Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
аз за гърдите, също вече имам видима промяна, вече и аз трябва започна да си търся нови сутиени, че вече преливам от моите. Мойто мъж си умира от кеф, като залепен е за тях.. не може да повярва, че толкова растат... а до края какви ще станат бедна му е фантазията. Само не знам как ще си ги отстъпи на бебето като се роди  Mr. Green  Joy

Иначе за протокола, аз съм казвала вече, но аз също в Токуда ще раждам, надявам се естествено и при д-р Кирякова.

И аз още се чудя как да кажа на колегите (само 2ма знаят сега). Нали една от мамите тук ми каза, че за бременност не се черпело, а на мен това ми беше единствената идея как да им съобщя новината и сега съм в пълна безизходица.. ако някой има други идеи ще съм много благодарна, т.к. нищо не мога да измисля.
И на мен вече бая ми личи коремчето - ще се снимам довечера да кача актуална снимка  Peace

# 451
добър ден и от мен в този прохладен ден.
мен също мн ме е страх от инжекции и операции.аз предпочитам естественото раждане,стига нещо да не се обърка към края и бебоците да не искат да излязат ooooh!
за имената съм мн объркана-аз предлагам,мъжо не иска newsm78
накрая му казах че ако са момчета той ще мисли имената,а ако са девойки аз Joy
вчера ходихме при доки и той каза че не съм качвла кг както трябва,казах му че сега в жегите ми е слаб апетита,той каза да пия млечни или сладоледени шейкове.
стартирах бременността при 82 кг,сега съм 85кг/при височина 185см/.
питах доки за море и/или басейн-каза за море ок,стига да не влизам на дълбоко и не между 10:00-17:00 часа.преди това и/или след това било ок.за басейна ако се чисти редовно ок,иначе НЕ.
питах го и за алкохол-каза ми само по 100мл бира или питиета с алкохолно съдържание до 4%.само бирата влиза в тая графа Whistling
на въпроса на m_hristova за фолиевата к-на/да уточня аз я пиех година преди да забременя,тъй като имах ужасно болезнен цикъл с припадъци/,доки ми каза още 10 дена и мога да я спирам,т.е. до 17г.с.
по принцип знам,че докторите мн мн не я препоръчват фолиевата к-на,но вие си питайте вашите докита за всеки случай.
бебенцата шават,побутват ме отвреме на време,но е поскоро като гъдел,който не можеш дапочешеш Joy
сорри мн дълго стана-доки пробва да им види пола ама нейсе,срамежливи като баща си,не показват!!! Joy

# 452
Мишела как си успяла да се стърпиш и ти и твоя мъж и да не кажете ама наистина на най близките си хора,ние веднага си казахме и на най-добрите си приятели Laughing Mr. Green[/color]

И ние сме така, вече 3 месеца упорито пазим тайната и вторник ще стане ясно дали ще я научат. Нямам търпение да чуя реакцията на нашите като им кажа че съм бременна, за тях ще бъде голяма изненада, все пак с моя сме заедно от 10 години и чак сега се решихме.  Flutter

За раждането аз съм за естественото раждане, защото секциото не е хубаво за бебето, сега не се сещам за подробности.

А за медикаментите които ти дават по време на раждането, мисля да решавам на момента и ако видя че имам нужда от тях, бих ги взела.

# 453
RollingStones аз съм на 38. Тези дни ще си правя БХС и моят лекар ми каза след като излезнат резултатите тогава ще му мислим. Надявам се на добри резултати. И ми каза, че вече за синдрома на Даун няма значение от възрастта. При никой няма гаранция. Честно казано много ме е страх от амниоцинтеза, дано не ми се налага.

# 454
И аз навремето исках нормално, но синът ми не се обърна. Остана с главата нагоре и се наложи секцио.

# 455
при втора бременност корема започва доста по-рано да личи. поне така са моите наблюдения де.

а за имената има ли някой който когато види бебето да реши с какво име да го нарече. просто да имате няколко имена които харесвате но когато бебето се появи да дойде с името си , така да се каѫе Simple Smile

# 456
пропуснах да напиша,че доки ми каза че съм към края на 15г.с.а тук линийката ми дава една седмица назад newsm78

# 457
 tionagb, Линииката ти дава точно края на 15-та . В 15 -та  си  от 14 +1 ден до 14+6 дена , след това навършваш 15 седмици и започваш 16-та Wink и така нататък . Същото е като с вековете 20 -ти век е от 1900 година до 1999 , след това започва 21 -ви . Ама как го обясних само  Crazy

# 458
  • Beyond the Frontiers
За търсещите сутиени - в Za Za има разпродажба и доста прилични моделчета  Peace На мен вече ми се наложи да си взема.

Раждането - твърдо нормално, с минимум намеса по възможност.

# 459
Здравейте, пиша за първи път. Simple Smile  Термина ми е 31.12.2011 год. На 21.06. съм на ранна пренатална диагностика.
Много усмивки на всички!  newsm03

# 460
пропуснах да напиша,че доки ми каза че съм към края на 15г.с.а тук линийката ми дава една седмица назад newsm78
точно това ти дава и линийката, 14 седмици навършени и няколко дена от 15тата  Flutter

# 461
RollingStones аз съм на 38. Тези дни ще си правя БХС и моят лекар ми каза след като излезнат резултатите тогава ще му мислим. Надявам се на добри резултати. И ми каза, че вече за синдрома на Даун няма значение от възрастта. При никой няма гаранция. Честно казано много ме е страх от амниоцинтеза, дано не ми се налага.

miki_ad то е вьпрос на личен избор и усещане. аз лично за себе си прецених че ще сьм много по-спокойна ако направя амиоцинтеза, не само за риск синдром на даун но всякакви генетични проблеми. аз имам едно здраво дете, но вьпреки това реших така. не искам да си правя това бсх, защото това е само някаква вероятност и случаите в които дава лош резултат а амиоцинтезата по-кьсно друг са само срес и натоварване. но пак казвам вьпрос на личен избор и усещане е. тук след 35 години голяма част от жените си правят това изследване. ако все пак се наложи да правиш амио не се стресираи, гала скоро прави подобна процедура и описа много точно как е минало, а риска от аборт казват че е мальк, но разбира се все пак го има.

# 462
И аз навремето исках нормално, но синът ми не се обърна. Остана с главата нагоре и се наложи секцио.

miki_ad коя седмица си?

# 463
Здравейте, пиша за първи път. Simple Smile  Термина ми е 31.12.2011 год. На 21.06. съм на ранна пренатална диагностика.
Много усмивки на всички!  newsm03
  Здравей добре дошла сред нас  bouquet сега като видях че си определена за 31 декември ми стана интересно дали някоя от нашите мами тук няма да излезе с последното бебе за 2011 или с първото за 2012 newsm44

# 464
Мами ето ви още един калкулатор малко по-различен от другите

http://www.ill.ru/cgi-bin/form.malefemale.pl

Общи условия

Активация на акаунт