нали ще ходим на феста в Разлог, решихме че може да не се прибираме, ами направо малко до гърция да отскочим, но се ровя втори ден и не мога да измисля накъде. Ако някой има идеи да помага моля, че ние не сме ходили много там. 
Да се наслаждавате на много и безаварийно каране!... Че аз като имам книжка от 20год, обаче не карам.... все тая, само талона ми виси в КАТ, че моя мъж където го снимат на червено и все аз го отнасям 

/, абе голяма приказливка
. Имаме екзема на сгъвката на дясното краче. Бяхме при хомеопата, каза да спра засега доматите и червените пиперки. Били активирали кожни раздразнения. Доста неприятно, защото Ева много обича домати. Снощи не искаше да си изяде супата от леща и като почнахме да слагаме по 1 парче домат на всяка лъжица, си я изяде. И като види домат така му се радва 

И вечерта вдигна Т. не беше висока ама хем и зъби го мъчат та всичко в купом-зъби,сополи,кашлица и Т. та беше веселба.
Милия се измъчи дадох му Нурофен и с триста зора към 3ч. сутрин заспа.И тази сутрин бегом към педи,добре че е първа смяна.И така каза че му е червено гърлото,и сополите са засегнали гласна връзка-затова го боли и кашля така гадно.Изписа му Стодал и някакви хапченца Хомеовокс за хрускане (заради гласнаа връзка).Уффф егаси и сополите
,толкова е гадно да се мъчи така милия..и сега като не може да говори да каже къде какво го боли..
И как рева при педи защо така незная,преди две седмици като ходихме пак така. Както влезнахме в кабинета и започна да плачка и да ми сочи вратата да си ходим. 

. След дългопроточилия се бойкот на гърнето мама взе кардинални мерки и махна памперса. Сега очаквам напикаване. Мисля на всеки 30 мин да е на гърне, но когато не свърши нищо там?! Помагайте! Приемам всякакви идеи. Мислим да купим и дъска за тоал. чиния, защото определено там му е по - "приятно"
. 
ха добър ден и от мен!

Иначе и аз се замислям за дъска за тоалетната, защото докато се изхвърли съдържимото от гърнето ми е в пъти по-гнусно, отколкото да сменя памперс 

!
, друг да сервира и закусчица
.
.
Бебо е вече 2300 гр . Много рита, за разлика от Алекс, който много пък хълцаше
и дано Алекс си хареса стаята. Препоръчани теми