Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 504
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
  • София
хахахах Нея разсмя ме твоят мъж... и моят е против форумите по принцип, но като му потрябва нещо един от първите резултати е в БГ мама  Laughing

Весс, хвърлям по едно око но нещо не остава време, а и да си призная честно в момента съм предимно във форума на Ларедут, нали почнаха намаленията  Laughing
иначе вече сме в Сливен, утре е голямото събитие, да видим как ще се представим като кумове  Mr. Green

Ели, мъжа ти в кой форум пише?

целувки от мен

# 181
Ооо, Елвирка не съм разбрала, че ще кумувате  Simple Smile  Спомних си когато ние кумувахме на най-добрите си приятели от Ямбол през 2007 г. Голямо вълнение беше за мен, дори за собствената си сватба след това не се вълнувах толкова.

Весела сватба с много танци и  ... !
Събора днес е на Опел форума в Калояново  Simple Smile

# 182
Да почерпя за Рождения ми ден най-накрая и аз се добрах за повече време на компа ..
.
Карам последното 30 Simple Smile и ми е много странно кога минаха годините  newsm78
Благодаря за пожеланията и тук и във фейса  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ние ходихме до Южния парк днес заради рок- купона  Simple Smile
Много приятно си изкарахме  Peace
Тони много се кефеше на музиката все едно е роден рокаджия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще кача утре видео от там, че сега ми е многоо уморено  Peace

Лека вечер и отново БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

p.s. Ако има Луди по форумите и сайтовете за запознанства, ние у нас сме от тях  Joy Joy Joy
Все пак така се запознахме, а и на тази възраст  Wink не ни прилича да си сменяме имиджа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 183
  • Варна
В процес на отказване на нощното сукане сме  Confused Баба е при Ева, а мама е в съседната стая и слуша как 2те се успокояват, когато Ева се събуди  Confused Засега се събуди 1 път и сравнително бързо заспаха, за около минута. Но стоях на вратата и малко остана да вляза при тях, да си я гушна и да си я успокоя  Confused Дано да издържим и 3те лесно тази нощ  Confused
Иначе днес баба много бързо си приспа внучето следобяд. Разказвала й е приказката за Червената шапчица и за около 5минути Ева заспа. Има голям успех със следобедното заспиване, дано така да стане и с нощното  Confused

# 184
Здравейте мили мами.

Много съжалявам,че не пиШа по често,но не ми остава много време.

В сряда най после летим zа БГ.ТрябваШе оЩе на 29.06 да сме там,ама и тука пусти  и документи неуредени... Имах малко проблеми и нерви и билетите ни иzгоряха zа самолета,ама нейсе.....Да сме живи и zдрави е по важно.

Децата растат ли растат.И ний на колата викаме тати  Joy И пътя поzнават там където сме ходили няколко пъти.
  Гърнето ´>пълен провал Sick И zа секунда не сядат вече.Как Ще се учим хич не ми е ясно....
  Ядене> и ний сме на беzраzборно хранене  Embarassed и предимно мляко.Понякога ядат манджа,понякога не.Харесват филика с масло или каШкавал и солети.Плодове яде само рая и пресни zеленчуци.София да не се иzцапа не Ще и да опита. newsm78 Голяма чистница се иzвъди бре,бре.Да не се накапе или иzцапа.

Вес не спирай да пиШеШ моля,аz най редовно чета  Wink
   Яни и ний така сме с гуШкането и ревноста.Много се караме zа мама  Wink Grinning
   Нея оЩе не съм пристигнала,та zатова не съм се обадила  Wink Подвиzавам се оЩе у Швабско...

Ето малко пресни снимки и от нас       
               http://elist.snimka.bg/children/opoznavame-prirodata-iuni-2011.604165     

# 185
  • София
Здравейте. Не съм се включвала, но все сме болни! Confused
И аз здраво се разболях и кашлям като магарица!
Нямам и време. Болна не болна вчера и днес съм сваляла тапети! Егати.............................на едната стая бяха 6 тапета един в/у друг на другата 4+латекс и някаква мазилка! А в хола, кухнята и коридора...не знма какво ме чака! #Cussing out

Като пребито куче съм. Отделно тези хора ( предните собственици)  меко казано супер мизерници. Толкова компромиси им направихме два месеца ги чакаме да се изнесат и оставили погром след себе си! #2gunfire

Чистих гащи, мухлясали кърпи и хавлии, лайна имаше в Тоалетата, Sick( поръщала съм)  Искали да си вземат мивката и не могли да я извадят изкъртили едната стена на кухнята! Взели си кух. щкафове ( ние не ги искахме че мн мизерни) ама къртили оставили разни дървени парчетии! Бутилки от какво ли не! Абе.............. ooooh! Tired
А колко работа ни чака...леелллеееее и ПАРИИИИИИИИИИИИИИИИ да даваме ( ако ги имахме)  Cry! Ама то всичко е за смяна, даже вратите! Две от вратите избушени с юмрук!
Направо ми се плаче.

Та в този ред на мисли;
Споделете с какво да се отопляваме!!! Чудим се м/у климатици или подово. И кое в по евтино и същевременно по топло? Ако някой има подово, ще се радвам за подробности. Майстори, средства, дали може ние нещо да си направим и тн

ОБИЧАМЕ ВИ МНОГОООО!

Стейси: Миличка Монито ще свикне! Ади не е свикнала, но тя все е болна...Бързо оздравяване на мъжлето и мн. целувки от нас.
Норка: Искаме снимки от сватбата! Heart Eyes
Миа и Стеле! Heart Eyes
Елистче: Твоите кукли са големи бонбони! Heart Eyes
Нелка: Дано бързичко свикне Евичкаа без кърмене и сладко гушене! Само като си ви представя и ми става мноогооо мило!
Светле: Лелелел Тони как се радва на доматитеее! JoyГледах го във фейса!
Лулу: Малката как е? Я драсни някой ред! За Крумито...тя съ Joyвсем се загуби. Добре че имаме телефони!
Веееессс: Не спирай да пишееее! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И да се извиня че съм пропуснала да честитя поводите на всички вас!  Heart Eyes

Гледам уж в Ларедут ама...нещо...като нищо! Crazy Не виждам яке ( зимно) за 24 месеца! newsm78
Дайте линк на пазаруващите!
ДОСВИДАНИЯ...Гууд Бай, и тн!  bouquet

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 21:14 от Kиkи

# 186
Кики леле ужас. То верно по добре ново строителство, че поне няма да разбиваш и да чистиш мизерии преди да си го направиш.

Ние се утопляваме с климатик ( и изстудяваме) При изстудяването ефекта е по-добър. Което за моето Мите е прекрасно (нали ми е студенолюбив) Тези дни са ни рай. Само днес да не валеше така. Иначе за климатика какво да кажа. Ами като падне под нулата и замръзва и забравяме за него и си трябва и друг вид отопление. Ама нашия климатик е евтин. По скъпите (инверторни) не са толкова добри при изстудяването). Абе хубаво си е климатика да го има поне в една стая като стане много жега.

А за подово отопление трябва да си на плочки.

Момичета да ви се похваля вече си имаме кола. Део Матис. АМа количката не влиза в багажника и затова вчера си взехме от джъмбо нова количка. От тези техните евтините. Оранжева е защото оранжевата беше на промоция и с 10 лв по-евтина от другите цветове. Митко и се радва и най-много се радва, че може да си я бута като количка за кукли Simple Smile
Иначе бяхме днес по люлинско. От блока на свеки към пазара до пъравата спирка има един много кофти асвалт дето му раздруса тяфорицата на синчето направо. Иначе тук по Овчата купел имаме повече дупки в асвалта ама поне не е такова друсане като на този асвалт.

# 187
Добрууу ютрооуу Hug Бошкееее събуждам си и какво да видя мъгла..МЪГЛА..ужасен ужасон..егасимус и егасимуса и лятото начииии. #Cussing out

Хайде и аз скоро не съм поднасяла закуската,та моля на кифетуууу. Grinning

Кике и тук да ти драсна моя мъж уж като по разбиращ каза с климатик е по-добре.В този ред на мисли Синапова зависи от класа на климатика,дали ще замръзне или не.Затова човек като купува климатик трябва да помисли за какво му трябва само за хлад през лятото или да го топли през зимата.Аз имам една френдка те са с подово,обаче си пускаха и парното зимата.А близнаците дето гледах бяха на климатици и само с тях си се отопляваха и зима и лете.
Ей Кикс скорошно оздравяване и цунки на Адито. Hug Heart Eyes

Синапова честита ви кола,със здраве да си я карате. travel

Елистче прекрасни са принцеските,много са пораснали и муцунките им вече не са бебешки.Прекрасни са,и снимките също.

Е имах още да пиша но ви оставям,малчо се събуди и ме зове за сутрешен тоалет. hahaha Гледам и мъглата се пораздига дано днес вече става за по дълги разходки.
Хубав ден и прекрасна нова седмица ви желая. Hug Heart Eyes

# 188
  • Варна
Добро утро мами  Hug
Наистина ужасно време. А уж е юли месец  Crossing Arms
Ех, Кло, каква торта, мммммммммммм  Hug
Норче, завърнахте ли се? Аз също не знаех, че ще ставате кръстници. Супер. Ние като ставахме кръстници ни беше страшно хубаво и много забавно  Mr. Green
Веееееессссссссс, къде се изгуби???????????
Синапова, честита ви кола. Това което ти е казала Миа за климатиците е вярно. Ако е хубав климатика, няма проблеми през зимата. Ние сме с Дайкин отдавна, незнам точно, май някъде 5години, досега никога не е замръзвал зимата. И на -20градуса си работи. Лошото е като спре тока, тогава не работи  Mr. Green Даже последната зима нали уж бяга говорили за големи студове и че ще пада тока често, бяхме се запасили с дърва за  камината, но не се наложи  Mr. Green
Иначе незнам кое е по-добре, климатик или подово. Но съм чувала, че подовото много ток харчи. Сега в къщата правим котел с парно, но този вариант не е добър за апартамент. Сякаш за апартамент най-добре е климатик, ама да е качествен.
Елист, чакаме обаждане  Mr. Green

# 189
  • София
Ха привет мами!

Най-накрая малко повечко да имам да прочета  Laughing

Тези дни - всеки ден имаме успех с гърнето - поне по 1 попадение дневно, главно голямото...Още не съм купила от онези прословути гащи и затова тотално не съм махнала памперса, но и това ще стане.

Оставям ви, по-късно ще мина пак, че ми е притеснено, че секциото на моята приятелка е в момента  Simple Smile

# 190
  • София
Хайде по едно парче торта по случай раждането на едно прекрасно момченце днес:

И пак да се похваля - отново успех с гърнето...дали пък не взе, че схвана човека  newsm78

# 191
  • София
Привет и от нас.
За щастие дребния вече е добре. откриха ни "Ешерихия коли", ама не от тази къде дават по новините. За щастие вече всичко е зад гърба ни. Да се похваля, от събота сме в новия апартаменти не мога да му се нарадвам. Толкова хубаво ни е станало.

Кло ЧРД да си жива и здрава и много обичана майка и съпруга.

Норче дай да видим някоя снимка от кумуването.

Кики
ами какво да ти кажа. При нас мъжа ми ходи да оправя апартамента. Като махна мокета в хола и плъзнаха бълхи. Избуши го от всякъде и сменихме абсолютно всичко. Врати, дограма абе всичко. Иначе стените и таваните си ги прави сам, нали това му е работата. Много съм доволна. Кухнята, гардероба(четирикрилен) и шкафчето за обувки със закачалката ни ги прави един майстор. Много съм доволна и не взима скъпо, работи с качествени материали. Нашата кухня е голяма и ни излезе 1400лв., а другите неща 1300.
Ако нещо те заинтересува обади се. Относно отоплението. Ние ще сме с климатици "Мицубиши" за двете стай струва общо 5000, ама няма как на това ще разчитаме и за топло и студено.

Айде хубав ден от мен

# 192
Бая честито за апартамента.

А за нашия климатик той е много евтин струваше 300 лева на промоция в Метро. И даже ни изненада като се оказа, че можел и да топли. А хубавите скъпи климатици би трябвало да се справят добре.

# 193
  • Варна
Добро утро  Simple Smile

# 194
  • София
Добър ви ден!

повеселихме се, попразнувахме и днес пак сме в познатото ежедневие, с допълнение че снощи Пламена имаше Т , и днес реших да я оставя вкъщи пък да видим. За сега е кукуряк, е има едни гадни сополи и дано само с тях се разминем.

Сватбата беше много весела, танцувахме много и сега сме с мускулна треска в кълките  Laughing Снимки, ще чакаме официалните снимки от фотографа и ще постна тогава.

за климатиците - инвенторните са доста по-скъпи но не замръзват. Ние само с тях се отопляваме, но честно казано ако имам възможност за парно бих предпочела него  Naughty
Кики, егати ядосах се като прочетох какво са ви оставили предните собственици.
Тези хора нямат съвест.... и дано някога им се върне.... на теб ти желая здрави нерви и запретвай ръкави да го пооправите малко колкото да става за живеене, а пък лека по-лека ще го ремонтирате целия.
Бая,  ooooh! замръзнах като прочетох за ешерията коли, добре че е от не опасния щам. то вярно че всеки си я носи тази бактерия, важното е да е от правилния щам.

преди обяд и ние имахме попадение, пък и не иска да става от гърнето, само се надигне да погледне там ли е работата хихихихих
но с бибата сме закъсвация #2gunfire, в момента който легне и се протяга да я търси защото знае че стои до възглавницата и вика "биби". как ще се справим незнам..... отрязах върха, но тя пак й се кефи  Crossing Arms
хъммм май това беше, 
до скоро

Общи условия

Активация на акаунт