И аз от кога се каняда побутна тук,но все нямам време.
Да не викам дявола,но на нас засега ни се разминава без болести това лято,но пък тръшкания и скорпионски инати,за които Синческа е писала-колкото щеш!И нашта кака не е била такава,а Вики....просто нямам думи.вчера целия квартал ни чу като я оставих да се тръшка на площадката 15тина минути!Но не и минават инатите .Яд ме е само като се появи някоя непозната баба и почне;"Ой,на баба,що го оставяш така да плаче горкото,бе момиче!"Опитвам се държа тактично,но кога ли ще ми падне пердето???
А от последните кътници,които ни мъчат вече от неизвестен брой месеци,направо ми е писнало!Боли я Вики очевидно-не яде,пъха си ръцете в устата,а нощем е кошмар-мята се постоянно и плаче на сън с ръка в устата.Давам Нурофен понякога,за да поспим и двете,защото след 4-5 ставания няколко поредни нощи не се издържа!
Стеле-браво за волята ти!Ще се повторя със сигурност,но наистина ти се възхищавам!
Синческа,Нея,Лили и другите морски мами може ли да споделят как е с ноемврийче на тази възраст на плажа?Аз се притеснявам,че ако идем на море ще я загубя-вечно е в движение и с малко неща и се задържа вниманието.С какви "атракции" се забавлявате на плажа?
И накрая да помоля за сверка относно нещо,което забелязах,че Вики е научила напоследък.Вече няколко пъти установих,че безпогрешно разпознава нашата кола,когато е паркирана пред блока
А как безотговорно се катери навсякъде
Айде ударих едно рамо да приключим темата преди Коледа
Лек и усмихнат ден на всички,аз отивам да си харча майчинството,което току що видях,че са ми превели

Изкарва едни малки червейчета, става, взима гърнето и ми го дава. Айде изхвърляме, мием, пак сядаме, акаме и пак и пак и пак. Луда работа. Нещо ударихме на камък с тея памперси. Но твърдо съм решила, че вече ще носим памперси само като спим. Достатъчно й се запари дупето за година и половина, стига вече.
Голямо мазане става.
.

, а като реши че някъде иска да отиде, просто отива, въобще не й пука че е сама.... А ако й трябва нещо което не достига, идва хваща те за ръката и те дърпа докато не си постигне нейното.... Дано и за по-конструктивни неща бъде така упорита 

Преди малко заспа в мен и я преместих в леглото