Шоколадов сладкиш с майонеза - 2

• 83 904
  • 546
  •   1
Отговори
# 60
Сладкиша е фантастичен! Вече го правих няколко пъти, последния добавих към сместа парченца шоколад.

# 61
  • Сливен
здравейте
и преди съм правила сладкиша,но този път стана чудесен
правих го с крема на лабрекс,но тъй като в магазина имаше само една кофичка заквасена сметана от 200 грама,взех и течна на хопла,стана супер крема,предния път го правих само със заквасена ,но ми стана доста стегнат крема

# 62
Сладкиша е страхотен мммммммм ще си го правим често вкъщи  Hug

# 63
Момичета, нямаше ме известно време  сега виждам, че има нови отзиви. Много се радвам, че се е получил! да ви е сладко.  bouquet

# 64
Аз попаднах на темата случайно Simple Smile Тази седмица родителите ми дойдоха на гости и използвах случая да се представя...Направих го с крема на Лабрекс PeaceОбрах всички точки. Благодаря за споделената рецепта! Hug

# 65
Извинявам се за глупавия въпрос, но крема на Лабрекс се поставя между разрязания на две блат ли? Утре мисля да го направя и ще докладвам за резултата Laughing

# 66
Извинявам се за глупавия въпрос, но крема на Лабрекс се поставя между разрязания на две блат ли? Утре мисля да го направя и ще докладвам за резултата Laughing

sugar_baby , както искаш, може на две да разрежеш, може отгоре да го сложиш, но само за отгоре ще е много. Обаче е вкусен и може да се хапне с лъжичка. Grinning Ето ТУК можеш да погледнеш варианти. Peace

# 67
Направих го Party Като изключим факта, че леко ми загоря отдолу и беше готов за 15 мин, се получи супер! Съжалявам само, че не успях да намеря заквасена сметана и отложих крема за следващия път, защото според мен с крем между двата блата ще е много по-вкусен. Но пък детето толкова го хареса и изяде две парчета Crazy Благодаря ти Лабрекс, сейвнах си нещата:) Благодарности и на сладка_хапка за споделената прекрасна и най-важното супер бърза рецепта Simple Smile

# 68
Eто и аз една снимка да покажа.Правя сладкиша от доста време,обрах сума ти овации-страхотна рецепта.Този е с крема на Лабрекс-имах само 200гр сметана и добавих толкова кисело мляко,стана перфектен крем:

# 69
И във вкъщи е вече любим, сина ми го обожава Laughing Преди няколко дни го правих с крема на Лабрекс и потвърждавам, че така е още по-вкусен! Обаче искам да попитам след като разрежете блата на две половини, как изобщо успявате да повдигнете горния, за да намажете с крема? При мен просто се начупи в ръцете ми и така слагах крема...

# 70
И при мен се опита да се начупи,но успях да предотвратя по-големи бели.Много е крехко сладкишчето и трябва да се внимава Peace

# 71
можеш след срязването да повдигнеш горния блат с голяма чиния или поднос, даже и с тънка дъска за рязане (от ония пластмасовите) става - леко го плъзгаш отдолу и так го повдигах целия. Слагаш крем и пак по същия начин внимателно връщаш пак блата.

# 72
  • София
Тъкмо го направих за пореден път   bouquet

# 73
  • Пловдив
Имам идея да го превърна в малки тортички (или пастички, както повече ви харесва Mr. Green ).
Трябват ми поне осемнадесет броя. Simple Smile
Мисля си да го изпека в правоъгълна тава, но не знам една доза от тестото за каква тавичка ще е подходящо. Някой да има опит?
Пълнежа и украсата съм ги измислила. Ще се радвам на всякакви идеи за самия блат! Simple Smile

# 74
Сладкиша се пече. Сигурна съм че ще се получи, просто изглежда страхотно.
Имам въпрос - имам течен шоколад финети, дали ще стане глазурата с него? Ако някой е правил с течен, да сподели. Трябва ли маслото да е по малко?

Общи условия

Активация на акаунт