Цветя цъфтят,Слънчо се смее,НОЕМВРИйчето навън дивее - 18

• 46 486
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Привет.

Ние сме в трескава подготовка за голямото Утре  Laughing Толкова го пазих Инчето, лекувам обриви и какво ли не, а тя от вчера е с ожулено лице...до окото и на бузата. Аман вече  ooooh!  Като бабаитка е...ще трябва да я фотаме само от едната страна  Laughing За капак преди малко гледам обрива пък на другата буза е станал доста червен, дано се успокои до утре.
Големи вълнения са ни обхванали...

CRLN - как изобщо си помисли, че би могла да досадиш на някой за бебето. Та колко месеца само чакаме да чуем нещо хубаво ... много мило ми стана като прочетох за бебо. Върна ме назад в прекрасни, мили спомени! Очаквам да споделиш с нас снимки на покупки и разни подробности около подготовката да се кефим и ние. Колкото за килата - та 10 кила са направо перфектни...
Дано и моята следваща бременност е по-различна, че не ми се става бъчвичка отново.

Алиса - бързо да се оправяш!

Ще ставам, че имам още работа.

Целувки

# 106
  • София
Синапова,  отвличането е добра идея  #Crazy. С  по-голям чувал да го организирате. И ако може познатите да са брадати, с очила и големи ботуши. И гледайте по тъмно да го направите, че да е по-достоверно  #2gunfire

Joy Мале с глас се смях!  Joy

# 107
  • София
Вес приятно изкарване утре! И не се ядосвай за ожуването, Инката всякак е голяма сладурана.

# 108
  • Сливен
Едно такова мило ми стана за бебето на Лили, направо ми се иска още веднъж.  Laughing
На практика, в момента на децата им трябва едно легло, на което да спят, че и то е под въпрос - днес Мая си взе една детска възглавничка и голяма хавлия от току-що прибраните дрехи и се зави на земята Mr. Green. Не че заспа, но изглежда това й се видя интересна идея.
Вес, да покажеш снимки от кръщенето, аз колко се вълнувах за кръщенето на племенника, представям си какво е за твоето дете - сугурно колкото няколко рожденни дни накуп.
Обикновено ако не иска да тръгва отнякъде, изваждам играчка, скрита за такива случаи - в 90% успявам Laughing. Или тръгваме да търсим котето/кучето, което е минало бързо и само аз съм го видяла Mr. Green.

# 109
Привет!

Алиске, бързо оздравяване!
Марго, Евичка оправи ли се?
Весс, чакам да разкажеш-покажеш как мина кръщенето и Честито Християнче!!!
А на вас Елвирка  много ще ви отънеят джобовете покрай всичките тези сватби!!!
Аз съм се замислила от известно време моята булчинска рокля какво да я правя ...
J.R, ама и вие какво премеждие сте имали .....

На 16.06 сложих боксерки на Павел и ни как не му беше удобно. Не се напика цели 40 мин. Това е постижението до момента.

Лека!

# 110
УРаааааа
  Току Що реzервирах полета ни zа БГ .На 29.06 летим zа Варна.
        Тая кирилица тука неЩо ми играе номера.Липсват ми букви  Laughing

Ний сме добре.Сега съм в еуфория да събирам багажи и да си дооправям неЩата тука.Само ми е тъжно,4е 2 месеца Ще сме беz тати  Sad Ама то не може вси4ко да е перфектно ..... Все някой трябва да работи,Че беz пари не може.

И аz като си тръгваме от някъде с котки и кучета ги zамаявам или калинки и мравкии раzни такива.Праволинейно не вървят,ама поне сега се съгласяват да сядат в количката като им обясня къде Ще ходим.Е трябва и да им е интересно естествено и да има неЩо и zа тях.

Вес айде приятно ви прекарване и всиЧко да е по мед имасло  Hug
  Лили  Hug не ни досаждаШ. Даже ни е приятно.Скоро се Чудех дали няма оЩе някой да се zапиШе ама нейсе няма май желаеЩи.И аz се zамислям понякога zа оЩе едно,ама ако пак станат блиzнаци и Ще трябва и психиатар да ми плаЩа мъжо. Joy

Лека,че някой реве

# 111
  • София
Добро утро!

Ехе Елист, че то не останало.

Ух Вълканова, не още. Изкарахме кошмарен уикенд с разстройство и повръщане на вода понеже не яде нищо. Имаме направление за Инфекциозна болница и ако до довечера няма подобрение, утре или тази вечер постъваме. Голяма гнус е тоя стомашния вирус, измъчихме се и тримата  Cry.

