Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 485
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Бълха я хапа миналата година, та знам как изглежда нахапаното. Сега е друго. Намазах с дермодрин (по препоръка на личната) и обривите изчезнаха. След това Рая заспа в къщата на баба си в чисти и изгладени чаршафчета, и като се събуди имаше обриви по ръцете и лицето. Сега пак са изчезнали. Направо не знам какво е това.

# 91
Привет!  wavey
Не ще да спи това моето чудо и това си е, от един час се пробвам и вече се отказах... Късно се събужда, или пък не му създавам достатъчно емоции да се измори....  Thinking ooooh!
Иначе сме добре, мислим вече мноого за море...  grinning039 нали ще ходим на феста в Разлог, решихме че може да не се прибираме, ами направо малко до гърция да отскочим, но се ровя втори ден и не мога да измисля накъде. Ако някой има идеи да помага моля, че ние не сме ходили много там.  newsm78
За мерките - 11,800 и 85 бяхме, но преди месец.... сега мисля че са повече...

Честито на новите шофьорки!  newsm01 newsm01 Да се наслаждавате на много и безаварийно каране!... Че аз като имам книжка от 20год, обаче не карам.... все тая, само талона ми виси в КАТ, че моя мъж където го снимат на червено и все аз го отнасям  Laughing
Елист, твоите девойки направо рано заспиват, аз съм много щастлива ако успея да го сложа в 23ч, но често и до по-късно дивее...
Бързо оздравяване на всички болни, че не си е работа, времето е за дивеене, не за болеене!  Hug

Много е тъжно това с катастрофата, веднъж пътувах с Ентуртранс и повече никога не бих повторила, груби, вулгарни, а как шофираха... Изобщо не се съмнявам, че скоростта е била превишена и т.н. ...но каквото и да се каже и направи, млади хора си отидоха! Жалко!  Cry

Някоя мама случайно ще ходи ли на това: http://www.purvite7.bg/actual/view/281/nosete_si_decata.html, ние сигурно, но си търсим компания.  Rolling Eyes

Приятен ден!  Hug

# 92
J.R,, и ние сме така със нощните драми от зъбоникнене (поне 6 броя наведнъж), даже по-зле сме, дано при вас бързо да излязат, но ние сме така поне от 3 седмици. Не е всяка вечер, но през една или две ми прави жестоки истерии, събужда се с писъци и се започва едно мятане по леглото неконтролируемо, иска да го гушна, като го гушна се измята, блъска ме и пада, свлича се на земята, въргаля се по нея... първия път жестоко се изплаших и като ревнах и аз...та си изкарах скандал и от мъжа ми...Абе луда работа! Успех и стискам палци никой да не го преживява!  Hug Praynig

# 93
  • Варна
Елсън, ние също имахме хаотичен режим през деня. Вечер винаги сме си лягали най-късно в 22ч, но през деня беше кошмар и на мен просто ми кипна. Сега съм си настроила алармата на телефона за 9ч и ако не сме станали дотогава, тя звъни и ни буди. Много съм доволна. Закусваме най-късно в 9 и половина, обяд към 12 и половина - 13ч и до 14ч най-късно спи за следобеден сън. Заспива без проблем, защото се измара дотогава. В началото беше малко трудно, защото се изнервяше към 11ч, 11 и половина, искаше да спи тогава, но сега прие вече режима и положението е много по-спокойно. Явно наистина децата харесват режимите.
Говоренето - моето чадо много се отприщи след Усоето. Имаме си думички за всичко, обаче основно едносрични  Mr. Green. Нейни си, но все пак си имаме  Mr. Green Самолетът е "ме"  Shocked /къде е връзката незнам, но понеже сега лятото има много чартъри и имам чувството че на всеки 15минути и над града прелита самолет, само докато чуе шума на днигателите и почва да сочи небето "ме, ме, ме"/, бодито е "бо", доматът е "ма", краставицата "ка", морковът "мо", водата е "да", мравката е "ма", морската градина е "мо", тъкул за "търкул" /като се търкаля на леглото/, га га /на чайките/, гу гу /на гълъбчетата/, къ къ /на врабчетата, опитва се да каже чик чирик  hahaha/, абе голяма приказливка  Mr. Green
Вес - и на нас ни сервираха днес същата новина - атопичен дерматит  Sad. Имаме екзема на сгъвката на дясното краче. Бяхме при хомеопата, каза да спра засега доматите и червените пиперки. Били активирали кожни раздразнения. Доста неприятно, защото Ева много обича домати. Снощи не искаше да си изяде супата от леща и като почнахме да слагаме по 1 парче домат на всяка лъжица, си я изяде. И като види домат така му се радва  Confused Изписа ни 2 хомеопатични хапченца и Физиогел. И след 10 дни ще се чуем пак накъде вървят нещата. Вие лекувате ли се нещо или засега само се наблюдавате?

