ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 041
  • 762
  •   1
Отговори
# 300
Поводът за заключването на темата е единствено и само разразилият се изключително грозен скандал в нея. Личните нападки, грозните обиди и премахнатите реплики нямаха абсолютно нищо общо с темата.

Тъй като прочетох, че парите за кучето са събрани, операцията е направена, сметнах, че темата е изпълнила предназначението си и с цел предотвратяване на последващи скандали вътре в нея, я заключих.

Не ми допада това, че се опитвате да ми припишете нагласи против животните, които определено нямам.

# 301
  • На земята, която е всъщност звезда.
Радвам се, че нямате такива нагласи. Peace

Наистина темата стана грозна, но пък целта беше точно такава, да се провокира бързо заключване на темата. За което обвинявам и себе си, защото се поддадох на провокациите.
Темата не е изпълнила предназначението си, защото авторката беше написала, че ще даде повече информация дали ще има последваща операция или не и как кученцето се възстановява. За хората, дали пари е добре да знаят, че е имало  смисъл от това, а не че парите са прибрани и повече ни вопъл, ни стон. А след това, доколкото видях, целта беше да се намери приют или дом, а не да се връща отново на улицата. Според мен тук и това беше удобен начин да се размени информация и с общи усилия любителите на животни да му намерим стопанин. Иначе не виждам смисъл от полувинчати мерки. Точно това и ме провокира да задам въпросите си тук.

# 302
Във всеки един момент темата може да бъде отключена.
Мислех да пиша при заключването, но пропуснах.
Ако има нужда да бъде отворена отново, за да бъде добавена информация, авторката може да използва "Информирай модератор". Дотогава, не смятам, че би изпълнявала предназначението си, ставайки арена на грозни виртуални битки.

# 303
  • На земята, която е всъщност звезда.
Ок, ще информирам авторката, а тя ще прецени дали иска да пише. Peace

# 304
Извинете, че се намесвам, но форумът няма ли други средства да тушира грозните нападки и битки, освен заключването на темата? Например  не може ли да се санкционират потребителите, които съзнателно опропастяват дадена тема, вместо да се ощетяват хората, които се интересуват от нея?

Питам, защото не веднъж съм изпадала в подобна ситуация като авторката на темата за кученцето. Заформя се положение, при което винаги, когато пожелаят, група скучаещи мамички могат да провокират и провалят темата на някого - и то по един откровено нелицеприятен начин.

# 305
Геррри, не смятам, че е необходимо да давам отчет, но са санкционирани и потребители.
Както вече писах, темата може да бъде отключена по всяко време, когато наистина има нужда от това.

# 306
Здравейте,
искам да попитам защо беше изтрит мой коментар в темата "Получихте ли детски надбавки"от днес някъде около 16,50ч., който не беше нито обиден, нито визиращ някой конкретно, а освен това и беше по темата: Че преводите в различните градове се извършват в интервал 2-3 дни. При условие, че централно са отпуснати "от държавата" така да се каже, то някой в общинските служби по социално подпомагане или в клоновете на отделните банки действа мудно и бави преводите. В общи линии това беше съдържанието на поста ми, който беше изтрит.
Оставени са постове от сорта "ще имате детски, когато Бог Бойко нареди на Светия Дух Симеон Дянков...."

Предполагам, че някоя потребителка, служителка в съответната служба, е познала себе си в моя коментар и е информирала модератор...

Още повече, че аз не съм от редовно пишещите и се намесвам повече с критики или опозиция, но това е мое решение и смятам, че постове от рода на "цоп и аз тук", "запис да ви следя"и т.н. не са в моя стил.

Както и да е.
Смятам, че цензурата от страна на модераторите е необходима, но с мярка и мисъл...

В заключение: Недоумявам защо постовете на потребителка с подпис "непоправима наЙвница" и други фрапиращо неграмотни трябва да се четат, а моя да се изтрие?

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 01:24 от malko_z

# 307
Премахната е цялата дискусия, която бе в отговор на Вашата публикация.

Няма доклад и не Вашето мнение е причината да се премахне тази дискусия, нямаща общо с основния въпрос "Получихте ли семейни добавки за деца/детски/този месец?-22", както и публикации, написани на латиница.

# 308
Благодаря Ви!
Но все пак смятам, че дискусията е полезна и много показателна.
Друг е въпросът, че може би не е там мястото й!

# 309
Здравейте. В началото, когато се регистрирах, нямах навика да излизам от " изход", а само си затварях прозореца. Доколкото знам, така все си стоях онлайн, защото след това си влизах направо, независимо след колко време. От известно време, мисля че, откакто правихте промяна в облика на форума, системата непрекъснато ме изхвъря, и то най-често, когато напиша пост и то в момента, в който натисна " изпрати". Изписва ми нещо от сорта, че съм нерегистриран потребител, след това се вписвам отново, но полето на поста ми вече е празно. Въпросът ми е, това на промени от ваша страна ли се дължи, или има някакъв проблем с моите настройки?

# 310
Благодаря Ви!
Но все пак смятам, че дискусията е полезна и много показателна.
Друг е въпросът, че може би не е там мястото й!

Именно! Темата е чисто информативна - има/няма. Много хора следят само тази тема и влизат в нея при нови публикации с идеята да прочетат новини за това дали са преведени вече детски или не.
С цел по-добра прегледност на темата, запазване на информативния и характер, както и спестяване на нуждата да се публикува през седмица нова тема, защото със странични коментари са изпълнени повече от 50 страници, нееднократно сме призовавали да се публикува само информация от рода "В град Х има ли...", "В гр. Y има" и т.н.

Ако желаете да стартирате дискусия, касаеща забавянето на детските, причините за това, (без)отговорността на администрацията и т.н., може да публикувате нова тема в подфорум Майки.

# 311
Здравейте. В началото, когато се регистрирах, нямах навика да излизам от " изход", а само си затварях прозореца. Доколкото знам, така все си стоях онлайн, защото след това си влизах направо, независимо след колко време. От известно време, мисля че, откакто правихте промяна в облика на форума, системата непрекъснато ме изхвъря, и то най-често, когато напиша пост и то в момента, в който натисна " изпрати". Изписва ми нещо от сорта, че съм нерегистриран потребител, след това се вписвам отново, но полето на поста ми вече е празно. Въпросът ми е, това на промени от ваша страна ли се дължи, или има някакъв проблем с моите настройки?

При попълване на потребителското име и паролата е необходимо да маркирате и полето "Запомни ме".
Нужно е да разрешите ползването на "бисквитки" (cookies) на браузера.
Добавете адреса на сайта (www.bg-mamma.com) в списъка Trusted sites на браузера Ви.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 04:06 от Mamma

# 312
Благодаря.

# 313
уважаеми админстратори, ще получа ли отговор какво провокира заключването на темата, която пуснах?

# 314
Здравейте!
Бих искала да попитам, защото броят на мненията ми намалява? По принцип не пиша във форуми, които отчитат броя на мненията отдавна, но понякога пиша и там. Забелязвам вече няколко пъти - 5-6, че броят на мненията ми нараства над 4000 и при следващото влизане вече са паднали и продължават да падат. В началото си мислех, че има нещо, което ще се оправи с времето, но вече няколко пъти се случва и реших да попитам защо се случва това. Моите мнения ли са причина, нещо не правя правилно ли? Просто ми стана любопитно. Отдавна пиша в този форум, но това ми се случва за първи път от толкова години насам или поне не съм го забелязала досега.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт