Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 470
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Честит Рожден Ден, Нединка!!!
Пожелавам ти успех във всичко,
което умееш, късмет във всичко, което не зависи от теб и
сбъдване на всичко за което мечтаеш!!!   Hug Hug Hug newsm51 newsm51 newsm51  bigdance2  ura Tada  costumed034  bouquet  bouquet  bouquet

# 496
Nedinka, Честит рожден ден!!!
  bouquet

Желая ти преди всичко здраве, а останалото да се нареди по вкуса ти!

# 497
Веселичка, явно си по във час с тези неща искам да задам един въпрос. Майка ми се казваше София, цял живот съм и повтаряла, че ако имам дъщеря ще я кръстя София. За съжаление на 16.06 стават 9 месеца откакто почина. Чувала съм, че не е хубаво да се кръщават деца на починали хора. Вярно ли е това??? Дали ще сбъдна мечтата си, ако имам дъщеря да се казва София?!  Cry

# 498
Nedinka, честит рожден ден!   bouquet

Как сте с храната мами?

Аз ям общо взето едно и също, ако хапна нещо различно често бързо го повръщам. Не смятам , че се храня здравословно. Общо взето ям зеленчуци и месо, а аз не обичам месо, обичам плодове, но ако хапна повече от 200-300 грама ги повръщам. Дано започне да ми се променя вкуса. Praynig

# 499
Nedinka, Честит рожден ден!!! smile3525Пожелавам ти много здраве, а за следващия рожден ден вече ще гушкаш две прекрасни бебчета newsm04

Аз да се похваля, че днес бях ранна ФМ и всичките ми показатели са добре - гънка, носна костица, мозък, сърчице   Hands Clap За пола каза, че по-вероятно е да е мома, но преди да си поискам stork-girl ще почакам да бъде на 100% сигурно.

Относно раждането с първото ми дете бях вманиачена да бъде нормално, а в крайна сметка завърши със секцио по спешност. Сега не се настройвам, каквото-такова, само на края всичко да бъде добре.

По въпроса с храненето - повръщам доста повече отколкото с първото ми дете, но за сметка на това се храня и доста по-добре. Тогава ядях само домати и солети, а сега си похапвам и готвено, и плодове, и зеленчуци. Не мога да понасям само риба и лук.

# 500
  • Beyond the Frontiers
Веселичка, явно си по във час с тези неща искам да задам един въпрос. Майка ми се казваше София, цял живот съм и повтаряла, че ако имам дъщеря ще я кръстя София. За съжаление на 16.06 стават 9 месеца откакто почина. Чувала съм, че не е хубаво да се кръщават деца на починали хора. Вярно ли е това??? Дали ще сбъдна мечтата си, ако имам дъщеря да се казва София?!  Cry

И на мен това име ми харесва - даже днес си мислех за него...

Nedinka, честит рожден ден! Здраве, усмивки  мноого сила.

Полезно за имената  - http://imenata.eu/bukva/%D0%B1/

Йога http://www.yogadiwali.com/index.php?post_id=4&event_id=11   тук ми е чудесно като място и най-вероятно ще се включа август, септември.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 20:58 от Galactic Voyager

# 501
Nedinka, ЧРД!  bouquet

Веселичка, явно си по във час с тези неща искам да задам един въпрос. Майка ми се казваше София, цял живот съм и повтаряла, че ако имам дъщеря ще я кръстя София. За съжаление на 16.06 стават 9 месеца откакто почина. Чувала съм, че не е хубаво да се кръщават деца на починали хора. Вярно ли е това??? Дали ще сбъдна мечтата си, ако имам дъщеря да се казва София?!  Cry
Нямаш повод да не я сбъднеш, според мен. И аз, и родителите ми сме го чували това поверие. Но въпреки всичко, по-малкия ми брат беше кръстен на починалата ми баба. Ние сме 3 деца. Аз съм кръстена на майката на татко, дядовците ми бяха Ивановци, така че първият ми брат кръстиха на тях, и по този начин кръстиха малкия на единствения човек, който "остана". И смятам, че не му е донесло лош късмет или нещо такова. Дори мисля, че починалият човек го пази отгоре. Peace

