Ние се завърнахме от 10-дневна почивка и сега бавно навлизам в час, не успях много подробно да ви прочета, добре че не сте писали толкова много
Починахме си екстра, първите дни разбира се претърпях голяма мъка и разочарование в Разлог, ... да тръпнеш 5 месеца в очакване, да накараш майка си да пропътува 500км за да ти преспива детето докато ти си на концерт, и баш това дето го чакаш да не се случи...еми поревах си от яд, ама какво да се прави... (дано някой тук ме разбира, де)

Иначе за първи път бяхме на море в Гърция и ми хареса, но не съм твърдо за него, както правят доста, на мен си ми е мъчно за нашето море и сега мрънкам и там да ходим, но да видим дали ще ме огрее... Бобчо не искаше да излиза от водата, баща му често беше за риба и отсъстваше от плаж, а майка му беше в цикъл.... та не можа много да си поплува детето
Засега толкоз, че още багажа ми е пльоснат по средата на стаята и трябва да се разшетвам. ХУбав ден на всички!

П.П. Честито на всички с поводи и придобивки, които съм пропуснала!

Верно има още 10-тина дена, ама почнах да се притеснявам.
. Ще ходим уж на море от 16ти, отказахме се от запазеното в Поморие и сега сме наникъде, а време няма. Дори не знам къде ми се ходи, само да е на морето. Чудя се между Китен, Созопол, Несебър или пък Равда
Даже след срещата на Усоето ми вика "приятно съм изненадан, че всички са нормални"

Ей сто хиляди пъти и обяснявам че бяга от гърнето,от WCто ,като се изпишка в гащите(само два пъти е било) и си седи като непукист и ми сочи че има локва на паркета.
Голяма скица си 

Мдаа кога ли този Рошко ще започне да му дразни акото и да дава сигнал..уф сложа работа е това с махане на памперс.
Онзи ден се качвам с Инчето в трамвая за една спирка, трамвая празен, слагам я на седалката срещу мен за един миг, защото ми звънна телефона. Е веднага се намеси едно бабе с почти заповеден тон, да съм я вземела в ръце, че щяла да падне...ядосах се жестоко и през зъби й обясних чия работа е това