Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Мами ето ви още един калкулатор малко по-различен от другите

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

Ох, и този не ме "устройва"!  Thinking

В крайна сметка да е живо и здраво. Вчера бях на БХС. Добавиха ми куп изследвания, които нямам представа къде да правя. Иначе гущерчо си има ръце, крака, нос, гръбнак, но ще чакам резултатът от кръвта. Някой правил ли си е изследване за вагинален херпес?

# 511
  • Beyond the Frontiers
Добро утро, малко мъгливо и студено, но пък перфектно за спане  Mr. Green

Kalalily, то хубаво дрогичка, ама тука им се свиди  Sad Единственото, на което силно се надявам е този път раждането да мине поне на половина по-бързо.  Praynig

Вече губя надежда, че ще отмине това гадене и повръщане. Снощи пак прегръщах гърнето Sick Е, поне след това ми олекна. Предната бременост вече бях забравила за тези неща по това време.

# 512
Оффф мами и аз да се оплача Cry вера бях в перфектно състояние  rotfImaoабе все едно не съм бременна нищо ми нямаше и към вечерта реших че тряя да поразчистя и т.н. домакинска работа и като ме скопчи този кръст #Puppy dog малеее цяла вечер не мода да си намеря место сега ми е пооминал но пък такова напъване да  Sick нищо не излезна както и др път но си съдрах гърлото дано довечера съм ок че нали съм на ДРУГАРСКА СРЕЩА от 7 години не сме се събирали newsm68

# 513
аа да ви кажа много ми харесва името РАЯ но май ще имаме момче
имената с Д също много ми харесват Peace Peace

# 514
... към вечерта реших че тряя да поразчистя и т.н. домакинска работа и като ме скопчи този кръст ...

И аз снощи страдах от същото. Hug

# 515
Момичета вече се чудя какво става с мен и имам нужда от помощ. Както казах вече доки каза, че имам контракции и да пия но шпа, само че болките преди ако се появяваха от време на време вече от три дни са целодневни. Когато лежа или седя нямам болки , но в момента в който стана и се раздвижа се почва. Моля тези които са имали контракции в предна бременност да кажат така ли е било или е нещо друго. Аз мисля , че просто бебо в момента притиска нещо и от това е болката. Ще се побъркам вече, почвам са да мисля да не би на бебето да му има нещо, но преди 4 дена като го гледахме нямаше абсолютно нищо.
Май стана малко дълго   bouquet

# 516
Мами ето ви още един калкулатор малко по-различен от другите

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

Ох, и този не ме "устройва"!  Thinking

В крайна сметка да е живо и здраво. Вчера бях на БХС. Добавиха ми куп изследвания, които нямам представа къде да правя. Иначе гущерчо си има ръце, крака, нос, гръбнак, но ще чакам резултатът от кръвта. Някой правил ли си е изследване за вагинален херпес?

Добро утро Simple Smile Според този синът ми е момиче  Laughing Laughing Laughing

niksha, болките от контракции приличат много на менструалните болки . Ти това ли усещаш ?

# 517
Момичета вече се чудя какво става с мен и имам нужда от помощ. Както казах вече доки каза, че имам контракции и да пия но шпа, само че болките преди ако се появяваха от време на време вече от три дни са целодневни. Когато лежа или седя нямам болки , но в момента в който стана и се раздвижа се почва. Моля тези които са имали контракции в предна бременност да кажат така ли е било или е нещо друго. Аз мисля , че просто бебо в момента притиска нещо и от това е болката. Ще се побъркам вече, почвам са да мисля да не би на бебето да му има нещо, но преди 4 дена като го гледахме нямаше абсолютно нищо.
Май стана малко дълго   bouquet

И аз бях така в продължение на 5-6 дни, нищо не пиех, аз съм на принципа - "баба и мама и нищо не са пили" не мислех за болката, опитвах се да се разсея, всичко отшумя. Успех!!!

# 518
Оффф мами и аз да се оплача Cry вера бях в перфектно състояние  rotfImaoабе все едно не съм бременна нищо ми нямаше и към вечерта реших че тряя да поразчистя и т.н. домакинска работа и като ме скопчи този кръст #Puppy dog малеее цяла вечер не мода да си намеря место сега ми е пооминал но пък такова напъване да  Sick нищо не излезна както и др път но си съдрах гърлото дано довечера съм ок че нали съм на ДРУГАРСКА СРЕЩА от 7 години не сме се събирали newsm68

Аз съм така всяка сутрин на гладно, ребрата ме боляха от напъване, чак кръв започнах да повръщам. Док ме изпрати на гастроентерелог, той потвърди, че нищо ми няма, всичко  е от бремеността. Пробвах какво ли не, за да не ми се гади на гладно, бисквити, сухар и т.н. нищо не помогна. Сега като стана се наливам със вода за да има какво да повръщам, че ми писна от тия напъни. 

# 519
Добро утро на всички мами Hug аз искам само да ви пожелая лек и хубав ден,и без никакви такива Sickна тези които все им е лошо пожелавам в най скоро време това да отшуми и да се наслаждавате на една по-лека бременност Peace

# 520

niksha, болките от контракции приличат много на менструалните болки . Ти това ли усещаш ?

Добро утро мами  Hug   bouquet

Аз също си задавам този въпрос. По какво можем да разберем, че имаме контракции?. Мен доста често ме болят яйчниците, левия , десния или идвата. Това има ли нещо общо?  Понякога ме болят и други места под пъпа, но тъй като са пак от ляво или от дясно, аз не им отдавам значение. Според вас имам ли повод за притеснения?   newsm78

# 521
niksha ако са наистина контракции би трябвало да те отпуска след но шпа.

# 522
Ами честно казано но-шпато не ми помага. Болката е все едно си се стискал цял ден без да пишкаш и после като отидеш до  тоалетната как те заболява това чувствам и то само когато вървя, в седнало или легнало състояние не усещам нищо. След като се разрових из нета взех да си мисля , че това са съвсем нормални болки в следствие на разтягането на матката, а и ако е един вид растежение е съвсем нормално да ме боли само когато се движа. А за контракциите разбрах , че когато ги имаш трябва да ти се втвърдява корема и да идват и да отшумяват , а при мен нито се втвърдява корема нито болката отшумява. Тя не е и болка за умиране просто се притесних, че не минава , но сега като чели се поуспокоих.

# 523
Никша, права си за контракциите.Поне при мен беше така,корема се втвърдява,но го усещаш като твърд в по-големите месеци и не е чак толкова болезнено,колкото неприятно. А сега тъй като с предната бременност в тия месеци лежах за задържане,то е като придърпване на корема незнам как да го обясня точно....като стягане,но с но шпа наистина разминава. Ако те боли като ходиш,обръщаш се рязко от едната страна на другата е по-скоро от разтягане на матката и няма за какво да се притесняваш.  Heart Eyes

# 524
Shadows охххх мерси мила и ти ме успокои. Наистина боли само като се завъртам от една на друга страна и когато вървя. Явно не съм била обяснила добре какво чувствам на лекарката си. Сега вече определено ми олекна  Hug   bouquet  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт