Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 25 339
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Мами, що се отнася за окосмяването и аз имам повече и то не само на корема. Ръцете също не си ги бях чистила откакто разбрах, че съм бременна, но тази сутрин вече не издържах като си ги погледнах и си ги изчистих с епилатора, но малко ме болеше. Притесних се да не би да стане нещо с бебчето, но поне засега съм добре.

Иначе аз тази седмица ще ходя на ранна ФМ в Свети Панталеймон при д-р Цанкова. На мен ми казаха между 11 и 13 седмица, а аз тогава ще бъда 12 г.с. и 1 ден.

А_Vagabond, а ти имаш ли някоя фирма, която досега ти е правила доставките от тези US & UK сайтове до БГ и която да е надеждна, че има доста мошеници? Поне досега ние с мъжа ми все не сме улучвали да фирма доставчик.

# 106
Ужасно съм разсеяна  Tired . Направо имам чувството ,че концентрацията ми коства физически усилия напоседък . Таничка и Теди да ме извинят за грешката в имената   bouquet.
Таничка , аномалиите на невралната тръба са част от ФМ . Мисля ,че няма да е фатално , ако идеш и в 17-та . Но за да ти е спокойно , смени си часа ...

# 107
  • USA
Космите също са от хормоните Twisted Evil аз вече питах док и тя каза,че ще се махнат като родим до тогава ще си имаме допълнително отопление  hahaha Поне с чарта не съм се сдобила още

# 108
gala 2002 мен това малко ме притеснява, че почти нищо не обяснява и трябва насила да я карам да говори Confused А аз имам толкова много въпроси...
Според мен ако имаш много въпроси, запиши си ги и отиваш и си ги задаваш конкретно. Свястна ми изглежда докторката, не вярвам да не ти отговори.
На мен ми отговори за всичко , което я питах. Но не се е впускала в излишни подробности.
Като цяло за Кирякова в Тукуда се говори, че е най-добра, но там няма часове с месец напред.

# 109
Привет и от мен  bouquet
Калалили радвам се че сте си изкарали хубаво на пикника, ние само минахме на бързо от там и още не бяха почнали с музиката, даже ми се стори много пръснато и не видях никой познат Blush
За чертата, аз я получих предния път към 7мия месец и изчезна някъде 2-3 месеца след като родих Whistling
Мацки като ви чета за тези изследвания вие сте повече и от доктори станали, въпреки че ми е втора бременност някак си не се стряскам и следя толкова кога ще ми правят това или онова изследване, незнам този път съм някак по-спокойна и през цялото време си повтарям че всичко ще е наред, дай боже при всички да е наред и декември да изпълним темата със здраво родени пухкави бебчета Peace

# 110
за доставките - от английските сайтове има една БГ фирма, която една моя приятелка я ползва от доста време и е много доволна. Таксата е 1 паунд на килограм. Ще я питам за точното име, т.к. и на мен тия дни ще ми трябва и ще ти пиша повече подробности. А за тези от Щатите - аз ги поръчвам на адреса на една моя приятелка и тя ми ги праща по пощата после, т.к. не всички доставят директно до БГ.
Аз преди малко си запазих час за 28 юли при др. Марков за втората ФМ.

На мен от неразположенията ми остана единствено умората. 10 стъпала не мога да кача без да се задъхам и разходките, които си правя са с много много бавно темпо. Сега разбирам бабите, които си почиват докато вървят нанякъде - и по улиците и по стълбите си почивам.

# 111
Благодаря ти, А_Vagabond! Наистина ще ти бъда много благодарна ако ми кажеш тази фирма, за да се свържем и ние с нея  Laughing

# 112
За възглавниците за бременност и кърмене - аз преди 2 години моята си я купих от Пигис хаус, но май след това не съм виждала там такива. помня, че ги бях питала и те ми я поръчаха, защото май не ги държат налични.
Аз иначе дадох кръв за БХС, малко се изненадах, защото лекарката ми каза, че кръвта се изпращала в Токуда, а аз си мислех, че само в Майчин дом има лаборатория, в която правят такова изследване. Днес съм 12 седмица и втори ден, като датата на прегледа беше специално насрочена така заради БХС-то. Знаете ли дали само по NT може да се предположи какви ще са резултатите? Мисля, че беше 1,7 (ако съм запомнила правилно, хич ме няма с тези цифри, веднага ги забравям, затова си записах Wink ). А иначе бебо расте - вече е 5,55, а преди 2 седмици беше 3,50.
И аз при предишната ми бременност ходех при Роси на йога за бременни (само че тогава имаше курс и в Йога Мандала на Княз Борис), но в доста по-късен етап, а сега се чудя дало да не се запиша в Йога Дивали. Някоя мама знае ли дали там скоро ще стартира такъв курс?

# 113
  • Beyond the Frontiers
Много ме разсмяха тези суеверия Joy

Аз съм в Павлово - метро няма, за сега. Но в центъра ако е йогата ме устройва. Така, че ако дадете адрес и препоръки  Hug  bouquet

И аз съм с космат корем, но мога да се включа в успокоенията, след раждането нещата се нормализрат.

Аз съм в 15 седмица и утре отивам на ФМ. Ха дано видим нещо, че да си сложа и аз панделка Laughing

# 114
Много пишете мо Winkичета.Аз изпратих мъжете на разходка и умирам от скука,но днес много ме приболява и предпочитам да полежа.Писна ми от тези неразположения,предният път имах толкова лека бременност.А сега само ме приболява и не мога да се отпусна,а само се тревожа.Доктора каза че е нормално защото матката се разтяга,а най-ввроятно има сраствания след първото раждане и докато се наместят нещата ще е така.

# 115
да, и на мен ми казаха, че има сраствания от предната бременност и сега е нормално да понаболява. Аз по-скоро усещам едно придърпване в областта на яйчника и тръбичката. особено се усеща нощем, като се въртя в леглото:)

# 116
Момичета, не е задължително да е същия ден ехографския преглед и вземането на проба за БХС. Може прегледа да е от предния или дори от по-предния ден

# 117
Здравейте мами!Аз съм със доста силни болки Cry Confused в корема и кръста и ходих при док.Утре ще пускам урина,че може да са бъбреци или цистит каза доктора.Да ви кажа за усещането на бебето доктора ми каза,че не е възможно и сигурно си усещам червата Rolling Eyes,пък знам ли така да се бъркам Wink.gala2002 не мога да ти пиша на лични ,защото кутията ти е пълна.Juli Ivka в сряда 8 юни ми е пъви ден от 15 г.с.

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 19:37 от mishle3

# 118
mishle3, аз казах че може и да се бъркам нещо, но защото гледах че сме с ден разлика в термините и затова.
Момичета и аз ги имам доста често тези болки и аз смятам да питам доки в четвъртък, че с този аборт миналата година ме е адски страх да не стане пак нещо. Но пък вие малко ме успокоихте като казвате, че е от сраствания при предна бременност. Ох да минават тия неразположения, че да се поуспокоя малко, че голяма параноя ме е налегнала вече.

# 119
Мили мами никой не е споделил дали има проблем с ходенето по голяма нужда но аз днес открих америка или по точно тя е открита отдавна но аз сега зацепих Rolling Eyes.... цял ден ми се ядат череши е най накрая от отлагане се израсих 5 лв/КГ  Mr. Green но след като изядох около 2 шепи и веднага заминах в тоалетната и се сетих че съм така от малка щом си хапна малко повечее черешки и ми действат разхлабващо  Mr. Green Mr. Green Laughing ако имате проблем с това пробвайте  Hug Wink

Общи условия

Активация на акаунт