От нас няма друго, както писах, болна е още, дано се подобри днес и да не стигаме до болница.

Лек и усмихнат ден ви пожелавам и да се оправят бързо всички болни човеци!

# 112
Здравейте момичета,

Не съм писала от сто хиляди години, но редовно ви чета.
 Ние сме добре, и при нас ги има любимите песнички - сега са барбарони и 5  little ducks, патето Яки, за една жаба и едно коте; зъби стоим си с 11 от доста време; има и обрив на дупето от 4-5 дни та ще ходим до личната днес, март-април бяхме ходили в Токуда при д-р Демерджиева, та тогава тя разсея опасенията за АД; доста говори Радославка, танцува, все такива забавни неща, но за разнообразие има и тръшкания с хубаво размазване на прах и пръст по ръцете и дрехите (както се прави снежен ангел, ама по корем). Мерките ни са от април 80см, и 11,500, но от тогава доста стърчи над кошарата.

Лили, много мило ми става като чета за бременността ти.

За безаварийното тръгване/прибиране, последните пъти помогнаха обясненията че ще яде портокал и ще се къпем като се приберем.

За гърнето слагам я от време на време за сега 1-ия път имаше ако, а днес пиш, но тя не иска да седи, та се чудя какво ли да й давам за да поседи все пак.

Целувки на бебоците!

# 113
  • София
Привет мами.

Всичко вчера мина перфектно, по-късно ще разкажа по-подробно. Минавам само да почерпя, че днес Инчето има имен ден...

Чао, до после!

# 114
Здравейте  Hug

Нали не сте ни забравили... Гледам, че все повече разреждаме писането...

При нас за сега всичко е ОК. Днес пуснахме изследванията за детската ясла и ако всичко е в норми, в понеделник Мони ще е "ученичка". Много ми е притеснено, защото е трудна с приспиването и храненето  Confused А и ми е едно свито... Тези, които са минали по този път са наясно за смесените чувства.

Мони бърбори много. Повечето думи и словосъчетания, които използва са разбираеми от всички. Вече не са бебешките думички, за които трябва превод  Mr. Green

Ходи на гърне, но не си казва, когато трябва. Все още не съм я оставяла за дълго без памперс.

Лили, и аз ще очаквам с вълнение да споделиш за малкото човече Simple Smile Определено няма да имаш грижа с килограмите след раждането.

Ще се постарая да пиша по-често, но ангажиментите се трупат все повече. След 2 седмици започвам и работа и направо не ми се мисли. Добре, че поне нямам сватби скоро...

Прегръщам всички  Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ИНКА ОТ МЕН И МОНИ!!!

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 15:26 от steysi86

# 115
  • София
Привет, привет!

Вече съм на работа и имам толкова много работа че за момент си казах пфууу да си бях стояла в петък до късно.... да, ама не, и по-добре, хем видях морето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, хем си изкарах просто неверояно.

Сватбата беше .... просто неземна. Имаше 10 ина шаферки с различни като цветове рокли -пурпурно червено с жълто, жълто с червено и зелени /ама от отровното зелено  Laughing/ /, и те бяха с такива като цветове обувки и такива чадъри. Невероятно настроение създаваха ... Гражданската церемония беше в Двореца в Балчик, красота просто, а църковната церемония на плажа..... Уникално беше как вървиш на плажа в официална рокля, в едната ръка сандалите, а в другата чаша изстудено вино....
И всичко беше с много настроение, булката не спря да се усмихва, щото съм виждала и булки които ах, колко са уморени от цялото внимание и само се цупеха  #Crazy

дамммм. но пътя е егати гадното. пфууу бат Бойко да пуска тези магистрали че се убих от пътуване...
Стейси и през Шумен минахме и толкова се ядосах че ти нямам тел..... но за другия път ще се подготвя  Wink

Лили, моята приятелка която беше с теб бременна роди днес, но тя явно е малко по-напред от тебе, щото е вече в 39 седмица. А ти имаш време още. Ама каза че било много по-лесно и по-бързо от предния път. Което може да те обнедежди Simple Smile))))

Марго, бързо да се оправя Евата, инфекциозна болница ама въобще да не се налага да я посещавате  #2gunfire.

Ели Вълканова - джобовете толкова са отънели че няма накъде повече, ама сватбата си е събитие, което не се случва често и затова ще ги уважим  Wink

Весс, дай снимки и подробности. Как  й понесе на Ина потапянето във водата, попа не я ли уплаши с козята брадичка  Wink

Еее ЕЛис, ти пък мъж ти трябва да е голям майстор да направи пак близнаци  Laughing

ще бягам, до скоро

Алиске, ако не си намерила добър нефролог ми пиши, ще ти дам координати и име в Токуда. лично я познавам, наистина е добра,  и не щото ми е леля  Laughing, но и ме е лекувала доста пъти от цистити  #2gunfire, от други пациенти пред кабинета й също съм чувала много добри слова  Laughing

# 116
Привет!

4 дни без компютър и само 2 страници?! За ГИНЕС сме  hahaha hahaha hahaha
Гръмна ми харда на лаптоп-а и понеже е гаранционен, не само, че ми го смениха, но и ми сложиха двойно по-голям 360 гб Party. Но ми искаха за преинсталация 50 лв и им казах да си гледат работата. С милото го преинсталирахме и 2 дни си инсталирах драйвъри и какви ли не програми, но вече си е мойто си пс.  Crazy Оказа се, че 3 години работа в интернет клуб са ми били от голяяма полза. Както и да е!

Лили - Много ти се радвам! Хайде всичко да минава бързо и безболезнено. То не останало Simple Smile

Вес - Честит имен ден на Инка! Да е жива и здрава, много безгрижно детство и само радости да ви носи!   bouquet

Синапова - Мацко, понякога ме изумяваш!  ooooh! Но пък свят голям, хора разни!

Това от нас за сега!

Целувки на всички!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 20 юни 2011, 17:45 от Стелету :-)

# 117
Ехо ... гледам и аз много малко пак започнахме да пишем за това ще ви изоставя  Joy Joy Joy Заминавам за прованса, отново за около 10 дни  Peace Да пропишете да не си траете  Wink Wink Wink Wink
Стелету Simple Smile - да те взема у нас за малко да ми преинсталираш "животинчето" че нещо много забива и почна да ми прави издайнически сини екрани  ooooh!
Нямам си диск, а записвачката нещо се е прецакала май  newsm78 и така ...

Чао от нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 118
Привет мамета Hug
Мишко се влоши,събота и неделя вдигаше все висока Т. и се сдоби и с конюктивит.Милия ми той кашля яко,сополите сякаш от чешма се сипят,кървясали са му очичките и толкова са отекли..ох толкова е ужасно да го гледам как се мъчи.Една торба лекарства,мазила сиропи пие че е като някой дядо пенсионер.И като дойде време да пие нещо реве и се дърпа и аз трябва да го притисна на леглото...и едвам се сдържам да не ревна...но си рева после тайничко.Сърцето ми се къса,днес и утре пускаме изследвания кръв ,урина и да видим инфекция ли е какво.Вече незнам колко дни кара само на вода,много рядко пие АМ или кусва 3-4 лъжички супа..и е отслабнал..и очичките му да с черни кръгве..и нощем не спиме..не мога да си обясня защо от началото на живота си тези невинни малки душички трябва да страдат така. Cry А да не ви обяснявам как в детска педиатрия охраната не ни пусна да влезем до спешния кабинет,искаше да си платиме(но го каза по заобиколен начин) по нощите ни пращаше за талон  #2gunfire не ми се пише сега,но тази държава хич не отива на добре. ooooh!

Марго дано се оправи Евичка по скоро Hug,милата като прочетох как се мъчи и тя,горките ни дечица .. Sad

# 119
  • София
Привет дами.

Прочетох за болните дечица - да се оправят моментално!  Hug

За кръщенето - мина супер, с изключение на това, че ни завряха в малката стаичка и щяхме да умрем от жега. Мен като ме кръщаваха в същата църква, това се случи в голямото помещение...Абе тъпо! Инчето се държа геройски в началото, докато попа не реши да я понамаже с миро - оттам започна купона. Такъв рев му хвърли, че после като понечи да я маже пак и почна да развърта шамари. Добре, че човека симпатичен, та си се хилеше под мустак  Crazy Кулминацията беше като я потопиха във водата, сещате се какво стана тогава вече  smile3514 Нищо не успя да я разсее повече, милата ми. После бяхме на почерпка в един ресторант и те така. Инчето получи разкошни подаръци и хиляди бижута, които са малко безмислени, имайки предвид крехката й възраст.
Снимки ще кача в фб днес - утре.

Хайде дами чао засега

Общи условия

Активация на акаунт