Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
На мен Кирякова ми каза, че може да пропусна БХС ако на ФМ ми кажат, че всичко изглежда наред.
За окосмяването и аз като че ли имам някакви по-тъмни косъмчета около пъпа. Аз мислих направо на кола маската да ги пусна, но като чета май не е много безопасно. Ако има рискове да предизвика контракции кола маската, то ще трябва да мисля за някакви алтернативи - депилатоар някакъв или знам ли. А и едни пъпки ми излязоха направооо... и то по някакви странни места - по шията, деколтето и гърба  Sick  Мисля да отида на дерматолог да ги погледне, да не би пък да е от нещо друго. Ако е само от хормоните - егати и чудото...  #Crazy

За йогата и аз мога само вечер и то без вторник вечер, но като гледам програмата на този клуб, те имат и понеделник и четвъртък и петък вечер, та ще се вредя някак си. Ако намеря и други места ще пиша  Peace

Аз вече съм насъбрала бая голям подбор от дрешки, които съм си набелязала от разни US и UK сайтове, та мисля скоро да ги поръчвам, че кой знае колко още ще си харесам после  Crazy

# 91
Mimci , БХС (Биохимичен скрининг)  и ФМ (Фетална морфология)  са две разлини неща ... Ти за кое говориш?

Ами.. аз не съм споменавала никъде ФМ, защото и на мен не ми беше споменато. Акушерката ми обясни за ранен скрининг, който при тях го правят само в 12 с., и е съчетание между ехографско изследване и вземане на кръв, от които ще се разбере има ли аномалии, като синдром на Даун и т.н.
Хайде де.. за кое става въпрос??  Rolling Eyes

Аз мисля, че и за двете направени в един и същи ден.

# 92
  • Варна
За БХС има ли ограничение в седмиците, в които трябва да се прави? Доки иска да го правим заедно в втората ФМ 16-18 седмица  Rolling Eyes Съветва ме да не правя ранната, че не съм била в рисковата група, но аз ще си го направя при друг специалист.

# 93
Здравейте на всички Hug стана ми интересно като прочетох че и други от вас са се окосмили по коремчетата Blush защото изобщо не ми се понрави това окосмяване,но какво да се прави ще го изтърпя.Имаме си група на космати коремчета Laughing Аз след 2 дни съм на преглед и едвам издържам искам пак да видя бебчо Heart Eyes дано всичко да е наред Praynig това е от мен за сега лека и безпроблемна бременност на всички Hug

# 94
А, на мен ми изчезна лентичката май.. някой вижда ли ми я?
Исках да си погледна кога ми се пада периода за втора ФМ, а пък тя изчезнала...  newsm78

# 95
Страхотна тема!   bouquet

Имам въпросче....някой да е забелязал новопоявило се окосмение по корема?!?!?!   hahaha smile3506

Моя корем е станал целия с един мъх  Laughing чудех се преди имала ли съм го, ако да как не съм го забелязала  Laughing Явно че е друг подарък от бебо ... Дано да опада след раждането, аз никога съм нямала преди косми по корема, дори под пъпа , както някои мои приятелки, ама сегааа по целия корем, не върви да му правя кола маска навсякъде, макар че една позната прави , май ще съм с цял бански тази година  #Crazy  Laughing  Laughing

# 96
Момичета, аз се съгласявам с вас, че 12г.с. и 3 дни е вече 12 направени + 3 дни от 13-тата, обаче... Аз отидох на БХС на 01.06., когато по лентичката си тук (която е спрямо ПРМ) съм била 11г.с. и 6 дни. Док каза, че съм точно в 12г.с., а според ехографа му изписа 12г.с. и 1 ден. По телефона предната седмица му бях казала, че съм в началото на 11г.с. и го попитах кога е най-подходящо да се видим (ама седмицата му я казах според лентичката, не според логическото мислене, при което вече съм била в 12г.с.). И как изведнъж се оказа, че на прегледа съм точно в 12г.с., като уж още предната седмица съм била?! Нещо се забатачих и не схващам... newsm78

# 97
*Teddy*  не си само ти от несхващащите  Simple Smile и аз си записах едно изследвани за 16 седмица и 2 дена , най много да се окаже че съм окъсняла , защото това изследване е за 15 или 16 седмица..

A_vagabоnd  изчезнала ти е лентичката нищо не излиза

# 98
Аз отидох на БХС на 01.06., когато по лентичката си тук (която е спрямо ПРМ) съм била 11г.с. и 6 дни. Док каза, че съм точно в 12г.с., а според ехографа му изписа 12г.с. и 1 ден.

Значи 11г.с. и 6 д. си била точно в 12 г.с. както ти е казал и док. /в края на 12 с. обаче/
Според ехографа вървиш 2 дни напред Wink
Всичко е точно, просто ти си ги смятала по друг начин.

# 99
Момичета какво ще готвите довечера?  Аз сардини на барбекю и салата от маруля и испански краставици.   Laughing

# 100
Mimci , БХС (Биохимичен скрининг)  и ФМ (Фетална морфология)  са две разлини неща ... Ти за кое говориш?

Ами.. аз не съм споменавала никъде ФМ, защото и на мен не ми беше споменато. Акушерката ми обясни за ранен скрининг, който при тях го правят само в 12 с., и е съчетание между ехографско изследване и вземане на кръв, от които ще се разбере има ли аномалии, като синдром на Даун и т.н.
Хайде де.. за кое става въпрос??  Rolling Eyes

Аз мисля, че и за двете направени в един и същи ден.

Така както си го написала става дума за БХС. Аз защо съм разбрала ,че говорим за ФМ не знам  newsm78 . За нея исках да кажа ,че представлява много подробна ехофрафия ....  Диокато БХС включва ехографски показатели ( нухална транслуценция и дължина на плода) + кръвни изследвания на хормони . Ранният БХС е 11-14 г.с ,а късният 15-20 .Кръвната проба и ехографията трябва да са от един и същи ден ....  Таня, няма да си закъсняла за късния

# 101
Теди, няма да си закъсняла за късния
Вероятно имаш предвид tani4ka111. Mr. Green
Иначе аз горе-долу се ориентирах какво ми обяснявате, ама не съвсем... Карай! Joy

П.П. Оп, ти си си оправила поста. Laughing

# 102
silvergreen Герганова ме насочи за БХС в МД, ранен или късен за нея нямало значение, та мисля да отида утре за ранен. За ФМ ме насочи към Марковс, но засега незаписват часове за август Confused

# 103
gala 2002 мен това малко ме притеснява, че почти нищо не обяснява и трябва насила да я карам да говори Confused А аз имам толкова много въпроси...

# 104
ама аз в 15 или 16 седмица трябваше да ходя на някво УЗИ за аномалии на невралната тръба , според мене е нещо различно от ФМ, ама както се оказва сега съм записала час за 16 и 2 дни , което вече ще да е 17 , май ще звъня да сменям за предната седмица се е видяло

Общи условия

Активация на акаунт