Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 479
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Добър ви вечер  Simple Smile!

Писихриси честита книжка!!! Безаварийно да си я ползваш Grinning!

Кики средна работа е с яслата. Плаче всеки ден, но по-малко отколкото очаквахме, но пък отказва да яде. Добре че баща й може да я взима рано към 16:30 и я водим закусила, че там нищичко не хапва (в къщи после изпуква по 2 бурканчета на 1 дъх)... Иначе на мен си ми е гадно като я оставяме сутрин, сърцето все едно с нож ми режат,  но явно аз по-бавно ще се адаптирам  Grinning.

Норче много ви е натоварена програмата бре  Grinning! Приятно изкарване ви пожелавам, да се забавлявате много пък за ремонт винаги има време  Simple Smile.

# 61
  • София
Привет и от мен, мами.

Маргооо - дано бързичко свикне Евата! А ти още по-бързо...мъчно ми стана като прочетох  Sad

Елвирке - супер уикенди се заформят! Хубаво да си изкарате!

Кики - бързо да се оправя милата Адинка и дано не я сърби. Гледах преди малко рекламата на Фенистил гел - точно против сърбежи е, но не съм сигурна, че ще помогне като е от такъв характер.

Днес бяхме на консултация и й биха последната ваксина. Още с влизането нададе вой - такова чудо ужас  Shocked Другия месец за последно пневмококовата и край вече, че аман!
Предлагам да сравним колко са били децата на последната и предпоследната консултация като килца и см, тъман да размърдаме малко темата...Инчето беше 10 100 февруари, 4 месеца по-късно е 11 500  Thinking, висока е 79 см, февруари е била 75 см.

От няколко дена се занимавам с избор на мебели, тъй като е крайно време да се дообзаведем. Днес харесах едно гардеробче за Ина и утре ще ходим да го поръчваме, само дано има същия като нашия цвят. Вече е спешно да й вземем гардероб, защото освен скрина, който е препълнен, вече заема доооста голяма част от нашия гардероб /по-точно от частта на баща й  Laughing/.

Това е от нас...лека нощ

# 62
  • Варна
Да се отчетем и ние  Mr. Green
На 1година и 6месеца - 11,300кг и 87см

# 63
Добро утроооо,поспаланки!
Аз като никога съм станала преди час,а мойте хубавици още спят и затова реших да ви почерпя по едно специално рано-рано

Да  дам и отчет за наште мерки и теглилки на 1г,и 6мес,Вики е-10,200кг,82см(за см. не съм много сигурна,че тя ревеше много,но ще я измеря на метъра вкъщи и ще се коригирам ако съм с грешка)
Айде много слънчев ден на всички желая,без бури и валежи,че ми омръзна вече от тях.Икам само слънцееее!

# 64
Здравейте момичета,  Grinning
как сте?

Писи хриси, честита книжка!И аз я изкарах( и то от раз, още не мога да повярвам), вчера бях на Бчк и ще ходя тези дни да си подам документите вече.

Кики, гледам болни сте били.Надявам се всичко вече да е наред,  много гуш от нас Heart Eyes

Ние сме общо взето добре.Като е хубаво времето хич не се прибираме и е много гот. Simple SmileТамън взех да свиквам със седенето вкъщи и ще трябва да се връщам на работа. ooooh!В последно време толкова занимавки си намерих, че не виждам кога точно и на работа ще ходя... Joy
В събота гледахме Поредния ергенски запой - е няма такъв смях Grinning, а после минахме и през Строежа - там не бях ходила с години и нещо не се чувствах на място. Rolling Eyes
Та така, сега пък оборудвам децата за плаж, че юли месец трее и на море да се ходи SunglassesМалей, как ми се ходи не е истина.....Миналата седмица ходихме със сестра ми до Кавала и там топнахме поне крачетата. Simple Smile

# 65
  • Сливен
Писихриси, честита книжка и безпроблемно шофиране!
И аз се опитвам да пия кафе, но вече не знам къде да си оставя чашата - преди малко докато готвя и се обръщам - госпожицата взела с лъжичката кафе и а-ха да пие, казах й да я остави и естествено ми се разсърди - навежда главата , въздъхва дълбоко и почва тихо да плаче, като постепенно звука се увеличава- какво да го правя този човек, гушкаме се и до следващия път.
Пресни мерки от тази сутрин - 9,200 кг, 80 или 81 см.
Хрисси, честита книжка и на теб!

# 66
Добро утро!!
Писихриси Честито   bouquet  bouquet  bouquet
За ваксината вече я сложихме вчера Peace Егати тъпотията... Детето беше умърушено и църкащо цял ден, Заспа в един магазин в 16,30 часа за 1 час... А нощес в 0 часа си легна  ooooh! Сега стана и кръкът му е подут въпреки компреса  ooooh! Поне нямаме температура за сега  Peace
Добре че е последната ваксина от серията  Peace

Лек ден на всички от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
  • София
Добро утро.

Споделям - Егати и  готиното -  http://grabo.bg/sofia/na-liatna-detska-gradina-prez-liatoto-s-do-65-otstapka-0thfhw

Трябва да го запомня за другото лято, когато ще сме на 2,5 г. (живот и здраве), и ако и тогава има такива прИмоции, де.

# 68
  • София
добро утро и от мен,

като чета за реакции от ваксините се плаша направо... дано бързо им минава на децата. Пламена не получи странична реакция слава богу.

Хрисито, Писихриси честита ви книжка! Само леко и безаварийно шофиране и няма да се давате на мъжете ви, че те ей сега ще започнат да ви юркат все вие да карате вечер за да могат те да си пийват  #2gunfire.

Хриси, и аз така чух за Поредния ергенски запой, а уж продълженията не са толкова смешни. Нямам търпение да ходя да го гледам въпреки че кога ли ще е.... май ще се сваля от замундата  Sick

Кики, как сте ? драсни някой ред...

за мерки и теглилки срам не срам не помня колко е била.... тия дни ще ходя да инспектирам ремонтните дейности и ако се присетя ще проверя. Върти ми се в главата нещо 10,800 и 79-80 см, ама може и да се бъркам. Но то ние ходихме на 1г. и 3-4 мес, че просрочихме тази визита на 13 мес. , абе въобще..... вече не се втелясвам с тия мерки и теглилки. Очевадно расте, цяла ракла с дрехи съм напълнила  ooooh!

Весс, после да кажеш хубав ли е гардероба - цяло обзавеждане ли поръчвате или само него? че и нас това ни чака като посъберем някой лев де, първоначално на Пламена в стаята ще има само нейното креватче и купищата играчки  Laughing

лек ден от мен!

Джей Ар - верно е готина офертата....

# 69
Писихриси честита книжка. Леко меко и безаварийно шофиране.

Кики Как е Ади? Оправя ли се?

Момичета да ви кажа да се посмеете. В неделя бяхме на гости на свекъра и свекървата. Сестрата на мъжа ми спеше и те вкараха Митко в стаята и да я събуди. Митко я подръпна от тук от там ама тя не мръдна. Тогава той дойде до мен и вика "Не работи" и ме води да и сменя батериите.

# 70
  • София
Привет и от мен.

Норче - на Инчето стаята наподобява описаната от теб  Laughing - само легло, скрин и купища играчки и приспособления....какво повече му трябва на човека. В тази връзка - само за гардеробче гледаме...много ми се иска и един пуф да й вземем, но ще е по-нататък. Сега съм пуснала запитвания на 2-3 места за оферти, ще кажа после къде е най-голяма далавера  Simple Smile
От няколко дена се каня да те питам - при кой мамолог беше ходила в ТК, защото вече задължително трябва да отида на профилактичен преглед.

Днес пък бяхме на кожен в Токуда и Инчето май ще се окаже с АД. Ще я наблюдавам 1 седмица, да не е реакция от ваксината и ако не мине кофти  Tired Иначе крачето е подуто, но температура няма, дори бих казала, че е много по-кротка и добра от вчера....дали го има този страничен ефект  Laughing

Хайде чао, мами

# 71
  • София
пак привет,

Весс,   bouquet ще чакам отзиви за мебелировката. А какво е пуф?  newsm78

На Инчето какви са й симптомите? Егати модерната болест ама и на "дърти"години АД  #Crazy При кой бяхте в Токуда, има една докторка там Люси Спасова, много я хвалят.

Иначе в ТК мамолога е Гемеджиев - висок, снажен, младолик  Laughing, хаххахах, ще ти дам телефон на лични, че от 01,06 вече ще преглежда в някакъв мед.център срещу Била на България, че в ТК вече не можеш да си посочиш кой точно специалист да те прегледа, който бил на смяна той. Поне така ми обясни при последния преглед  #2gunfire

лека вечер, отивам да си търся обувки за моите сватбарски истории....

# 72
  • София
Елвирке - бяхме при един невероятно симпатичен доктор 80-ти набор  Shocked, но със сума ти награди и научни степени. Страхотно отзивчив и любознателен. Казва се д-р Дърленски. Симптомите са - релефен червен обрив по бузките, който е от днес. Принципно бяхме по друг повод, но той само като я видя и отсече. Иначе бузите са и много, ама много сухи, от около месец често има мъничко обриви по бузите, но го отдавах на смяната на крема. Сега ще наблюдавам няколко дена и ще ходим пак.

Пуф е едно такова меко кресло - барбарон за сядане  Laughing

За телефона на д-ра - благодаря предварително   bouquet Heart Eyes

# 73
Ехооо,мараба!  Mr. Green
Мале,малеееееее аз не съм писала от цяла вечност!Егати и мързела дет съм  hahaha
Сигурно много съм изтървала,ама и време нямам да наваксвам. Mr. Green
Гледам да сме все навън с Анджито,вече и плажа сефтосахме,но за съжаление само веднъж,че времето тия дни хич не ми вдъхва доверие. Crossing Arms
Та така,нищо ново под слънцето.
Мернах болнички-да оздравяват   bouquet
Хайде останете си със здраве,ние отиваме да мерим улиците  Hug

# 74
Здравейте и от мен! Аз отново не мога много да се включвам. Гого пак нещо е кисел и е започнал яко да ме хапе и драска  и то само мен което ме влудява а днес вобще не спа. Доста време бяхме със сополи, беше малко понастинал но вече е по-добре.
Жалко че не се състоя срещата, но щом се пооправи времето дано се видим.
На взелите книжка Честито, да си карате с кеф, без нерви и проблеми.
Кики дано сте вече добре!
Забравих какво и на кого щях да пиша!
Веси успех с покупката за детската, ние пък си търсим легълце, Гого в кошарата го слагаме след като е заспал и като стане много се сърди че не може да излезе, опитва се да прескочи така че ще вземем нещо като за по-голямо дете или поне без решетка.
Марго направо си представих как рева пред яслата, аз между другото също като малка не съм ядяла в яслата и са ме наказвали.

Утре мисля да ходим към  Борисовата за разнообразие че нещо ми се е стегнала душата, Ели, Веси и вобще който не порабтва по цял ден хайде да ни правите компания.

Общи условия

Активация на акаунт