които ти се стяга коремчето, по-точно самата матка. Сега в този пориод бебето ти е в ниското, на корема.
А другите са болезнени, те са като при мензис и също ги усещаш много силно в кръста. Ако станат много силни имаш чуството, че ти се ходи по голяма нужда.
Обади се на лекара си и не разбрах - пиеш ли магнерот?

Моят съвет към теб е да лежиш колкото можеш повече, почивка и никакво натоварване. Все пак това са няколко месеца, нито манджите ще се свършат, нито чиниите за миене нито, работата за вършене Peace

# 531
Привет момичета!
Днес такъв следобеден сън му ударих. Simple Smile От цял месец си мечтая да си поспя следобед, но заради факта, че все съм на работа, нямаше как да се случи.
Момичета, искам да ви питам има ли от някоя от вас, която е със завишени левкоцити от изследванията, които се пускат стандартно. Четох в интернет, че това е нормално при берменни, но все пак.. Иначе хемоглобина ми е ок, е.. малко е в долната граница, но той винаги ми е бил така като си гледам стари изследвания.

# 532
  • Русе
niksha,това дето го описваш ми е много познато.В сряда бях така ,ходих при доктора.Каза че имам контракции и матката ми е станала като патладжан.Само шиийката на матката се държала.Искаше да влизам в болницата за задържане.Да,ама не...Казах че в болницата няма да вляза и той ми изписа магнезии,но-шпа и спазмалгон.Каза че ако до 2 часа не утихне да се обличам и директно в болницата.И разбира се да лежа.Това стана в 4 часа,до 7 часа имаше подобрение,а до сутринта и помен от болката.Сега си почивам активно и пия магнезия и вечер по едно но-шпа.Така че почиваи си повече и ако не се размине върви да те погледнат.Най-важното не се шашкай,тялото ти си знае работата.Стискам палци Praynig
изв....не разбрах в коя седмица си?

# 533
мими купих си вчера нов сутиен носех 70Б сега взех 75Б и ми пасна а бях скептично настоена в магазина но дали защото не се отпуснал стяга ми като обиколка вие как сте с сутиените ...
Стискайте ми палци Praynig Peace тази вечер да нямам никакви болки предърпвания и т.н. защото мисля да се повеселя с класа !!! Party Mr. Green
помолих и бебо да си стой мирен и да позволи на мама  един път да си изкара хубаво, аз вече си му говоря,най вече когато ме понаболява още щом си сложа раката там и започна да я движа и минава  Shocked може и да си фантаЗИРАААМММ Shocked  #Crazy

# 534
мими купих си вчера нов сутиен носех 70Б сега взех 75Б и ми пасна а бях скептично настоена в магазина но дали защото не се отпуснал стяга ми като обиколка вие как сте с сутиените ...
Стискайте ми палци Praynig Peace тази вечер да нямам никакви болки предърпвания и т.н. защото мисля да се повеселя с класа !!! Party Mr. Green
помолих и бебо да си стой мирен и да позволи на мама  един път да си изкара хубаво, аз вече си му говоря,най вече когато ме понаболява още щом си сложа раката там и започна да я движа и минава  Shocked може и да си фантаЗИРАААМММ Shocked  #Crazy

Praynig Praynig Praynig стискам стискам, весело изкарване на срещата!!!  sohappy

# 535

Стефи, приятно изкарване.     dance   А при нас мъжо прави барбекю и опуши наоколо, та реших малко да вляза, предполагам че е вредно за бебо да дишам дима. Но и днес съм като парцал, само се местя от стола на дивана, от дивана на стола.  Tired

# 536
Добро утро момичета. Днес болка вече няма, така ми олекна. Ще продължавам да си пия но-шпато както каза лекарката ми. За мен това не са били контракции, а някакво растежение и сега си е отминало. Досега чистих вътре, вънка и ме поопъна малко пак , кръста и той се обади , но в момента в който спрях и седнах всичко отшумя на секундата. Благодаря ви много на всички за подкрепата, невероятни сте.
cvete7575 в 15 седмица съм
Хубав ден на всички   bouquet

# 537
Мамчета, да ви попитам някоя от вас пила (или пие) витамините МамаВит и какви са ви впечатленията от него? Имахте ли някакво парене след неговата консумация.

# 538
Добро утро момичета, чак сега ми дойде Интернета, цяла сутрин нямаше. Аз снощи пак имах леко зацапване  Confused  Само аз ли останах да го получавам? Това ми се случва вече за 4-ти или 5-ти път от началото на бременността. Всеки път е инцидентно - само веднъж и толкова, но въпреки това ме притеснява. Днес влизам в 13-та седмица и си мисля, че тези зацапвания би трябвало да са свършили вече....  Thinking  Бях тръгнала пак да намалява Утрогестана и може и заради това да е станало (предния път като пробвах пак така се получи), та си продължавам на предишната доза.

Иначе вчера отидох да си взема онзи хваления крем на Мустела срещу стрии, но като прочетох той реално е за премахване на съществуващи стрии, а не срещу появата на нови, та реших, че не е това от което имам нужда. Видях един друга на Бела Донна (или някаква подобна марка беше), който си беше точно за еластичност на кожата като превенция срещу появата на стрии, но реших първо да питам дали някоя от вас го е пробвала или чувала някакви отзиви за него или за който и да е друг, че вече съвсем се обърках, а е време да започна да се мажа.

# 539
  • Beyond the Frontiers
Мустела - си е точно за превенция, да не е бил друг продукт просто. newsm78 Първото http://www.roditeli.info/mustela/9months/products/

Общи условия

Активация на акаунт