Декемврийче вече шава, иска на море и плаж с мама!

• 24 587
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
здравейтееее мамииии  Hug
какво си правите???
мене вече ми е много много скучно от това лежане в къщи #Cussing out така ми се ходи на работааааа........ а то ни на работа, ни на разходка никъде.....
ама до края на седмицата ще се въртя от кълка на кълка.......... много било трудно да лежи само и да мързелува човек ейййййййй.........поне на мене не ми се отдава май май  Mr. Green
аз покрай лежането в болницата си пропуснах БХС-то, но лекаря ме посъветва да ида направо на второто  15-18 седмица, не се било виждало някакво там одебеление на вратлето , така че да не се притеснявам и да си ида за късното БХС
аз съм решила да не си купувам лятото дрехи за бременни а просто широчки рокли, поне вече всеки втори модел рокли е като за бременни  Grinning а на есен като не става вече да се голя по рокли ще му мисля Simple Smile

приятна работа на всички работещи...... да знаете че ви завиждам  Grinning

# 661
Забелязвам, че по тялото ми се появяват на места дебели черни косми и ги дебна с пинсетата.  smile3514 Това нормално ли е??? Все си мисля, че е на хормонална основа  newsm78

# 662
`KiSs , да от днес влизаш в 4-я месец - честитооо   bouquet !
А за цвета на косата, не те съветвам да правиш коренни промени и да го сменяш точно сега- рискуваш да не получиш резултата, който искаш. Отделно се ползват доста силни амонячни бои и обезцветители, което не е добре за бебо. Аз също се боядисвам, руса съм и исках по - тъмен цвят но ме спряха и доки и фризьорките!
Мерси за инфото мила Hug Ееее супер,от кога го чакам тоя 4-ти месец  Whistling
 Оффф и аз да се оплача от мноооого пъпки, не съм имала толкова и в пубертета doh малки,големи-всякакви,абе голяямо разнообразие иам при  мене  Laughing

# 663
  • Beyond the Frontiers
На мен ми харесва например това - http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls-sleepsuits/4 и това - http://www.next.co.uk/girls/newborn-girls-sleepsuits/7  , но ще изчакам с купуването докато разбера със сигурност пола.

Ау, тези са много красиви. Само трябва да изнудя някой да ми ги поръча  Embarassed

gala-2002,  в Манго има един много приличен модел ленен панталон и къс и дълъг вариант. На площад Македония от дясната страна, като се върви към руски паметник има един магазин за детски дрешки на Некст, в него има разпродажба и на приятни модели на дрехи за бременни.

Не е ли прекалено рано за купуването на бебешки дрешки?!  newsm78
Въпрос на гледна точка Peace

# 664
Ауууу, тези бебешките дрешки на Next са страаашни! Мерси много за линка - ей сега ще се заровя да си избера няколко неща. Аз бях на ръба няколко пъти да поръчам вече бодита, но добре че се спрях, че не знаем пола още, а аз само момичешки гледам. Да не се окаже после, че ще имам момченце и куп роклички или разни червени бодита.  Mr. Green

Много се радвам, че съм бременна в период, в който клиновете и туниките са на мода. Аз основно с това ходя и ми е толкова удобно - имам вече 4-5 клина и само сменям рокличките и туниките отгоре. Мисля цяло лято така да си карам.

Това с черните косми явно е нормално - и на мен ми излязоха няколко - 2-3 около пъпа, 2 до едното зърно  Sick и по бедрата още 1-2... ще се дебнем с пинсетите явно

# 665
момичета, на мен за гаденето ми казаха да пия vomitusheel - казах на доки, че вече не издържам психически и той ми предписа това, хомеопатично е и на листовката си пише че не е противопоказно при бременност. за сега (пия го от два дни) съм много добре и нямам гадене.
И аз си помагам със същото, но под формата на свещички. Капките не можаха да ми удържат повръщането, а свещичките и да искам няма как да повърна. Mr. Green И също съм на мнение, че помага. Peace

# 666
  • София
Здравейте, приемате ли нови попълнения   bouquet
Днес най-сетне се записах на ЖК и мисля, че вече мога да споделя със света: моята буболечка ще стане батко през декември  Mr. Green

# 667
Еха, вече си имаме и съветник от ЛЛЛ. Hug

# 668
Добре дошла Зелено човече май възрастовата разлика на децата ни ще е почти еднаква Wink живи и здрави  Peace

# 669
Аз купувах подаръци за едно бебче на една позната, такава еуфория...към края на лятото започвам с пълна пара.

# 670
  • Beyond the Frontiers
зелено човече (.)(.)добре дошла.

Еха, вече си имаме и съветник от ЛЛЛ. Hug

Изпревариха ме  Mr. Green

A_vagabоnd, директно ли поръчваш или ползваш посредник. Защото с посредник излиза доста по-скъпо или аз просто не съм попаднала на правилна фирма.

# 671
Ами с посредник се поръчва от сайтовете в Англия, но не излиза скъпо. Още не съм поръчала нищо, т.к. не знаем пола, но имам бая подбрани неща готови за поръчване.
Моята приятелка, която ми каза за тази фирма я ползва от близо година и каза, че досега не е имало проблеми и всичко си е пристигало точно. А за цена, то реално е почти безплатно, т.к. се плаща 1 паунд на 1 к.г. А 1 кг. бебешки дрешки са бая количество  Mr. Green
Ще ти пиша на лични коя е фирмата, че да не звучи като реклама тук  Peace

# 672
  • София
Благодаря ви за топлото посрещане, надявам се дружно да достигнем края на годината със здрави бебчета и мами!
Мисля, че проектът на БГ-МАММА и Ла Лече Лига вече беше представен в някоя от предните теми, макар да не видях да е отбелязан на първа страничка, дано не се бъркам  Embarassed

# 673
# 674
  • Beyond the Frontiers
Благодаря ви за топлото посрещане, надявам се дружно да достигнем края на годината със здрави бебчета и мами!
Мисля, че проектът на БГ-МАММА и Ла Лече Лига вече беше представен в някоя от предните теми, макар да не видях да е отбелязан на първа страничка, дано не се бъркам  Embarassed

Да, коментирахме го. Ще го сложа и в първия пост, просто ни беше раничко.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт