ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 44 077
  • 762
  •   1
Отговори
# 330
Вместо опцията нови отговори на моите фубликации може да се възползваш от опциите
извести, известия, без дори да си писала в темата. Там има и опция Спри Известията.

А мога ли да получавам известията си само тук във форума, без имейли?
Махнах отметката на "Получавай форум известия и важни обявления чрез е-мейл" и въпреки това получавам известия и на мейла си.

# 331
amber, можеш. Като влезеш в "Известия", отиди в най-долната част на страницата.
Има текст:
За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:  

От падащото меню избери: Нищо 

# 332
amber, можеш. Като влезеш в "Известия", отиди в най-долната част на страницата.
Има текст:
За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:  

От падащото меню избери: Нищо 

Много благодаря   bouquet

# 333
Извинете,бихте ли изтрили тази тема.Спря тока и като дойде някак си я пуснах. Embarassed
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=598754.0
Благодаря Ви.

# 334
Мога ли към вече съществуваща лентичка да сложа снимка и ако да как ?

# 335
Не. Трябва да си генерирате нова лентичка.

# 336
Трудно ли се правят емотикони? Понякога имам нужда от един такъв  Hug, но тъжен.
Някак си не върви да гушнеш с нахилена физиономия приятел, който е споделил нещо тъжно.
Примерно от тоя ръчичките  Hug с главата на тоя  Sad

# 337
Трудно ли се правят емотикони? Понякога имам нужда от един такъв  Hug, но тъжен.
Някак си не върви да гушнеш с нахилена физиономия приятел, който е споделил нещо тъжно.
Примерно от тоя ръчичките  Hug с главата на тоя  Sad

Аз мога да направя, стига качването да не е проблем. Иначе даже променях тайминга на  Hug , че 50 секунди не се вижда гушкането  Rolling Eyes

# 338
# 339
Ето от мен:

# 340
  • Варна
Идеята на Вълка и показаните емотикони наистина са добри, и аз съм си мислела, че има нужда от такива.

# 341
Сладко е това с емотикончетата! Много е гот, че има емотиконки за лятото и морето, а някакви такива с шейнички за зимата ще измислите ли?

# 342
  • Испания
И аз използвам много смайлсчета. Като ми липсва някое, си го вмъквам "отвън"

# 343
И аз използвам много смайлсчета. Като ми липсва някое, си го вмъквам "отвън"

Как си ги вмъкваш? Опитвала съм с копиране, но не става. Нека някой светнат от администраторите обясни, моля... Praynig

# 344
  • Испания
Как си ги вмъкваш? Опитвала съм с копиране, но не става. Нека някой светнат от администраторите обясни, моля... Praynig

Както вмъкваш снимка. Кликваш на бутона "Вмъкни изображение" над полето, в което пишем мнение и между таговете слагаш адреса на смайлсчето, което си открила в Мрежата и ти харесва.

Ако не съм обяснила добре, кажи.

Общи условия

Активация на акаунт