Шоколадов сладкиш с майонеза - 2

• 83 654
  • 546
  •   1
Отговори
# 465
  • The point of no return
*helen*    bouquet Колко Оригинално!!! Как постигна формата на сърце, предполгам с такава форма за кекс е печен  Thinking

# 466
момичета, отчаяна нужда от помощ. Аз и цялото ми семейство обожаваме фъч, а никъде не намирам рецепта, която да отговаря на това, което очаквам. А именно - да не е сух като кекс, а повече да бие на халва, такъв, с плътна консистенция. Но и течен да не става, че най-вкусният който направих, вярно, страшен, но пък го ядохме с лъжици  Joy

# 467
Здравейте Simple Smile

отдавна ви чета, най-накрая се престраших и аз да пиша Simple Smile Обичам да си правя експерименти в кухнята, обичам много и да готвя. Направих сладкиша с майонеза за 14 февруари в този вариант, за подарък на мъжа ми.

Красота  Heart Eyes

# 468
  • Някъде на път....

...............
Искам да кажа, че рецептат на Сладка хапка се "върти" из нета от 2010г. и за мен тя си е "оригиналната". А тези от сайта са я изплагиатствали, поне според мен. 
Peace

# 469
Аз пък прибавих към блата и една чаша орехи.Отгоре залях с готов течен шоколад.
Стана прекрасен сладкиш!

# 470
monii, не стана ли прекалено сладичко с течния шоколад и тежичко с орехите  Embarassed? Или може би така стига за по-дълго, защото се хапва по по-малко  Laughing ?

# 471
  • Бургас
Сладкишът е най-често правения в нашето семейство! Вече го правя като мафини - точно 12 бр. Когато имам захаросани портокалови корички слагам около 1/2 ч.ч. в сместа. Вярно - сладко е, но ние така го обичаме  Grinning Още веднъж благодаря на Сладка хапка за рецептата!   bouquet

# 472
  • София/Горна Оряховица
А моите мъфини излязоха 30  Shocked . Шест дена усилено ядене на мъфини падна  hahaha .

# 473
  • Бургас
Може би зависи от това колко се пълнят! Разпределям цялата смес, че не ми се играе с второ печене. Почти до горе пълня формичките и при изпичане стават с прекрасни "шапчици", които покривам с шоколада. Когато не слагам портокалови корички, пъхам по едно квадратче шоколад - по заръка на дъщеря ми Simple Smile

# 474
monii, не стана ли прекалено сладичко с течния шоколад и тежичко с орехите  Embarassed? Или може би така стига за по-дълго, защото се хапва по по-малко  Laughing ?
Ами, на нас ни хареса много! Според мен не стана тежко и факта ,че го изядохме за отрицателно време, приемам за успешен вариант на оригиналния сладкиш!

# 475
Поредното ми "творение".Този път добавих малко стафиди в тестото и аромат ром + ванилия.Натурален шоколад за заливка,вишнички от домашно сладко за декорация.Мнооого се хареса! : )

# 476
оооо, прекрасно изглежда!

# 477
От мен тези мъфини които бяха изядени за секунда.

# 478
Ако го направя днес като мъфини, утре дали ще са хубави? Как да ги съхранявам?

# 479
Ако го направя днес като мъфини, утре дали ще са хубави? Как да ги съхранявам?
Нищо им няма.Аз им слагам домакинско фолио ако нямат украса отгоре.

Общи условия

Активация на акаунт