Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 481
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
# 466
а за имената има ли някой който когато види бебето да реши с какво име да го нарече. просто да имате няколко имена които харесвате но когато бебето се появи да дойде с името си , така да се каѫе Simple Smile
Това е добра идея за имената - няколко и като се появи решаваш кое му подхожда. На мен ми се искаше от сега да му говоря по име. Така си го представях някак...ама може да го изчакаме като се появи:)

# 467
Мами ето ви още един калкулатор малко по-различен от другите

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

Първия калкулатор, който ми дава момче  stork-boy

# 468
RollingStones аз съм на 38. Тези дни ще си правя БХС и моят лекар ми каза след като излезнат резултатите тогава ще му мислим. Надявам се на добри резултати. И ми каза, че вече за синдрома на Даун няма значение от възрастта. При никой няма гаранция. Честно казано много ме е страх от амниоцинтеза, дано не ми се налага.
Аз имам едно болно дете и не бих рискувала. Но то е защото съм се напатила. Бих направила всичко , за да имам здрав бебок. Амнио-то дава резултати, а БХс-то са си вероятности. Изборът е изцяло на майката, разбира се. Каквото и да решиш, ще е правилно:) Ние можем само да даваме различни мнения

# 469
Здравейте, пиша за първи път. Simple Smile  Термина ми е 31.12.2011 год. На 21.06. съм на ранна пренатална диагностика.
Много усмивки на всички!  newsm03
  Здравей добре дошла сред нас  bouquet сега като видях че си определена за 31 декември ми стана интересно дали някоя от нашите мами тук няма да излезе с последното бебе за 2011 или с първото за 2012 newsm44
хахахахха ние още когато видяхме тестчето и милото каза: "ето го бебе 2012" - бил роден победител Simple Smile
още преди да разберем, че съм бременна си говорихме, че през този месец се прави бебе 2012 и той ми викаше , ами значи ще е нашето  Joy

# 470
Привет момичета, нямам сили да ви чета, че от сутринта сме навън с малката, но пък минахме през лекарката. За сега всичко е наред, нямах надежда днес да ми кажат пола, но моята лекарка каза на 95% съм сигурна за момче, така че и аз се нарреждам при бъдещите мъжки мами. Най-накрая ми взеха и цитонамазка и влагалищен секрет, че нали бях и аз със зацапване, та досега не можеха. Ох ние с госпожицата отиваме да полегнем, че доста се изморихме днес.

# 471
Здравейте,
най-после открих дълго търсената тема. С термин Декември 2011 съм, така че ще се набутам тук при вас. Опитах се да изчета предните теми, но не успях.
Лека бременност на всички пожелавам, защото като знам през какво минах аз, не ми се мисли какво е било и при вас.  Wink

# 472
Уф,още е раничко,но вижте какви неща ме интересуват Laughing
http://www.oblechime.com/girls_0-6.html
И защо ли все по розовкото се заглеждам Wink
След няколко дни док може да ми разбие надеждите Joy

# 473
Генетиците ни посъветваха за ФМ при Марков или Мазнейкова.
И даже успях да запиша час за Марков за 27юли. Тамън тогава ще съм 20г.с.
Да знаете , че Марков излиза в отпуск от 1 до 15август. Ако сте решили при него - действайте с часовете!

# 474
Препоръчвам този сайт на всички мами, които са в чужбина. На мен ми е любимия.

http://www.vertbaudet.co.uk/

# 475
  • Варна
Мишела как си успяла да се стърпиш и ти и твоя мъж и да не кажете ама наистина на най близките си хора,ние веднага си казахме и на най-добрите си приятели Laughing Mr. Green

Стеф, обяснила съм го - заради предния неуспешен случай не можем да се зарадваме сега и не ми се казва на никой. Знаят само майките на двама ни и една колежка от работа. В понеделник съм на ФМ и ако всичко е ОК, може да се осмеля да кажа на 2 приятелки.

За раждане си говорите - винаги съм искала нормално, много ме е страх от операции. Обаче имам опасения, че ще ме накарат секцио поради 2 причини  Sad. Ще видим, ако кажат ще се съветвам с още лекари.

# 476
Здравейте, пиша за първи път. Simple Smile  Термина ми е 31.12.2011 год. На 21.06. съм на ранна пренатална диагностика.
Много усмивки на всички!  newsm03
  Здравей добре дошла сред нас  bouquet сега като видях че си определена за 31 декември ми стана интересно дали някоя от нашите мами тук няма да излезе с последното бебе за 2011 или с първото за 2012 newsm44
хахахахха ние още когато видяхме тестчето и милото каза: "ето го бебе 2012" - бил роден победител Simple Smile
още преди да разберем, че съм бременна си говорихме, че през този месец се прави бебе 2012 и той ми викаше , ами значи ще е нашето  Joy
браво още една кандидатка за бебе 2012 newsm10 ще бъде супер ако е някое от нашите бъдещи бебоци Praynig

# 477
Здравейте,
най-после открих дълго търсената тема. С термин Декември 2011 съм, така че ще се набутам тук при вас. Опитах се да изчета предните теми, но не успях.
Лека бременност на всички пожелавам, защото като знам през какво минах аз, не ми се мисли какво е било и при вас.  Wink
Добре дошла и на теб  bouquet

# 478
а намери таблица в нета и сьм спокойна Simple Smileвсичко е нормално с размерите пускам и линк ако някой има моите вьпроси

http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-117.html

Аууу, по тази таблица излиза, че аз си отглеждам гигантчета - в 11 седмица и 4 дни близнаците бяха по 5 сантиметра и двамата - пу-пу да са ми живи и здрави. Днес влизам в 14 седмица и вече имам нещо като коремче, но по-скоро като на преяла с боб  hahaha

Момичета, за следобедното кафе или чай искам да ви почерпя виртуално с каквото обичате - днес имам рожден ден и навършвам цели 32 години. Снимки няма да слагам да не ви дразня, пък и не знам кой какво обича, но пък всичките хубави пожелания, които чух днес, дано да се сбъднат и за вас!  bouquet

И за имената да кажа - тъй като се оказа, че не мога да запиша близнаците на ясла без имена, въпреки че не им знам пола, за 15 минути измислих две - Алексия за момиче и Яник за момче, така съм ги и записала.

# 479
Честит Рожден Ден, Нединка! Бъди жива и здрава, много обичана и глезена мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт