Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 482
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамчета,

Писихриси:Честита книжка , сега и една кола да та ти подари мъжо  Mr. Green
Аз и аз все се каня, ам като нямам хич мерак , как да се наканя  Thinking

Весс:
НА Алекс започнаха обривите по бузите , след първите ваксини, и понеже бяха на често беше все изринат. Аз по снимките му чак след време се светнах ,че обрива се обостря  до седмица след ваксиниране и го държи по 2-3 седмици. Сега се изрива много рядко ,но няма и ваксини . А и  от ябълка също се изрива  и затова му давам много рядко  Shocked Наблюдавай й сгънките на коленете и лактите , под гушата. Бях го докарала до сълзене на сгънката на едното му коляно ,педито ми вика ,че подсечено  и аз мажа ли мажа с крем против подсичане ... а то си било  много влошен дерматит. Та тогава го водих на кожен и се мазахме 1 месец с лек кортикостероид за бузите и почти 3-4 месеца на сгънката. Предписа ми и  козметика на Адрерма за мазане н тяло и на биодерма за къпане и почти няма проблеми.

МЕрките : 12 800 гр 86 см на 1 година  и 6 месеца. Само тези да вметна ,че килца някак си ги докарва с ядене под 100гр  Mr. Green, а даже от Цветница отказва и манджи и я кара на попара, закуски, плодеве, зеленчуци , кремове , хляб и кисело мляко.

# 76
Здравейте и от нас!

И мен ме е срам,че не пиша,ама вечер съм толкова гроги от целодневно пребиваване на вън,че само гледам да гушна възглавницата,а и принцесите много късно заспиват.Чак към 9.30-10  Crazy

Честито на новите шофьорки  Peace! Дано и с коли да се сдобиете.
 Кики дано да минава леко!
 Вес,разбирам те за нямането на място,а ний си имаме и гардероб и скрин!  Mr. Green Все се намира да купя някой парцалче  Whistling

За протокола по мерките> на 1 г. и 7 месеца София 83 см 11.300, Рая 83 см 11.800

И нас зъби ни мъчат.Поне Рая прояде най после.Сега остана и София да прояде,ама и млякото да откажем лека полека.Особено нощното няма да е зле  Wink
  Телевизия -не гледам,а и децата също.Пускам им Мечо Пух или Хайди и на Бон-Бон песнички от  Youtube  

http://www.youtube.com/watch?v=j7auO5_aVKE&feature=related      

Аз пък си мисля,че моите вече са готови да ходят на градина.Чак съжалявам,че не ги записах по рано.Днес на нашата площадка имаше 10 деца с една възпитателка от градината наблизо.Голяма игра падна.Като вече щяха да си тръгват се наредиха на пеиката да ги преброят и да пеят една песничка и моите чинно седнаха до останалите,че и пляскаха на пеенето  hahaha И си викам, е хайде и те да отиват направо на градина,че мама се нуждае от социален живот  Mr. Green

Чакам вече с нетърпение да се прибираме в отпуска.Само дано да минем успешно с ваксините,че това ни задържа и здравей море и Варна и слънце!
   Нея малко ми е неудобно ама я дай една-две  оферти за полет от Ерфурт или Лайпциг до Варна или Бургас.Може пък да подбиеш тукашните цени  Embarassed

Май друго няма какво да напиша за нашето ежедневие.Игри навън и разхвърляне у дома.Имам чувството,че се надпреварват кой да цапа и разхвърля повече.  Party Незнам вий как сте,ама ред у дома няма вече.Покривки също и вази и украси.Всичко съм изпокрила отдавна,та мисе види апартамента много грозноватичък.Дивана е в безобразно състояние.Смяна че ще има ама се чудя кога  newsm78 Все настъпвам някое кубче или мече.Намирам изсъхнал кашкавал на невероятни места,да не говорим за лъжици в чекмеджето с чорапи на тати,боксерки в кухненския шкаф,топки в тоалетната  #Crazy Най хубаво се играе на масата,ех, ако можеше и на по високо.Разнасят си столчетата от детската,като не успяват да достигнат до някъде.Леле, вече се барикадирахме от всякъде с връзки и защити.Няма недостъпни места,а купищата играчки са безинтересни.....

Днес следобед ходихме до едно близко село на разходка.Имаше понита и кокошки и петлета.Голяма атракция.Най им се хареса *Такто*- трактора,че голям шум има около него  Laughing  Много обичат животни.Не знам кое им е най любимо.Дали *Мате* мацето на дядо по скайпа,или *Кики* (рибки)и Па-Па от езерцето в квартала.Сега се впечетляват и от *Папи* (пеперудките).
  Голямо бърборене пада,ама всичко е двусрично и хммм  Thinking Понякога се колебая какво имат в предвид.Вече и глаголи взеха да ползват и им се радвам на забавните реплики.

Ето на като се разпиша ......да ви досадя чак!
  Айде оставям ви,че много се разводних!

# 77
Юююююхуууу добру ютрооууу Hug

Хайде не по кафенцеее  Grinning

Ние сме добре,Мишко се разсополяви нещо събота,от къде е настинал незнам.Но слава богу не е нещо сериозно,само му тече нослето,но правя промивки със физ.разтвор и сребърна вода.

Ееее Алиске как ми се ходи в Борисовата..ама днес ще идват свекърите и няма как да дойде.Ама ако искате за утре аааа..хайде деее Mr. Green

Елистчеее по често пиши,и хич не досаждаш с дълги писаници.Повярвай изчитаме ги на един дъх,забавляваме се с малките принцески. Hug Hug Hug

Мерки и теглилки - на 1г. и 6м. - 10кг. и 78см. а преди две семици на 1г. и 7м. - 10.600 кг. и 85 см. дръпнало момчето за три месеца зарадвах се.Ама няма вече бузки еее има си де щом ги гризкам Grinning hahaha

Честити книжки на Хрисето и Писето  Лека и безаварийна шоферска практика ви желая Hug Hug

Мале,малеееееее аз не съм писала от цяла вечност!Егати и мързела дет съм  hahaha
Абе добре че у ФейсО те следиме иначееее hahaha

Тинче вие много финни сте с тези 9килца Wink

Ох хайде стига съм писала че Мишко за кой ли път гледа Рапунцел, а аз да използвам да свърша нещо и после юруш на вън за среща с баба и дядо.Хубав ден ви желая и помислете за среща утре в Борисовата..или в другиден Grinning

# 78
Хайде мамета качете по една снимчица за колажчето.
Има само 8бр. аз почвам да го правя,и до неделя ще изчакам.И ще го постна пък ако има закъснели ще видим включванката с/у каква комисионна ще става. Mr. Green hahaha

# 79
Миа днес със сигурност няма да ходя, настинала съм и от днес съм на Уринал и по 20 пъти съм в тоалетната ужас! Ще видим как ще съм утре.
Да питам вкъщи какво обувате на децата, на Гоги краката му се изпотяват от пантофите, а бос се пързаля по ламината и са му студени крачетата?!

# 80
Митко го пускам да ходи бос в къщи. Така от близо 3 седмици. Навън ходи с отворени сандали без чорапки.
Митко имаше някаква деформация на палците на краката ама от както ходи бос се оправи и деформацията изчезна без да го мажа с нищо и без да ходя на доктор.

Момичета препоръчайте ми добра педиатърка в МБАЛ "ДОверие". Ще ми се като почне ясли доктора да му е близо до градината и до вкъщи. Сегашната му педиатърка е близо до вкъщи но доста далеч от градината.

# 81
  • Сливен
Миа, финна е дамата, ама нали качва малко, после хоп се поразболее /а на нея често й се случва/ и сваля и така, не й върви с качването на кг, вече и колани слагам на панталонките, дрехите й са за 9 м до 1 г. и все широки Crazy. Трябва само да я види човек с баща й - на фона на неговите 100+ тя е като мравка. Но днес съвсем се успокоих - видяхме едно момченце дребничко и слабичко, а е на година и четири месеца. Засега единственото дете над 1 г. пред което Мая изглежда по-голяма Laughing.
Аз докато се похваля, че Мая е здрава и от вчера следобед е с 38 градуса, засега нищо друго, но лекарката не можа да каже категорично от вирус ли е това или от зъби, че и кучешките нещо са се надигнали. Последните й зъби пак с температура поникнаха - три дни с 38 градуса, просто ужас.
Снимка дано да успея да кача в събота - тогава ще съм с децата сама и се каня вечерта да прехвърлям снимки от фотоапарата, нашия тати ще е на тиймбилдинг на морето, горкия Crazy...
И аз от седмица и нещо пускам песнички от Youtubе, обаче тя направо се вманиячи -щом отвори очи сутри и почва да сочи комп.  да танцува и вика, вечер същата работа - не мога да  я сложа да спи. И сега изключвам всичко и казвам , че спи - да видим докога ще минава номера Rolling Eyes.

# 82
  • София
Здравейта и от нас.
Уфффф аман от тия болести. От две седмици се влачим с разстройство. Ту мине...ту пак започне. Ту свали температурата...ту пак я дигне. Ама не помагат и тези противотемпературни. изумих се кака дори и хексалгин не свали температурата. Горкото ми дете измъчи се. Уж сега е по добре, ами то след смяната на 101 вида лечения как да е...добре, че се сетих за една докторка от Инфекциозна...направо си изкарах акъла. Ама както и да е. Ще се оправим. За това не съм писала и не съм чела. Връщам се да видя какво сте писали:)

# 83
  • Варна
Здравейте мами  Hug
Много пуста темата, явно трябва по 2ро бебе да си направим, че да се раздвижи  Mr. Green Може да се уговорим дружно за ноември 2012  Joy
Ние уж оздравяхме, но още кашляме. Утре сме на преглед при хомеопата ни, ще видим какво ще каже. От вчера започнах да й давам пробиотик, туя и монилия по съвет на д-р Михайлов. Съжалявам че не го направих още предния месец, веднага след като свършихме антибиотика, но по-добре късно, отколкото никога. Днес си купих и книгата на д-р Михайлов, горещо я препоръчвам http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=34789
Моята маймунка много неприятен начин на общуване показва напоследък с децата. Отива уж да ги прегръща, обаче така силно почва да стиска, че причинява болка. Днес Алекс и Елис бягаха от нея  Sad Че горките Ева само като ги докопа и почваха да реват от болка  Sad Дано се оправят скоро нещата.
Утре ми пристига скъп гост за 4 дни - приятелката ми от университета. Чакам я с нетърпение  Mr. Green Много обичам гости  Mr. Green Жалко че в апартамента не мога да събера повече от 1 човек, но като стане къщата ще има мнооого място  Mr. Green
Купихме си преди малко със Слънце от тея сайтове с намаленията ваучери за Акваполис - аква парка на Златни пясъци. И ще водим Ева и Елист на аква парк  Mr. Green Май ние със Слънце се радваме повече от децата, че ще ходим  Mr. Green
Елист, ще ти пиша на лични.

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 23:20 от Neya

# 84
Здравейте мами и сладки наборчета! Hug
Не сме писали то много време, но не сме ви забравили! Четем, че сте пораснали и сте станали все по-сладки! И ние така! От разходки и мотаене все нямаме време да пишем.
Честито на новите шафьорки! Безаварийно шофиране! И нови автомобили! Laughing
На болничките бързо да се оправят! Hug Hug Hug
Ние растем и сега основно се опитваме да правим пиш навън и в къщи в гърнето. Засега е трудно, но пък ще продължаваме. Мкъщи ходим с гащички, а навън с памперс. Но през половин час я държа да пишка до някое дръвче. Crazy Crazy Crazy
Много прегръдки и целувки! До скоро! Wink

# 85
Добро утро!!!

Ние да се отчетем:  Wink
Днес с Тониньо сме на Пита на една малка дама  Simple Smile
Крачето му от ваксината още е надуто но вече не толкова колкото беше онзи ден  Peace

Заради случилото се онзи ден с автобуса и убитите хора, направо съм се замислила дали да не пътуваме с детето другата седмица с влак  newsm78
Макар че с това превозно средство ми е най-удобно  Peace
Винаги като се кача в автобуса треперя да не ни се случи случка  ooooh!
Полезна информация:
Ако някой реши да пътува с детето си с автобус от автогарата се взема билет за дете (бебе). Той е безплатен и задължителен!!

Когато пътувахме с Тони в Северна България с Юнион Ивкони шофьора не ни качи на автобуса, докато не ни издадоха билет и за него  Peace

Лек ден от нас !!!

# 86
  • София
Добро утро и от мен!

Неяяяяяяяя в Акваполиса е страхотно, жалко че тази година няма да сме около Варна за да отидем пак. Иначе за кефенето може би наистина вие ще се изкефите повече, в смисъл имаше басейнчета за деца, но за възрастни какви неща има  Laughing

ще си запазя линка и като имам време ще го прегледам, щом толкова горещо препоръчваш сигурна съм че ще си струва.

Бая, бързо оправяне на Ицето.

до скоро че днес имам 111111111111111111111 задачи  ooooh!

# 87
Здравейте момичета,
Много отдавна не съм писала! Надявам се всички да сте ОК и малките съкровища също!
Може ли някой да ми помогне с линк за темичка за кандидатстване след 7 клас в гимназиите във Варна, че ни тресе кандидатгимназистка треска!!!
 Благодаря предварително!!!

# 88
  • София
БоШкееее, какви кошмарни нощи имахме. Венеца на Рая е страшно подут и побелял. Нали имаме само 7 зъба и сега сигурно другите на един път ще изскочат. Само мрънка, реве и иска да я нося (само аз, никой друг) и денем и нощем. А, вече си е тежичка и ми е трудно. От два дни е изяла само една попара. Даже аз  (врагът на сладкишите и пърженото за деца), я молих да яде шоколадова вафла  Embarassed, без успех. Добре, че "батикака" вчера ядяха пържени картофи и тя гледаше от тях, та хапна няколко  Sick.   За капак сутринта се събуди с огромни обриви по крачетата и дупето. Направо все едно с коприва съм я налагала. Чесано ви казвам - ошашках се здраво. След като нищо не е яла, дрехи и препарати не съм сменявала и аз черногледата какви неща си помислих, направо ме е срам  Embarassed от мене си. Веднага бегом към личната, мятам я в колата - няма бензин  #2gunfire Взех колата на татко и - той демонтирал столчето. Изкара си скандала миличкия рано-рано. В крайна сметка се оказа, че някоя животинка я е хапала, най-вероятно паяк. Не знаех, че от паяк може да се получи такова чудо. Сега само тапетите дето не съм свалила да пера.
Оооох, оплаках ви се, пък и си поревах прилично.
Сега ви желая весел ден и приятни разходки.

# 89
  За капак сутринта се събуди с огромни обриви по крачетата и дупето. Направо все едно с коприва съм я налагала. Чесано ви казвам - ошашках се здраво. След като нищо не е яла, дрехи и препарати не съм сменявала и аз черногледата какви неща си помислих, направо ме е срам  Embarassed от мене си. Веднага бегом към личната, мятам я в колата - няма бензин  #2gunfire Взех колата на татко и - той демонтирал столчето. Изкара си скандала миличкия рано-рано. В крайна сметка се оказа, че някоя животинка я е хапала, най-вероятно паяк. Не знаех, че от паяк може да се получи такова чудо. Сега само тапетите дето не съм свалила да пера.
Оооох, оплаках ви се, пък и си поревах прилично.
Сега ви желая весел ден и приятни разходки.

J R -да не те стресирам напразно,но може и бълха да я  е нахапала Рая.Вики се сдоби с точно такъв обрив като се върнахме от село.Мазах с "Псило балсам" и за 2-3 дни отшумя обрива,но за всеки случай доки ми предписа и сироп ""Aerius"",защото каза че се пак е алергична реакция и да го дам ако много плаче през нощта.За радост не се наложи.От други майки знам,че и капките "Фенистил" вършат добра работа.Сега съм купила някакъв препарат да напръскаме на село,защото тези гадинки се раазнасят от всякакви животни-кози,кучета,котки и от тях на хората-ние си ги донесохме  с дрехите.

Общи условия

Активация на акаунт