# 502
Нединка , честит рожден ден   bouquet
Аз смятам утре да ходя и да почета паметта на починалите ми близки ( баща ми и вуйчо ми). Така ще съм по-спокойна и така го чувствам аз, че е правилно. Разни суеверия не ме притесняват, миналата ми бременност съм ходила и детето се роди живо и здраво, не съм имала проблеми от това. И аз като  
*Теddy* мисля, че починалите ни близки ни пазят Peace

# 503
  • Sofia
Здравейте мами ,
Мноооооооого отдавна не съм писала  , но ви чета колкото мога де.

Нединка , честит рожден ден  newsm51

Да се отчета и аз минах на БХС прегледа мина ок сега чакам резултатите от кръвта , но и там мисля , че всичко ще е ок.Относно раждането първия път си родих нормално без упойки и тем подобни и сега живот и здраве мисля пак по тоя път да мина дано пак е така леко / колкото може да се каже леко де / и бързо.
За фолиевата к-на моя доктор още в 10-та седмица каза , ако искам да я спра и да взимам витамините на ХИП те са комплекси и имат всичко необходимо.
Относно гърдите моите са си наедряли доста порядъчно , даже на работа колегите / мъже/ така ме и разконсперираха , че съм бременна  Blush  , а и вече корема ми е доста симпатично офермен и мога да кажа , че и да искам няма как да го крия , че съм бременна.Не че има още някой , който да не знае освен едната ми шефка , че аз съм със 3  ooooh!
Проверих мисля всички калкулатори , които сте пуснали и на всички ми позна за първото , че е момиче , а сега ми се пада момче , но каквото дойде де живо и здраво да е.

# 504
  • USA
За раждането има много време,но ако всичко е наред и аз предпочитам нормално,но ще си взема всички дрогички които ми предложат Mr. Green иначе моя мъж няма да го понесе Joy не ,че аз съм много смела,но след като са ги измислили трябва да се възползваме от тях Peace Едно време са нямали избор.
Вчера бях на фитнес и реших после ,че имам сили и за пазар.Тръгнах с мисълта да купя нещо за бебо и реших ,че сега майка му е по-важна и се сдобих с 2 нови сутиена Sunglasses и после вече нямах сили да обикалям повече из магазина.А бебо и без туй вече има цяло чекмедже с дрехи ще почака Laughing

# 505
Нединка  hbday happy bd baloni bdbaloni baloni baloni baloni baloni
На новодошлите мами  welcome welcome welcome

# 506
Nedinka   newsm59 nbirthday newsm67  Gift
Момичета, аз днес купих едно шишенце на бебо, а онзи ден едно бодинце и мисля да продължавам да трупам така, леко по леко неща за бебчо.
Не е минал и ден откакто ми казаха, че ще е  stork-boy и аз вече мисля за мъжки имена. Моите фаворити за сега са: Радослав, Теодор и Станимир, но си мисля, че Радослав ще отпадне, защото свека ще си мисли, че е кръстено детето на нея, а те си загубиха правото Twisted Evil.

# 507
Благодаря дами за отговора на въпроса ми.
Относно храненето попаднах на един сайт, в който има публикувана "диета за бременни". За мен повече е вид режим, не чак толкова диета. Храня се почти по описания там начин и вече съм в средата на 15-та седмица и съм качила само 1кг.  newsm44

http://fitnesinstruktor.com/%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D0%B … 0%BD%D0%BD%D0%B8/

# 508
свека ще си мисли, че е кръстено детето на нея, а те си загубиха правото Twisted Evil.
[/color]
Май надушвам сестра по съдба  Mr. Green и аз не обичам свекито Twisted Evil просто ми е останало едно уважение че е майка на моя мъж и ако живот и здраве,  Peaceсвекъра е жив ( болен е от рак) ще го кръстя на него Peace, но не е ли бебо ще си има негово име няма да е кръстен на никоййййй.То за това и се води "собствено име" а не "свекърско име или..... да не ги мисля...

# 509
Juli_Ivka моят син се казва Радослав и е кръстен на свекърва ми, която също няма големи заслуги, но аз изобщо не съжалявам, защото по никакъв начин не го свързвам с нея. Името ми харесва много, смисъла който носи.

Общи условия

Активация на акаунт