Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 478
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Nedinka Честит рожден ден!  newsm59

Пожелавам да си жива и здрава ти и твоите бебчета.  Flutter

# 481
4 R D Nedinka!!!
Да си здрава и щастлива.
Как записваш неродените човечета на ясла. Не трябва ли да имат ЕГН или нещо...

# 482
Нединка, честит рожден ден!!   Hug   bouquet  Да си много щастлива и обичана и съвсем скоро мама на 2 пуФкави бебока!  Mr. Green

За имената аз Яник също много го харесвам!  Heart Eyes
Аз също си мислех, че като го видя бебето тогава ще знам със сигурност какво име да му дам, та планът ни е да си изберем по 2-3 за момче и за момиче и като го видим тогава да решим окончателно.

crazy baby
  Hug  Добре дошла в нашата групичка!

# 483
  • Варна
Nedinka, честит рожден ден и от мен  newsm59 Tada  bigdance2
Искам да ти пожелая всичко това, от което имаш нужда за да си напълно щастлива и удовлетворена   bouquet ! И разбира се - здрави бебчета през декември!

Казваш Яник за момче, подобно което ми допада е гръцкото Янис  Wink

# 484
 nbirthday     Nedinka !
Да си жива и здрава и много, много щастлива     bouquet  bouquet

# 485
    ura  ura  ura Nedinka. Да си жива и здрава и две сладки бебчета ти пожелавам.

# 486
Nedinka Честит рожден ден!
Привет и на останалите дами!След дълго отсъствие се завърнах.Поради кървенето което получих влязох в болницата.Оказа се,че имам частично отлепяне на плацентата.И както знаете от едно се появи друго.Оказа се,че имам повишени трансаминази-абе с 2 думи нещо на черния ми дроб му е некомфортно.Това движение се получава след прекаран хепатит.А който е прекарал хепатит не трябва да забременява в следващите 2 години.Останах цели 2 седмици в болницата и всеки ден дупчене с игли и вземане на кръв-че някой път и по 2 или 3 пъти се случваше.Както и да е.Изписаха ми лекарства и за вкъщи.Днес бях при доки-бебо усърдно си смучеше пръста на едната ръка,а с другата като че ли си милваше бузката.Във вторник сме за вземане на кръв за БХМ и пак за тези трансаминази...Имам едно въпросче към дамите които са си правили БХМ-каква цена ви казваше вашия лекар?
За протокола първа бременност и вероятен термин 08.12.2011

# 487
ellhris радвам се че въпреки проблемите, които са възникнали ти и бебо сте добре.  Hug   bouquet

# 488
В Майчин дом ми взеха за ранния скрининг 43лв.

# 489
Мили момичета, много мерси за хубавите пожелания, да ви се връщат!

Елхрис, важното е, че сега и ти, и бебо сте добре и неприятностите са минали! Дано отсега нататък всичко да е по вода.

Гала, бебоците ще се родят в Белгия, за там не им трябва ЕГН. За ведомствената ясла, в която ще ходят, още по-малко.

Момчешкото име доста трудно го избрах и родата определено не е във възторг, ама кой ги пита - отговаря на моите критерии: на френски и на български да се произнася по един и същ начин, да бъде кратко, без много възможности за умалителни и да е ясно как се пише и на латиница, и на кирилица.

# 490
Nedinka ,да си жива и эдрава бъдеща мама на 2 прекрасни дечица  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 491
[/Имам едно въпросче към дамите които са си правили БХМ-каква цена ви казваше вашия лекар?

На мен ми взеха  65.00лв.във Варна в св. Марина

# 492
ЧРД Nedinka!    Сега се  прибрах от работа и да взема да се изкажа и аз. LaughingОтносно фолиевата к-на   моят доктор каза да я пия до 20 седмица.А пък понеже   утре е задушница може да е суеверие но на гробища бременни и майките им не трябвало да ходят.Моят баща почина 10 дни преди да родя дъщеричката си и на погребение не ме пуснаха .Не че въпреки това не родих по рано от термина и кърмата нямах, но все пак препоръчвам да се пазите от негативни емоции.Който все пак е решил  да ходи, да отиде на черква да му прочетат молитва ,като кажеш на свещенника за какво той знае. Е стига с гадни теми.                                                                                                                                

# 493
http://stratsimir.exsisto.com/-доста голям списък с имена
   Диван (на дядо Диан и дядо Иван)-на това ми стана смешно

# 494
Нединкаnewsm59 newsm59 newsm59 да си жива и здрава.

Общи условия

Активация на акаунт