# 94
Добру ютруу,хайде на закуската с кафенце  food010

Ние се връщаме от педито,Мишко от събота си се сополявеше.Но си бяха бистри като водичка сополки,и уж позачезнаха.И вчера следобяд в съня си започна да кашля,и преди това рядко се прокашляше от време на време..но вчера следобед лелее една кашлица и като му текнаха едни гъсти сополи...ужас Sick И вечерта вдигна Т. не беше висока ама хем и зъби го мъчат та всичко в купом-зъби,сополи,кашлица и Т. та беше веселба. Tired ooooh! Милия се измъчи дадох му Нурофен и с триста зора към 3ч. сутрин заспа.И тази сутрин бегом към педи,добре че е първа смяна.И така каза че му е червено гърлото,и сополите са засегнали гласна връзка-затова го боли и кашля така гадно.Изписа му Стодал и някакви хапченца Хомеовокс за хрускане (заради гласнаа връзка).Уффф егаси и сополите #Cussing out,толкова е гадно да се мъчи така милия..и сега като не може да говори да каже къде какво го боли.. Sad И как рева при педи защо така незная,преди две седмици като ходихме пак така. Както влезнахме в кабинета и започна да плачка и да ми сочи вратата да си ходим. Sad

Кикето не е влизала да драсне, аз се чух с нея Адинка е добре оправя се,изкарала е бебешката шарка.Сега дивее и така,разчиства след мама..или преди нея hahaha

Еее браво Нейка много думи знаете браво.Вчера на площаката се видяхме със Бетелгайзче и сладък Емко-къдрушкав,той също много бърборка.Колко думички казва,много му се рдавам.И относно проблема дето си споделила за общуването на Евичка с другите деца..ох Мишко пък като се тръшне за някоя играчка..чужда разбира се.Количка по точно,той е превозните средства..лелее.А вчера Мишко реве за камиончето на едно момиченце,а Емко му подава някаква играчка.Ама рядко се срещат такива деца дето да си раздават играчките и не се тръшкат Grinning

Хайде хубав ден и прекрасни разходки. Hug

# 95
Здравейте, мили мами!

Влизам да ви споделя нещо и да взема съвети ВСЯКАКВИ, после ще ви чета!  Hug

От днес Васко е по слипове hahaha. След дългопроточилия се бойкот на гърнето мама взе кардинални мерки и махна памперса. Сега очаквам напикаване. Мисля на всеки 30 мин да е на гърне, но когато не свърши нищо там?! Помагайте! Приемам всякакви идеи. Мислим да купим и дъска за тоал. чиния, защото определено там му е по - "приятно" Crazy.

Благодаря предварително на всички отзовали се  Joy

ПП: След едно изпускане в слиповете изтича към тоалетната и изпишка толкова много, че се шашнах. Преобух го сух за награда!  Party

Последна редакция: пт, 17 юни 2011, 10:27 от Стелету :-)

# 96
  • София
 wavey ха добър ден и от мен!

Нейка
- наблюдавам бузите до сряда, когато пак сме на доктор и ще каже какво правим. Като гледам няма оправяне - като се подобрят кожата е суха и на червени петънца, като се влоши са си обриви... Как не се светнах последния месец незнам  newsm78

За говоренето и моето човече напредва, използва много думи, но все още не ги съчетава. Единственото леко съчетание е Айдииии татиии  Laughing Повечето нейни думи завършват на "к" - домат - "мак", бонбон - "бобак", кофа - "кока"  Laughing... Съвсем успешно ползва "пак" - за повтаряне на всякакви забавления, като пускане на музика отново, пускане по пързалка и т.н.  Laughing Успешно ползва и "дай", която понякога бърка с Мамоууу - решила е, че Мамоу-то отваря повече врати.  За доматите - и тя им е голяма фенка, плодове все още не яде  Tired

Стеле - аз компетентно мнение не мога да дам, защото имаме един успешен опит с гърнето и оттогава човечето не казва заветната думичка, а и аз не я и слагам. Ще купя от онези гащи, поне да не ми цапа  Simple Smile Иначе и аз се замислям за дъска за тоалетната, защото докато се изхвърли съдържимото от гърнето ми е в пъти по-гнусно, отколкото да сменя памперс  Simple Smile

На детското парти на 19-ти няма да мога да отида, защото ще кръщаваме Инчето, иначе добре звучи.

Хайде чао, че ще ровя и аз оферти за морееее   grinning039

# 97
Здравейте и от нас, не съм писала отдавна, тооо нямам и какво особено да пиша де Embarassed
След малко ще кача снимка на Ради за колажа Wink
Четох отгоре-отгоре, ама все пак основните неща и премеждия ги прочетох, да не се случват повече такива случки неприятни, но децата са си деца.
Ние последните две седмици не бяхме в София ,а малко при баба и дядо, добре си изкарахме.
За мерки и теглилки говорите....ми за килограми е  11 кг ,висок е към 80 см предполагам вече, защото на последната консултация преди 2 месеца е бел 77, и така.....
За морето-може да мръднем до там двамата с баткото,ни, Ради ще го командировам при баба му и дядо му , аз с дете под 3 г на почивка не отивам Naughty
Туй то....нещо не ми се отваря и фейсбука днес, сайта ли е зациклил незнам.....тамън седнах да си почина, че мих прозорците на терасата в кухнята и на спалнята Tired
Хайде ,чао и лек ви ден Hug

# 98
Добро утрооо   Nature Sunny!
Ето по едно кафенце за всички   food010, друг да сервира и закусчица Simple Smile.
Не смогвам да пиша, защото моя сладур ставаше много късно и половината ден ми е минал, а сега пък ляга късно и става рано и ми трябват няколко от рошльовците на Мия  Laughing. Поне пък имам възможност да пиша в темата. После ще се включа и по обсъжданите теми. Днес може да мръднем към Борисовата градина, ако има и други да казват. От нас прятен ден и хубаво време Hug.

# 99
Хайде и аз малко да раздвижа Simple Smile

Алекс е със сополки и лека Т от оня ден , но вчера гледам двата горни кучешки пробили  Mr. Green Сега остана още един кучешки долу и най-задните кътника. Да излизат тия зъби ,че не се спи, а с тия жеги вечер е още по-кошмарно.

Гледах до сега да не ви досаждам ,ама вече му се вижда края и почнах да се вълнувам много Simple Smile Бебо е вече 2300 гр . Много рита, за разлика от Алекс, който много пък хълцаше  Laughing  Съмнява да изчака до термин, та се моля да устискам поне до средата на юли. Стягаме една малка стая за Алекс , там дограма , ламиниран паркет и смятам да купя само едно креватче от  сгъваемите . Мечтаната нова стая не я вдигнахме, че мъжо се дърпа и не иска да тегли заем. То нямаше да ни излезе много, някъде около 30 000 лв, с измазването и вдигането на покрива , че и там да станат още стаи 2 стаи.
Много се сърди бебока , като се застоявам пред лаптопа, явно ми е тясно  Mr. Green   

А за сега съм 10 кила отгоре, хапвам си нормално. Даже всяка вечер ям по 200-300 гр сладолед, но явно наистина всяка бременност си е различна- с Алекс качих 21- 22 кила  Shocked

Хайде ставам аз ,че стана голямо тръшкане Simple Smile

# 100
Момичета помагайте. Номера с "мама си тръгва" вече не действа при нас. Човека си остава и хич не му пука. И не мога да го изтържа от примерно пясъчника. Следва рев рев рев 2 километра до вкъщи с количката.
Дайте някакви съвети, че откачам вече. Сериозно си помислих наистина да си тръгна и да го оставя. Или пък с някакви наши познати да му устроим нещо като отвличане на моето диване, че да му дойде ъкъла в главата.

# 101
  • София
Синапова,  отвличането е добра идея  #Crazy. С  по-голям чувал да го организирате. И ако може познатите да са брадати, с очила и големи ботуши. И гледайте по тъмно да го направите, че да е по-достоверно  #2gunfire

# 102
# 103
Синапова - Пробвай с нещо любимо за ядене Simple Smile Ние хапваме Барни... Е не че не се тръскаме от яд, че не можем да се наложим и мама ме кара да си ходя, но бързо му минава като види нещо различно и интересно  Peace

# 104
Здравейте! Моята настинка премина в бъбречна криза, моля ако някой има координати на добър нефролог да пише, в понеделник трябва да отида с изследванията а дотогава ще търпя.
Да ви се оплача тая седмица дечко как си цепна устната на ръба на  пясъчника в една градинка, порева си, поду се здравата, изведнъж се укроти се и си държа сам кърпичката която му сложих на устата. После и аз си поревах скришом от яд че съм го пуснала на неподходящо място да играе, ядосах се и на нашите бг градинки, чудех се къде да си го изкарам.
CRLN като те чета и се присещам разни неща, и Гого много хълцаше ама мина малко време докато схвана какво е Laughing Изпращаме ти Hug и дано Алекс си хареса стаята.
Отивам да  почета малко.

Общи условия

Активация на акаунт