Спамо-чат(06.06.-12.06)

• 13 810
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Gia Marie Carangi,като прочетох това ама на циганска душа имам се сещам за ------ КАЗВАМ СЕ АСЕН и съм от СЛИВЕН и НЕ Naughty съм СИГАниН Wink Laughing Laughing Laughing

# 736
О, Поли радвам се че не съм единствената тук с манията си, ама ти биеш всякакви рекорди  Mr. Green
Иначе имам обеци черешки  Laughing

Ох с червени камъчета и зелено листенце....обожавах ги и тях ги подарих. БИЕХ всички рекорди сега съм в самото начало с няма и 60 чифта  Crossing Arms

Завалийката ТЯ  Laughing

Гил, нещо намекваш ли ми или така ми се струва?  Thinking Нещо много се заигра с думите.  Laughing

# 737
О, Поли радвам се че не съм единствената тук с манията си, ама ти биеш всякакви рекорди  Mr. Green
Иначе имам обеци черешки  Laughing

Ох с червени камъчета и зелено листенце....обожавах ги и тях ги подарих. БИЕХ всички рекорди сега съм в самото начало с няма и 60 чифта  Crossing Arms

Завалийката ТЯ  Laughing

Гил, нещо намекваш ли ми или така ми се струва?  Thinking Нещо много се заигра с думите.  Laughing
Ами..... Rolling Eyes Казвам само за КВо се сетих  Wink А с кого да се заигравам  Laughing Laughing Laughing Laughing smile3503

# 738
А с кого да се заигравам  Laughing Laughing Laughing Laughing smile3503

Тъй, тъй добре си се ориентирал  Laughing

# 739
Ко става тука, бе? Я в редица, да ви проверя! smile3553  Heart Eyes Hug

# 740
# 741
# 742

Смарт, квитанциите ли, ще ни режеш?  Laughing

# 743
Gia Marie Carangi,като прочетох това ама на циганска душа имам се сещам за ------ КАЗВАМ СЕ АСЕН и съм от СЛИВЕН и НЕ Naughty съм СИГАниН Wink Laughing Laughing Laughing

И аз за това се сещам напоследък. С един колега се майтапехме с моя бившият и му викахме Асен.....

И се сещам и за "ааааааа, тока дошъл", пак с един Асен, скеч на Тутурутка от едно време.

Смартиньо, и аз съм тука, веднага заставам с квато поза искаш за проверка.  Joy

# 744
В редица ама по КОЛКО  Wink Laughing Laughing Hug Hug Hug

# 745
А с кого да се заигравам  Laughing Laughing Laughing Laughing smile3503

Тъй, тъй добре си се ориентирал  Laughing
Абе по принцип не съм баир будала  Laughing Laughing Laughing

# 746
Изчез от мен...по добър повод.......... newsm39  party023

# 747

И аз за това се сещам напоследък. С един колега се майтапехме с моя бившият и му викахме Асен.....

И се сещам и за "ааааааа, тока дошъл", пак с един Асен, скеч на Тутурутка от едно време.

Смартиньо, и аз съм тука, веднага заставам с квато поза искаш за проверка.  Joy
Laughing Laughing

# 748
Изчез от мен...по добър повод.......... newsm39  party023
Трябва да е обратното Peace велото след РД  Wink

# 749
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук. Laughing

Mr. GreenБясна на някои...

Пази Боже... ooooh!

"Той ми каза така да направа..." hahaha Joy Joy

Общи условия