90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №141

• 29 493
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте днеска ми е първи воден ден объркала съм се за утре  Embarassed Embarassed Embarassed

# 706
  • София
Добро утро,

Днес въглехидрати

З: челин чай+кафе+ягоди
О: Салата домати и краставици с 2 филийки диетичен пълнозърнест хляб с ръж и парче кекс
В: Хляб с лютеница

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 12:22 от Петяя

# 707
  • София
ДУ
Днес плодов,з-ще е банан че няма друго,после ще продължа на диня и череши като купя Mr. Green

# 708
Добро утро фиданки, някои от вас сигурно още спя а аз вече съм в автобуса на дълаг път (5часа). Днес въглехидрати : з - круша о - кроасан в - филийки с лютеница

# 709
Здравейте, момичета!
Аз не пиша много редовно, но най-редовно ви чета.  Confused
Днес ми е 42-ри ден от диетата и равносметката е минус 8 кг.  Simple Smile
Мисля, че е много добре, като имате предвид, че имам доста прегрешения.  Confused
Но определено научих много от тази диета и се чувствам страхотно, никак не ми е трудно да я спазвам.
Успех на всички!
И да се отчета за днес:
з: две малки праскови, кафе, вода
о: пилешка пържолка, салата
в: не съм я измислила, но може би ще е риба.
Хляб ям само във въглехидратния, но почти всеки ден си позволявам следобедна закуска. Знам, че не е режимно, но... пак си свалям.
Мисля, че за всеки организъм е различно.
Хубав ден и много минусчета!  bouquet

# 710
ЗДРАВЕЙТЕ!

От 2 дни застой 67,2 и това е.Днес:ягоди, филийка със салата за обяд и вечеря.

Хубав ден на всички!

# 711
Охххх трудна сутрин след тежка вечер с много бира и текила Crazy Пък откачения кантар каза: -200 гр. Shocked Twisted Evil, май плюсът ще го видя с ден закъснение...
Не съм решила още какво ми се яде днес, ще дам отчет по-късно.

zveti81 и при мен е така, вечер ми е много тегаво - все гладна си лягам. Това ми е проблем от преди - цял ден не хапвах нищо и вечер като седнех.  #2gunfire.........моят съвет е да наблегнеш на салатите. Какво ти беше менюто за вчера? +900 си е доста голям + Sad

elittooo, страхотен резултат Hug

LofYou, лек път!

# 712
Здравейте, малко се поизгубих тези дни, още съм настинала, много съм изнервена, утре имам изпит, изкарах 3 нережимни дни, 2 от които въглехидратни, но днес съм пак на линия с плодов ден, успокоявам се че ще успея да сваля нужното до края - има време, надявам се само до първия воден да стана поне 58 кг за да може после да е по - лесно и да не се отчаям съвсем, а и няколко дена времето е отврат не мога да спортувам  Crossing Arms малко се позапуснах, дано тази седмица наваксам, тъкмо бях почнала да свалям и тези проблеми със здравето  Close и за капак на 17 водният ми от 8 сутринта на изпит - ще си заредя чантата с шишета вода и може би с една ябълка за всеки случай ако ми прилошее много, иначе днес колкото съм кисела:
з - малко лимон
за о и в - ще разпределя ягодки, черешки и ябълки,
лек ден и не се поддавайте на мрачното време  Hug

# 713
  • София
zveti81, аз съм така  Rolling Eyes Обяснявам си го, че много рядко спазвам закуската (а почивните дни си я пропускам на сто про  Laughing ), много късно си лягам ....Ето, снощи има закуска м/у 22- 23ч. А кантара сутринта е на минус...  Whistling Няма да ми се размине знам си....особено след днешните варива  Sick

# 714
  • София-Младост
-1,400 след плодовете и след четвърта четворка съм 60,400, стартирах от 64, висока съм 174см Simple Smile
Днес си започвам пак с 2банана, обяда мислех да е мусака с тиквички, но май към нещо омлетено вървят нещата. Кашкавал пане също ви се е приял...има време, днес и без това стартирах по-късно Simple Smile))
zveti81  и аз съм така и май не и винаги спазвам правилото на половина. Но при мен салатата винаги  е голяма и тя да ти кажа доста ме засища:) И понеже интервала м/у обяд и вечеря винаги ми е голям, обикновенно два часа преди вечерното хранене си хапвам плодче.

# 715
Здравейте днеска ми е първи воден ден объркала съм се за утре  Embarassed Embarassed Embarassed

И на мен ми е първи воден днес. : ) Бях решила, че ще карам втори плодов, но в крайна сметка реших, че диетата е достатъчно либерална и 3 водни  общо все трябва да ги издържа. Дано мине леко и при двете, успех ти желая. : )

# 716
Ала-Бала, колко са ти големи салатите  newsm78
И аз правя доста големи салати - с по 4-5 домата, за двама, не знам дали не е прекалено.

Днес съм на въглехидрати:
З: 2 банана
О: пица, бисквитки и лентичка шоколад
В: може би същото и да добавя сладолед  Laughing

# 717
  • София-Младост
Ала-Бала, колко са ти големи салатите  newsm78
И аз правя доста големи салати - с по 4-5 домата, за двама, не знам дали не е прекалено.
За мен не е Simple Smile

# 718
Здравейте! Hug днес съм въглехидраткаа Flutter
з-1 банан
о-2фил.хляб "Вита",препечени с лютеница и чубрица,кьополу,3 пекани чушки от дом.буркан,2кис краствички и 5 маслинки
в-ще е 1фил.хл. "Вита",препечена с лютеница и чубрица
Лек и минусов ден Grinning

# 719

И на мен ми е първи воден днес. : ) Бях решила, че ще карам втори плодов, но в крайна сметка реших, че диетата е достатъчно либерална и 3 водни  общо все трябва да ги издържа. Дано мине леко и при двете, успех ти желая. : )
За сега съм изпила около 2 л вода иначе не съм гладна Иначе ще издържа деня Hug Hug Hug  sport027  sport027  sport027 smile3549 smile3549 smile3549 smile3549

Общи условия

Активация на акаунт