ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 045
  • 762
  •   2
Отговори
# 315
# 316
# 317
# 318
Mamma, писах Ви на мейла.

# 319
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да се отпиша от тема, в която съм се записала да следя и по този начин да не ми излиза в "нови отговори на моите публикации" ? Ако е възможно, моля кажете ми как? Предварително благодаря за отговора!

# 320
  • София / Пловдив
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да се отпиша от тема, в която съм се записала да следя и по този начин да не ми излиза в "нови отговори на моите публикации" ? ...

Не е възможно.
Щом си публикувала в дадена тема, ще ти излиза в "Нови отговори", докато други потребители пишат в нея.

# 321
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е да се отпиша от тема, в която съм се записала да следя и по този начин да не ми излиза в "нови отговори на моите публикации" ? ...

Не е възможно.
Щом си публикувала в дадена тема, ще ти излиза в "Нови отговори", докато други потребители пишат в нея.
Благодаря за отговора!

# 322
Вместо опцията нови отговори на моите фубликации може да се възползваш от опциите
извести, известия, без дори да си писала в темата. Там има и опция Спри Известията.

# 323
А има ли някакъв начин да селектирам известията, или само мога да ги спра изцяло?  Понеже съм писала в много теми, а в момента ме интересуват новите отговори само в част от тях.

# 324
  • София
А има ли някакъв начин да селектирам известията, или само мога да ги спра изцяло?  Понеже съм писала в много теми, а в момента ме интересуват новите отговори само в част от тях.
Не виждам да имате известия за теми.
Профил -> Известия и Е-мейл

# 325
  • София
Когато някой се регистрира само за да направи черен пиар на нещо как се процедира?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=329688

# 326
Ох, много ми е трудно с новата търсачка ooooh! (която вече не е толкова нова де, ама аз така и не мога да й свикна).  Embarassed
Преди беше лесно - само в заглавията или само в темите.
А сега?
Как да намеря дума, която да е само в заглавието, а не из всички възможни теми, около 100 на брой (примерно), че и повече?
  ooooh!

# 327
  • София / Пловдив
....
Как да намеря дума, която да е само в заглавието, а не из всички възможни теми, около 100 на брой (примерно), че и повече?...

Пробвай с "Разширено търсене", там имаш опцията "Само в заглавията".

# 328

Търсачката си е съвсем същата.

Разширено търсене

В първото поле пишеш думата, която търсиш.

В Срещания:
Търсене:

избираш Само в заглавията

Ако знаеш и конкретния подфорум, маркираш и заглавието на подфорума, в който да бъде търсенето.

# 329
....
Как да намеря дума, която да е само в заглавието, а не из всички възможни теми, около 100 на брой (примерно), че и повече?...

Пробвай с "Разширено търсене", там имаш опцията "Само в заглавията".

Ееее, страхотна си!  Hug
Огрооооомно благодаря!   bouquet

Мамма, благодаря и на теб.
   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт